Intellektuelle udviklingReligion

Det Gamle Testamente i Bibelen - oversættelse, tolkning

Denne publikation forklarer, hvad Bibelens Gamle Testamente. Desværre, til en masse læsere opmærksomme på krigen, forbud, slægtsforskning og straf, som Gud sendte for manglende opfyldelse af budene. Det er nødvendigt at forstå, at ikke kun i Bibelen er. Det Gamle Testamente, samt nye, bevis på Guds kærlighed til mennesket, og det skal være let at se.

Lad os starte med det faktum, at disse hellige bøger er blevet oversat til mange sprog i verden. Det Gamle Testamente blev oversat til græsk i det tredje århundrede før Kristus. Det var primært beregnet til jøderne, der ikke kunne læse på deres modersmål, og er kendt som "Septuaginta." Han er den ældste bevarede. Ifølge legenden, konserveret i en skrivelse af Aristeas, Septuaginta skabte 72 forskere mand i 72 dage. De forsøgte at ptolemæiske hersker over Egypten, som blev interesseret i den hellige bog. En levede og engageret i oversættelsen af ruller, disse kloge mænd på øen Pharos.

Siden begyndelsen af II århundrede e.Kr. der er latinske oversættelser af Bibelen, skabt af Jerome i slutningen af III. "Vulgata" til denne dag anerkendt af den katolske kirke som den officielle tekst. Omkring samme tid så lyset af de egyptiske og koptiske oversættelser. I det fjerde århundrede e.Kr. Ulf oversættelse af det gamle testamente i gotisk. I det følgende, det femte århundrede, der er en armensk (Mesrop), georgisk og etiopisk. De sidste to oversættelser af Skriften gælder til i dag.

Kendt for King James Bibel - den mest almindelige engelske oversættelse, lavet i begyndelsen af XVII århundrede efter anmodning fra kongen af England. Til russisk dele af de hellige tekster blev flyttet i XVII-XIX århundrede., Men ikke bredt modtaget. Anerkendt for russisktalende kristne i dag er "Canonical Bøger af Den hellige Skrift i Det Gamle og Nye Testamente." Og han var en oversættelse foretaget af en afgørelse truffet af synode af den russiske ortodokse kirke i 1852, og udgivet i 1876.

Troende, søger sandhed, fortolkningen af Det Gamle Testamente er interesseret i mere end historien og oversættelser. Navnet på kollektionen, som består af 39 bøger, viser nogle aftale (union). Testamente - en traktat af alliancen og i kapitel 15 i bogen "Genesis" beskrevet ritual dens indgåelse. Abram ofrede dyr, udgyde deres blod på jorden, og derefter så Ild ned og røg. Disse tegn blev ledsaget af Guds stemme, der havde lovet ham og hans efterkommere landet af Nilen til Eufrat.

Også i løbet af indgåelsen af pagten (forseglet med blod fra offerdyr), Abram hørte, at hans folk vil leve i trældom i 400 år. Så vil Gud udfri hans efterkommere fra slaveri trække sig tilbage og vende tilbage til det forjættede land. Nogen tid senere Herren ændrede Abrams navn til Abraham og lovede at gøre ham en fader til mange folkeslag. Nytestamentlige navn deltageren med Gud er oversat "fader til mange folkeslag."

Faktisk - det er ikke kun far til jøderne, men for alle de mennesker, der i dag genkender Jesus Kristus som deres frelser. Det er, hvad der er skrevet i Brev St. Paul apostlen til Galaterne - 03:29. Det hedder, at tilhører Jesus er de sande efterkommere af Abraham, og arvinger løfter himmelske Fader. Hvis det Gamle Testamente indebærer opnå besiddelse af visse områder af jordens mennesker, i dag trofaste kristne forventer fra Gud, en ny jord og nye himmel, hvor der kun er plads til retfærdighed og hellighed. Det skriver de andre apostle - Peter, i det tredje kapitel af sit andet brev.

Læsning og fortolke Bibelen, huske Kristi ord. Han sagde, at undersøge Skrifterne (Gamle Testamente), skal du vide, at de alle vidner om ham. Jesus sagde dette til farisæerne, der, flittigt studerer de hellige bøger, og kunne ikke se billedet Herrens nedstammer fra himlen og blev ens for os alle.

Hvis bevæbnet med den viden, at hele Bibelen er viet til Kristus og flittigt studere det, kan du se, at dens omvendte billede ses i hver af de 39 bøger i Det Gamle Testamente. Også alle disse hellige tekster forberede Guds børn til Det Nye Testamente på troen på korsfæstelse, død og opstandelse verdens Frelser, Jesus Kristus. Gud elsker kronen af hans skabelse - mand og dette bør vide og huske på det tidspunkt, at læse i Bibelen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.