ForretningVirksomhed

Larisa Kopenkina: biografi, fotos. Son Larissa Kopenkina

Ulige ægteskaber har altid medført en resonans i samfundet. En berømthed alliancer dobbelt interesse på den del af indbyggerne. Hvem er Larisa Kopenkina? Biografi hende indtil for nylig var ikke kendt til nogen. I dag hendes navn er omgivet af en aura af skandale. Hvad skete der i livet i denne, ved første øjekast, en almindelig kvinde? Hun blev gift med Prohora Shalyapina, den mand, der stadig foregiver at være en efterkommer af den berømte operasanger Fedora Shalyapina. Da denne historie relaterer offentligheden? Hvad folk siger om et par nygifte pårørende? Hvordan er livet i dag ægtefæller? Lad os prøve at besvare disse spørgsmål.

Hvem er Larisa Kopenkina?

Indtil for nylig var intet kendt om længere en ung kvinde med en pæn hår og blå øjne. Og nu, den snak i pressen om en vis Larissa Kopenkina. Hvem er hun? Hvad betyder det? Hvorfor lige pludselig det faldt i popularitet? Det viser sig, at hun blev kendt efter hendes ægteskab med en berømt sanger Prohorom Shalyapinym. Det ser ud til, at usædvanligt her? Ægteskab med en stjerne, vi ikke har sådan en bizar ting. Problemet er, at den valgte Larisa kun 30 år gammel. Han er ung, smuk og talentfuld. Hvad tiltrak den berømte sanger i denne kvinde, der er egnet til at være hans mor? Hvad det er: ægte kærlighed eller hård beregning? Lad os prøve at finde ud af.

Forretningsfolk kvinde Larisa Kopenkina: biografi

Vores heltinde blev født i Moskva 13. september 1962. På det vides, at en kvinde har giftet flere gange besøgt. Hendes første ægteskab blev kronet med fødslen af sin søn, Yuri. Nu de unge involveret i organiseringen af kollektiv handling. Larissa selv Kopenkina, biografi er fyldt med fakta i medgang og modgang, er nu en velhavende dame. Hans multimillion tilstand hun har hamret sammen i fast ejendom handel. Som ejer af en fast ejendom firma, Larissa lavet en masse aftaler med kendte kunstnere. Hendes interesse i livet af lokale "kendis" kan have bidraget til udviklingen af forbindelserne med den unge spirende sanger.

ekstravagant bruden

Og hvad med ham er Prokhor Chaliapin, som erklærede til hele verden om kærlighed en ældre kvinde? Han siger, at for ham er det ligegyldigt hvem der er Larisa Kopenkina, hvad den gør, hvor mange penge hun havde. Det vigtigste, i henhold til den unge kunstner, det er deres kærlighed og vidtrækkende planer for fremtiden sammen. På det tidspunkt, Prokhorov deltog i mange musik konkurrencer. Han blev kendt efter udgivelsen af tv-serien "Star Factory-6". Prokhorov var en finalist af programmet. Der blev han set i en skandale med hans øgenavn. Som du ved, hans rigtige navn - Zakharenkov. Den unge skuespiller, optræder på tv, sagde, at er en efterkommer af den berømte operasanger Fedora Shalyapina. Han tog sit navn og derefter handlede allerede under den. Prokhorov igen chokeret offentligheden for sine uhyrlige narrestreger. Hans extraordinariness kunne ikke blive bemærket af pressen. Det er kendt, at han allerede var gift med en kvinde i alderen. Det skete, da den uerfarne skuespiller lige fyldt 18 år. Hertil kommer, at unge luns havde et forhold til halvfjerds Svetlana Svetlichnaya. Det ser ud til, at hans ønske om at chokere offentligheden forrang sund fornuft. Så havde han et forhold til model og sanger Adelina Sharipova. Men de varede længe. Og i det forløbne år, Prokhorov scorede igen, så meget, at chokerede alle omkring. Hans kærlighedsaffære med en midaldrende forretningskvinde, og derefter brylluppet lavet en masse støj i pressen. "7 Days" magasin inkluderet en lys begivenhed af de ti største skandaler af berømtheder i 2013.

Larisa Kopenkina: bryllup med Prohorom Shalyapinym

Hvordan har indførelsen af disse mennesker? Som deres forhold voksede til kærlighed og ægteskab? Introduktion Larisa Prochorus afholdt i Jamaica i løbet af ferien. Kunstner siger, at fra hans side var det kærlighed ved første blik. Romanen foregår hurtigt, fortsatte i Moskva. Og december 3, 2013 Kutuzovsky register kontor i hovedstaden blev formaliseret deres forhold. Vidne fra gommen var Bari Alibasov, fra bruden - tv-vært og forfatter Lena Lenina. Ved ceremonien, de nygifte var alle hvide. Hos Larissa var en lang elegant kjole med en dyb halsudskæring. Prokhorov iførte til lejligheden en sne-hvid farve. For kvinder, er dette den fjerde ægteskab i livet (selv om alle kilder indeholder forskellige oplysninger om emnet). Men det er ganske forvirrende, da en alder af hendes udvalgte. Gaven til en elsket Kopenkina præsenteret lejlighed i Moskva, er omkostningerne herved anslås til 18 millioner rubler. Men for at acceptere denne gave ikke travlt med at Prohor. Afslag fra ham, håber han at overtale hende stedsøn Yuri tror på hans kærlighed til sin mor.

om fælles barn drømme

Hvad mangler koner til at være helt tilfreds? Selvfølgelig, det fælles barn. Alder Larissa tillader ikke at føde unger. Men for nylig parret sagde, at de i den nærmeste fremtid kommer til at benytte sig af en rugemor. Nyligt kone siger sin unge kone, at hun skulle føde sit barn. Det er kun nødvendigt indgriben læger, der vil hjælpe hende til at blive gravid.

