Intellektuelle udviklingReligion

Metropolitan Volodymyr Sabodan: biografi. Metropolitan prædiken

Metropolitan Vladimira Sabodana begravet juli 7, 2014 klostret kirkegården Lavra over Far huler, lige bag klokketårnet foran Fødselskirken af Jomfru kirke. Denne kirkegård er meget gammel, og det begravede kun dem, der har særlige fortjenester før kirken og staten. Her ligger de helte og deltagere i Fædrelandskrig i 1812, malerne, abbedissen og Archimandrite. På denne dag sige farvel til deres elskede archpastor skyndte endeløs strøm af mennesker med blomster. Hans Salighed Ærkebiskop døde den 79 th leveår til kræft.

Vladimir Sabodan: biografi

Metropolitan Volodymyr i verden opkaldt Viktorom Sabodanom. Han blev født den 23. november 1935 den ukrainske landsby Markovtsev at i Khmelnitsky regionen. I 1954 gik han at studere på Odessa Theological Seminary, så i 1958, han studerede på Leningrad Academy er uddannet i graden af kandidat i teologi. I 1962 blev han ordineret til præst og blev en munk. Siden 1965, han headede Odessa Seminary, hvor han var rektor.

I 1966 blev han ordineret til biskop og i Kirkernes Verdensråd i Geneve blev udnævnt repræsentant for den russiske ortodokse kirke. Fra 1968 fungerede han som biskop i Pereyaslav-Khmelnytsky, og et år senere - ved Institut for Chernigov. Fra 1973 til 1982. Han blev udnævnt til rektor for Moskva teologiske Academy, så - Metropolitan af Rostov og Novotjerkassk. Siden 1984 fungerede han som patriarkalske Eksarkatet af Vesteuropa. Så, fra 1987 blev han administrerende Anliggender Moskvas Patriarkat.

I 1992 Rådet for biskopper den ukrainske ortodokse kirke valgte ham til den høje kontor Metropolitan i Kiev og All Ukraine, Primate af den ukrainske ortodokse kirke.

Den prædiken af Metropolitan Vladimir Sabodan

Han efterlod et stort antal prædikener forblev ætset i sine skrifter og taler til sin flok, kandidater af teologiske seminarier og akademier.

Udvalgte prædikener Vladimir Sabodan lavet to bind af en bog med titlen "Ordet af opløst Love", som er afbildet den åndelige oplevelse og lære af hans 30 års biskoppelige tjeneste. Det første bind omfatter udvalgte herre Prædiken dedikeret stor fest, som man kan få en generel idé om hans prædiken værker.

I den anden lukkede valgte helligdage, søndage og andre prædikener, der nogensinde ytret i sit liv, før de troende, Metropolitan Vladimir Sabodan. Disse prædikener er udviklet til en bred vifte af læsere: lægfolk, præster, for alle der er interesseret i det åndelige liv.

Lidt om hans personlige liv

Metropolitan Volodymyr Sabodan elskede tusindfryd, disse sne-hvid farve, han viet digte og komponeret sangen. Men dette blev efterfulgt af en særlig historie.

I sin ungdom var han, selv da, Victor, to ønskede at gifte sig. Hans første brud var Paradis, han mødte hende mens han studerede på Odessa Theological Seminary. Ingen så forestillet sig, at han ville blive en munk. Han havde en en-navnebror, Victor også, hans navn var Petlyuchenko, er han nu domkirkepræsten af Odessa Hellige Treenigheds Katedral. Og interessant, brude for de to venner kaldet Rayami. Så katastrofen ramte, og gommen fremtidig hovedstadsområdet døde af ukendte årsager. Når gift i kirken af hans venner, råbte han sagte, stod ved alteret.

Men efter et stykke tid Vladimir Sabodan ønskede at gifte sig igen, og fandt sig selv et brud - temmelig datter af præsten. Men efter matchmaking, da hun pludselig døde pludseligt. På det tidspunkt havde han allerede studeret på Leningrad teologiske Academy og havde ikke tid til begravelsen, kom jeg til kirkegården, hvor kisten dækket med jord elsker. Efter hans død, skrev han en meget smuk og rørende sang "Daisy White".

Ældste Kuksha Odessa, trøstende ham, sagde til ham. "Det er nødvendigt at have en person i Kiev" Så at sige, forudsagde han en stor fremtid for ham.

