Intellektuelle udviklingReligion

Katolske kirker. Katolske kirke St. Stanislaus

Katolske kirker er kendetegnet ved visse ortodokse ritualer. Latin, østlige liturgisk og andre vestlige - de har alle en plads i denne tro. Den synlige leder af den katolske kirke - det er paven, der er leder af pavestolen, og selvfølgelig Vatikanet i Rom. Det skal bemærkes, at historien om seværdigheder såsom katolske kirker, meget rige og forskelligartede. Hver af dem har sit eget særpræg.

Den mest berømte katolske kirker

Cathedral of Santa Maria del Fiore ligger i Italien, i Firenze. På det tidspunkt, da den blev bygget, var det den største katedral i Europa. I dag er den tredje største. Det er umuligt ikke at bemærke den unikke kuppel, hvis højde når 91 meter og diameter - 42 meter. På sin facade pryder våbenskjold i Demidov, der gjorde et betydeligt økonomisk bidrag til udsmykningen af katedralen. Det er også berømt for Cathedral of St. Peter, som er beliggende i Rom. Det er den største i verden kristne tempel (Højde - 136 m, længde - 218 m). Byg det begyndte i 1506, året, hvor der før var en gammel basilika, hvor resterne af den berygtede apostel Peter. Det skal bemærkes, Stefanskirken, som er den største kirke i hele Budapest. I det let kunne rumme 8500 mennesker. Dens samlede areal er omkring 4730 kvadratmeter. m. Planen for basilikaen er lidt ligesom et græsk kors. Og, selvfølgelig, er velkendt Basilica of St. Adalbert, som er beliggende i Ungarn. Denne katedralen er den største kirke i landet, og den femte største på verdensplan.

Moskva katedraler

Den romersk-katolske kirke, beliggende i Moskva, er den største katolske katedral i hele Rusland. Den er designet til fem tusinde pladser. Tomas I. Bogdanovic-Dvorzhetsky, arkitekten af templet, skabt et sandt mesterværk. Den blev gennemført opførelsen af katedralen fra 1899-th til 1917-th år. Templet blev indviet i 1911. Det skal bemærkes, at i 1938, året for katedralen i katolikker væk. Det fuldstændig restaureret i 1996 til år. Dette tempel er et nygotisk trehnofnuyu pådrog Basil. Denne katedral, der er vært masserne på forskellige sprog. Denne franske og engelsk og polsk og russisk og spansk, og endda latin. Det skal bemærkes, at der er foretaget selv Trent Masse og tjenesteydelser i overensstemmelse med armenske ritualer. en af de største orgel i hele Rusland etableret i denne kirke.

Historien om kirken

Hvis vi taler om de katolske kirker, samt deres historie, skal det bemærkes, at domkirken er forbundet med en meget interessante fakta. Dette tempel fik lov til at bygge kun afstanden fra centrum af hovedstaden og andre vigtige kirker. Men på samme tid, det var forbudt at opføre skulpturer og tårne uden for bygningen. Lidt tidligere blev det sagt, at templet af katolikker væk i 1938. år. Så plyndrede han og gjorde et helligt sted et hostel. Det er umuligt ikke at nævne det faktum, at Anden Verdenskrig påvirkede kirken: på grund af bombningen af flere spir og tårne blev ødelagt. I 2002, året, i foråret, kirken var engageret i bøn om Rosenkransen med pave John Paul II og katolikker fra hele jorden. Og i år 2009, 12 December, katedralen fejrede de ti år, siden den blev opdateret. Atten måneder senere, den 4. 2011 september, det var pragtfuldt fejre hundredåret for denne fantastiske bygning.

