Intellektuelle udviklingReligion

Hvad er bøn? I nogle tilfælde er det nødvendigt?

rensning bøn læse præst over en mand efter begået et ritual kaldet eftergivende. Det menes i den ortodokse tro, at eftergivende bøn renser den menneskelige sjæl, lindrer byrden af deres egne synder, eliminerer "skidt". Hvilket betyder "skidt" i kirkens konceptet er forklaret nedenfor.

Når man læser bønnen?

Gud ved Priest, lader gennem menneskelig synd "formel" rensning. Denne "formel", og det er den bøn. Udtal det kun at være i de tilfælde, hvor den kristne troende virkelig realiseret sine engagerede synder, fejl og hadede dem. Kun i tilfælde af, at man ikke kan omvende, hvis bønnen aflæses ved en begravelse. Så når bønnen er læst?

I den ortodokse kirke er der kun tre tilfælde, hvor syndernes forladelse kommer med bønnen:

 • under begravelse;
 • efter fødslen;
 • efter tilståelse.

Den bøn ved begravelsen

Enhver, der anser sig selv en kristen, skal opfylde deres religiøse pligt og udføre deres slægtninge og venner i den sidste rejse med værdighed. Om synder de døde Kirke beder ikke kun for begravelse tjenester, begravelse tjenester. Når du sender en person aldre præst udfører begravelsen ceremoni, så opstår begravelse.

Ved slutningen af begravelsen præsten læses af bøn. Dens tekst er skrevet på arket, som skal indgå i et sæt af begravelse. Efter bønnen er læst, er det nødvendigt at investere i den højre hånd for den afdøde.

I teksten til en bøn andragender af alle de troende og på vegne af den afdøde præst om tilgivelse for sine synder. Dette udtrykker håb om, at Herren vil frigive, en simpel mand fra de jordiske synder og tage de døde til himlen. Hertil kommer, at bøn beder om at levere den afdøde fra forskellige forbandelser, der kunne pålægges ham ved syge-sympatisører i livet.

Derfor, når de begravelsesritualer bønnen er en meget vigtig del af det. Præster kalde det meste for bøn afgik til en anden verden. Kirken kaldes også bønnen "Podorojnaya".

Graviditet og fødsel

I dagens verden, som i fortiden, er en gravid kvinde behandlet med ærefrygt og kærlighed. Beskyt det, søger ikke at engagere sig i konflikter over hele ringere. Men nu til templet og en kvinde religiøse, venter hans barn, og en ung mor - er forbudt. For at besøge kirken, skal du sørge for at læse udrensning eller bøn moderen efter fødslen, udføres et ritual. Overrasket? Men det er sådan. Selv ved dåb deres barn, før du går til templet, en kvinde går gennem en lignende ritual. Unge kristne, der ærer love Kirken, bør ikke kun tage fordel af at tillade bøn, men også til at udføre ceremonien, der i moderne tid er ofte indeholder forskellige fejl. For at undgå dem, se præsten, vil han forklare, hvad du har brug for at gøre en kvinde efter fødslen, og at - barnet før dåben.

Urenhed kvinder

Ifølge Det Nye Testamente, en person kan kun urene sjæl, han kan ikke have en fysisk urenhed. Men desværre, det er for mænd. Ortodokse udsat kvinde i ritual fysisk urenhed. Tak behov for denne vor forfader Eva, der bukkede under for den samme slange-Fristeren, og derefter "provisoriske regering" forbudt æble til Adam.

 • Urenhed "cyklisk". I den kritiske dage af en kvinde er ikke tilladt i kirken. På dette tidspunkt er hun ikke lov til at røre ved de hellige ikoner og altergang. Som en undtagelse tillod det til dem, der i disse dage er på sit dødsleje.
 • Generisk urenhed. I fyrre dage efter opløsningen af byrden (dvs. efter fødslen), er kvinder betragtes urene. Fra at gå i kirke, bør de afstå. Som i det første tilfælde, er det også forbudt at modtage nadver, og røre hellige genstande.

Hvor kristendommen generelt opstod begrebet urenhed når det er nødvendigt for læsning af bønnen efter fødslen?

Begrebet ortodoksi har lånt fra jødedommen. Tredje Mosebog forklarer, at menstruerende kvinde er uren, og inden for 40 dage efter føde. Om det berører kvinden i dette spørgsmål fremgår af det faktum, at efter drengens fødsel en kvinde er uren i 40 dage, og hvis en pige blev født - alle 80. På grund af Evas arvesynden i kristendommen hjemsøger kvinder sådan forskelsbehandling.

Temple besøger love

De fleste unge kvinder kan ikke acceptere og forstå, hvorfor det er forbudt at træde ind i templet "urene" samt med spædbarnet efter fødslen. Det har sine egne religiøse love og årsagerne til, at de sande kristne skal overholde. Forbud er som følger:

 • Først en kvinde med postpartum blodige udledning refererer til det urene. På dette tidspunkt, hendes krop og hun rengøres mudderet fra konsekvenserne af seksuel kontakt, som Bibelen siger.
 • For det andet, den store lov - en synd i kirken udgyde blod i enhver form. Tidligere var der ingen moderne midler til hygiejne, og templet kom forbuddet.
 • For det tredje kan sundheden for mor og hendes baby negativ indflydelse en flok mennesker i kirken. Dette gælder især epidemiologiske perioder.

Som det kan ses af ovenstående, ikke kun religiøse grunde forbudt at gå i kirke i disse dage. Bedre at lytte til råd til at undgå problemer.

Den bøn skriftestolen

Bodens Sakramente - kirkens ritual, hvor præsten en mand bekender sine synder og beder dem om at løslade ham. Efter en ensidig monolog angrende præst tilgiver alle synder, der er tilgivelse af den usynlige Gud. I sin kerne, idet de bekendte - en svær mental arbejdskraft. Manden blotter sin sjæl til en præst - "Herrens tjener" Hvordan er omvendelse?

 • Præsten siger visse bønner, der tilskynder den angrende at indrømme, at de synder.
 • Manden faldt på knæ foran talerstolen, som er evangeliet, stemmen af deres synder for Herren lignende.
 • Ved afslutningen af den bekendelse af en angrende hoved præst dækker stjal (broderet klæde).
 • Læs bøn sakramente tilståelse, hvorved præsten Kristi navn Frees angrende fra sine synder.

Omvendelse til synder med til at sikre, at den menneskelige sjæl er renset, på bekostning af en konvergens og forsoning med Gud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.