Larissa søn af sin stedfar

Hele samfund er summende som en bikube. Al den snak om den ulige ægteskab mellem sangeren og forretningskvinde. Jeg spekulerer på, hvordan par vedrører slægtninge til deres beslutning om at slutte sig til knude? Det er kendt, at sønnen Larisy Kopenkinoy taler stærkt imod et sådant forhold. Han troede ikke på oprigtigheden af Prokhor, overvejer ham en gigolo og gigolo. Yuri siger, at en ung smuk tiltrukket millioner af sin ældre mor og ikke til hendes smag. Han var overbevist om, at snart vil forlade sangeren Larissa, og river stakkels kvinde bliver nødt til at tørre det til ham, hendes eneste søn. Ved brylluppet kom han til min mor i en sort rullekravesweater, siger, at sorgens dag for ham. Hvordan far Yuri til den valgte en af sin eks-kone? Manden siger, at han godkender valget af mor og søn vil have hende til at være lykkelig. "Larissa - voksen kvinde, og hun er fri til at træffe beslutninger i deres liv," - siger ex-mand.

Relationer i lov

Men mor Prohora Shalyapina - Helena - talte kraftigt om valget af sin søn. Hun var ikke enig med sin beslutning om at legalisere forholdet til den ældre kvinde. Kun Prokhorov ikke ønsker at lytte til råd fra sin mor. Han siger alt, hvad der er håbløst forelsket, og gifte sig med Larissa gjorde ham til den lykkeligste mand på jorden. Helena bebrejder hans nyfundne datter-alle synder. Hun siger, at Larissa Kopenkina, biografi, der taler om skødesløshed damer, charmeret sin søn. "Dette voksen tante bruger en fattig dreng til deres egne formål," - sagde hun. En kvinde klager over, at du ikke vente til børnebørn. Samtaler elskende, der måske i deres familie vil snart være barn førte Prochor mor i en tilstand af chok.

Plastikkirurgi i livet af en forretningskvinde

Hvad gjorde ikke gøre kvindens at holde hende mand. For kærlighed til messen køn risiko for liv og sundhed. Denne erklæring er dobbelt sandt, når det kommer til ulige ægteskab mellem en ung mand og en kvinde to gange hans alder. Prokhorov siger hele vejen rundt, er der ingen smukkere end Larissa Kopenkina for ham. "Age ikke ødelægge det," - siger luns. den nylavede kone erkender dog, at måske hendes mand vil snart trække i superlÃ|kre og unge piger. Det bør stjæle showet, hendes mand ingen bemærket. Hvad kan hjælpe en kvinde genoprette ungdom? Selvfølgelig plastikkirurgi. Parret henvendte sig til den velkendte specialist i Moskva Nut Babayan at hjælpe. Oprindeligt Larissa ønskede at begrænse os til de såkaldte "skønhed injektioner". Men kirurgen forsikrede hende om, at rigtig gode resultater kan kun opnås, hvis vi bruger plastik. I klinikken, blev taget kvinden følgende trin: blepharoplasty og cirkulær ansigtsløftning. Hvor stor succes var disse procedurer, kan publikum sætte pris i den nærmeste fremtid. Efter forretningskvinde elsker uploade dine billeder til netværket. Nu Larisa tænke over, hvordan at gøre et brystløft og fedtsugning.

Psychics en ekstraordinær par

Jeg spekulerer på, hvor lang tid vil lykkeligt gift Prokhor Chaliapin og Larissa Kopenkina? Biografi af både den ene og den anden er fyldt med uhyrlige kendsgerninger. Det er kendt, at der på Larissa er det ikke den første officielle ægteskab. Desuden havde hun en mand og en civil. Som du kan se, at kvinden led aldrig af ensomhed. Og Prochor allerede havde et forhold til kvinder meget ældre end ham. Svar hvordan holdbare deres fagforening kan give, måske, kun healere. Ekspert om magi Marina Zenkovskaya hævder, at Larisa har charmeret sin unge kæreste. Og nu, som en psykisk siger en midaldrende kvinde næres energi af sin mand. Ja, i de senere år kan ses som Larissa bare gløder med lykke. Alle fælles foto af parret snak om det. Men vinderen af "Battle of healere," Alexander Litvin sikker på, at ægteskabet af parret vil være holdbart, fordi det er bygget på grundlag af beregningen. Unge kunstner har brug for penge, og en ældre forretningskvinde - ung og energisk mand.

Vi forsøgte at finde ud af, hvem er Larisa Kopenkina. Foto, biografi, folks meninger om det - alle kan findes i denne artikel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.