Den videre skæbne af templet

Denne katolske kirke er aldrig tom på georgisk gade. I det organisere katekese, diverse ungdom møder, koncerter, der afholdes inden for rammerne af eventuelle velgørenhedsarrangementer, og meget mere. Kirke butik, bibliotek, udgave i dag kendt under navnet bladet "katolske Gazette - evangeliets lys," kontor de kristne velgørenhed midler - alt dette hører til templet Ubesmittede undfangelse af Jomfru Maria.

templer Petersburg

I Moskva er der en hel del forskellige kirker, som kan være en lang snak. Men katolske kirker Petersborg fortjener særlig opmærksomhed. For eksempel, kirken St. Stanislaus. Selve bygningen blev bygget i 1823-1825 var år i hjørnet af værkstedet og shoppinggader. Katolske kirke St. Stanislaus blev bygget på det sted, hvor der var en have og hus af Metropolitan opkaldt Stanisław Bohusz Siestrzeńcewicz. Hans navn, han fik det i sin hukommelse. Det er værd at bemærke, at der til dato, ved siden af kirken driver en åndelig bibliotek. Denne bygning er den næststørste katolske katedral i Sankt Petersborg. Før ham var der en kirke St. Catherine. På trods af den relativt beskedne størrelse af katedralen, sognet voksede hurtigt. Af 1917, den niende år er antallet af sognebørn har oversteget 10 tusinde mennesker.

Udviklingen af templet

I 1829, året for St. Stanislaus katolske kirke åbnede en skole ved navn Sestrentsevicha. Det skal bemærkes, at en ganske lang tid (siden 1887, året for den 1921:e) i domkirken tjente som en fremtrædende figur, og den berømte velgører af den katolske kirke over hele Rusland - Antoniy Maletsky, der var biskop. Om dette faktum ligner en smuk plak inde i kirken.

Forskellene i den ortodokse og katolske kirker

Dette tema er meget populært i kristendommen. Det er værd at bemærke, at de katolske og ortodokse kirker har både ligheder og forskelle. Først det vigtigste lighed - at tilhængere af begge trosretninger er kristen. Det er kendt af alle. Katolske kirker er forskellige fra den ortodokse både i sit udseende, og efter almindeligt anerkendte ritualer. De har flere forskellige forståelse af Kirken og dens enhed. Ortodokse og dele sakramenterne i tro, men katolikker og endda finder det nødvendigt tilstedeværelsen af hovedet - paven. Den katolske kirke mener, at Faderen og Sønnen, Helligånden kommer, bekendte i trosbekendelsen. I ortodoksi, lidt anderledes. De bekender Helligånden, som udgår fra kun Faderen. I katolicismen, bør ægteskabets sakramente være for livet - skilsmisse forbudt. Men den ortodokse kirke i nogle tilfælde tillader skilsmisse.

Flere katolikker accepterede dogmer, hvori det hedder om den ubesmittede undfangelse af Jomfru Maria. Det betyder, at selv de arvesynden angiveligt ikke rørt hende. Kristendommen fejrer ukrænkelighed Guds Moder, men mente, at hun var født med arvesynden, på samme måde som andre mennesker.

Ligheder ortodoksi og katolicisme

Det er værd at bemærke, at på trods af en stor forskel, disse to religioner ligner hinanden. Og ortodoksi, og katolicismen er anerkendt af alle de kristne mysterier, som kun er der syv. Tilsvarende er der generelle regler (med andre ord - Canons) af Kirkens liv og de vigtigste komponenter i ritualet: arten og mængden af provision af alle sakramenterne, rækkefølgen og indholdet af tilbedelse, interiør, samt layoutet af templet. Stadig er der én ting til fælles: den tjeneste gennemført i de nationale sprog. Udover at bruge det latinske (som vi kender, et dødt sprog) i katolske og Gamle Kirke slaviske (ikke bruges i hverdagen) - i ortodokse kirker. På trods af alle mulige forskelle, ortodokse kristne, ligesom katolikker verden over bekender Jesu lære Kristus. Og så det vigtigste at huske selv når fordomme og fejl folk har adskilt kristne, men troen på én Gud stadig forener os.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.