Nu når Metropolitan Vladimir besøgte sin fødeby, landsbyboerne, tidligere klassekammerater og familie altid sang ham denne sang, det blev deres favorit.

Forældres hus

Vladimir Sabodan voksede op i en almindelig landlige familie, og han havde tre brødre: Michael, Alexander og Stepan. Han elskede fiskeri, og han havde endda en båd. Mor hovedsagelig beskæftiger sig med huset, kom hun til at gifte sig på seksten og var yngre end sin mand. Det var meget svært at håndtere fem af mændene, men gudskelov alle var sunde. Jeg gemte indmarken, hvor de voksede kartofler og fiskeri. Vladimir Sabodan i familien var den yngste, og hans vigtigste opgave var rengøring af huset.

Når han spurgte sin far, Vladimir i åregafler på båden. Vi sejlede fyrene i midten af floden Bug, naplavatsya, og druknede dem ved et uheld. Aften var Vladimir manchetter fra sin far og "soft spot". Mor græd, men hans far løftede drenge i sværhedsgrad. Et par år senere, Vladimir Sabodan, da han var en seminarian, kom hjem med venner på ferie og fangede en stor fisk, selv billedet forblev i hukommelsen af en sådan fangst.

yngste

Siden barndommen, Vladimir var kærlighed og en særlig interesse i Kirken. Boet sammen, hele familien gik i kirke og observere fasten. Om aftenen, hvis moderen ikke er for træt, jeg læser evangelierne sønner. Min far arbejdede selv for en tid i kirkeværge. At være i 4. klasse, Vladimir Ponomarev blev Sabodan. Så kirken var en præst, Fr Sylvester gammel, han lige har lært af Vladimir Kirke slavisk, og derefter indpodet i ham en kærlighed til poesi og mange andre ting, der vil være nyttige for ham i præstelige liv.

At han ville blive en præst, han forudsagde i barndommen. På den anden bred af Bug var Transfiguration klosteret i det og Vladimir blev døbt. I 1943, da hans mor tog ham med i kirke, en gammel kvinde, blinde Arhilaya nonne, med sin hånd på drengens hoved, og derefter tog hånd sin mor, sagde hendes søn ville være fornuftigt og ville blive en præst.

Tro på Gud

Tro til Metropolitan Vladimir - er noget usynligt, det hjælper til at finde vejledning i livet, og det er nødvendigt at stole på. Det efterfølges af kærlighed og håb. Det er meget dyb forholdet mellem Gud og mennesket.

I 2009 efter død Patriarch Alexy II, kommunalbestyrelsen i Moskva begyndte at vælge en ny primat. Et større antal stemmer scorede Salighed Metropolitan Kievskiy Vladimir, men han trak sit kandidatur til fordel for Metropolitan af Smolensk og Kaliningrad Kirill.

Han jokede til kontoen og forklarede afvisningen med, at han ønskede at dø i Kiev afdeling og møde Gud 121. Metropolitan i Kiev og ikke kun det 16. patriark af Moskva. Men den virkelige årsag til afslaget var den af hans helbredstilstand.

sygdom

I efteråret 2011, Metropolitan Volodymyr meget syg. Først blev han tortureret Parkinsons sygdom, derefter, i 2013, blev det konstateret mavekræft i den sidste fase. Han gennemgik akut kirurgi i Frankrig, hvor lægerne udtalte, der blev diagnosticeret for sent. I februar, den hellige synode af UOC for sundhed afskediget Metropolitan i at udføre sit hverv og vikar tenens i Kiev blev udnævnt formand for Metropolitan Onuphrius (Berezovsky).

5 juli 2013 Vladimir Sabodan hvilede i fred. Metropolitan levetid beklage, at ikke lære at spille violin og taler et fremmed sprog. Men han er i øjeblikket ærkebiskop, var han i stand til at give folk en ægte komfort, kloge råd, hjælp og inderlig bøn.

udmærkelse

9 juli 2011 blev han tildelt den honorære titel af Hero of Ukraine. 23 januar 2010 modtog han bekendtgørelse af Liberty. Metropolitan Vladimir - Indehavere af bekendtgørelse af prins Yaroslav den Vise. 11 juli 2013 modtog bekendtgørelsen Aleksandra Nevskogo. Denne liste over hædersbevisninger, præmier og diplomer kan blive ved og ved, fordi det var en fremragende personlighed, der efterlod en lys spor i menneskers hjerter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.