Kunst og underholdningLitteratur

Hvad er den dramatiske skæbne Onegin? Den meningsløshed eksistens

Hvad er den dramatiske skæbne Onegin? Efter alt, helten fra intelligent, ung, sund, smuk, rig, og på samme tid ulykkelig. Rødderne af, hvad der er essensen af den dramatiske skæbne Onegin, som skal findes i barndommen helten, da en ung mand, forfængelig og løb planløst, og hans modenhed viser resultaterne af en farveløs og tømt for liv. Da vi mødtes første gang, "overflødig mand".

Eugene barndom

Som forfatteren beskriver ubekymret barndom helt? Han blev undervist omkring langsomt, må og få, og på en måde noget. Oven i ham bekendt med alt, godt ved, uden at gå, den unge mand i verden. Derfor hans kendskab til latin og nogle geniale - fransk. Han var sandsynligvis mere fortrolig med ham, end det russiske, hvor han talte med tjenerne. Det første tegn, som at dømme, hvad der er den dramatiske skæbne Onegin - en alvorlig mangel på systematisk uddannelse, der lærer os at sætte høje mål i livet, og stræber efter at nå dem.

Klasser i ungdom

Vores helt er ingen steder. Han behøver ikke at gå til hylden eller på kontoret. Før middag Onegin luxuriating i sengen. På dette tidspunkt er det udført lidt noter med invitationer til en bold eller en børns ferie. Går gennem dem, han ikke ved, hvad de skal stoppe. Eller måske vil det være teater? Efter alt, bag kulisserne det føles hjem. Og selvfølgelig er det nødvendigt ikke blot at klæde godt, men også til at rense hænder. Han er engageret som en inkarneret flirt. Hvad er den dramatiske skæbne Onegin? Han er optaget kun en favorit. Som sådan er det ikke længere er interesseret.

Mine damer og Eugene

Disse Onegin føles særlig interesse. Captivate, til at dreje hovedet og nyde at være køligt, ligeglad med resultatet. Men det er en falsk sti. Dette er en vej til ingenting. En sejr, to, tre, tiende, og det bliver ret kedeligt. Og hvad så? Alle de samme. Alle handlinger er udviklet, som en god mekanisme, fungerer som flirte, eller rettere, at være korrekte og verificeret ved lov. Der er ingen reel forstand er der en nøgen beregning - det er hvad den dramatiske skæbne Onegin. Det er på samme spor, vil ikke blive afvist.

landsby

Kun takket være sin onkel, Eugene tilfældigt endte i landsbyen. Han forsøgte at indføre nyskabelser, men det hele hurtigt træt, og keder Onegin i denne charmerende hjørne. Når en person ikke er på udkig efter en mening med livet, så er det hele kedeligt. Den eneste person, der sagde til sig selv Eugene var Lena. Men han fortrød ikke Onegin og gav grooming af smålige hævn for Olga. Lille underholdning Lensky tog meget alvorligt og blev dræbt i en duel en ven. Er det ikke dramatisk skæbne Onegin? Beskrivelsen af hans tanker, der gik forud for duel - en blanding af mistillidsvotum selv for dum, ingen unødvendig vittighed, og frygt, som man ser på ham, hvis han nægter at kæmpe, dem, han foragter - rustik samfund.

Det første møde med Tatiana

Tatiana står ikke alene i roman. Hun, på den ene side, den sædvanlige amt dame, og på den anden - fuld af ægte poesi pige i ét stykke, og hvis det granske nøje selvmodsigende. Et simpelt eksempel. Hun, ifølge forfatteren, "på russisk dårligt kendt, har ikke læst vores magasiner." Så hvad sprog hun taler med sin barnepige? Med Onegin og Lensky, selvfølgelig, på fransk, men hvordan kom det fra en ren oprigtig følelse at Onegin? Fra hendes franske romaner, som den blev læst? Hvordan turde pigen på en kærlighedserklæring til den mand, som hun havde set kun et par gange? Onegin havde ret, udtaler hendes "uerfarenhed fører til problemer." Han er ikke sikker på sig selv og er villig til at behandle kun Tatiana broderligt. Derudover var der en uheldig duel med Lensky og Onegin blade, forsøger at flygte fra sig selv. Han gættede forkert i Tatiana af åndelige potentiale, som det var, selv når kendt for sin originalitet.

ideelle kvinde

Og nu, to år senere, i bolden foran sig i St. Petersborg statelige grande dame. Hun er smuk særlig enkelt, ingen tosse, og at dens sande "I" - sindet, den viden, den instinktive kvindelighed, hvor der er ingen påvirkning, evnen til at lytte til og let at tale, alt, at det optages i landsbyen, besøger hus Onegin og læse hans bog - alle er nu manifesteret hos mennesker i high society. Hun havde ikke favorisere, men som en kulturel mand roligt til hans bekymringer, ikke overvurdere kravene til de omgivende mennesker, men ikke til at undervurdere mig selv. Den kærlighed til Onegin tillod hende at være værdig til den position, hun nu indtager. Denne kærlighed er blevet en permanent incitament til selv-forbedring. Og når hun bliver tilbudt Onegin eneste han kan tilbyde, - utroskab, det er virkelig fornærmet. Hun græd, mens du læser hans breve, de brænder hendes hjerte oprigtige følelser, men at reagere, som vi gerne vil Onegin, simpelthen Tatiana ikke kan. Hun er gift, og det siger det hele.

Så hvad er den dramatiske skæbne Onegin? Skriften på dette emne er nu let at skrive, fordi samtlige relevante elementer præsenteres for din opmærksomhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.