Intellektuelle udviklingKristendommen

Metropolitan Onuphrius: biografi, skrifter

Efter Metropolitan Onuphrius blev Primate af den ukrainske ortodokse kirke, mange åndede et suk af stor lettelse. Han betragtes som en pro-russisk religiøs figur, der ikke understøtter den europæiske integration i Ukraine, fordi det er svært tilhænger af principperne om enhed af den russiske ortodokse kirke.

Ny Metropolitan Ukraine

Ved slutningen af nåde bøn Rådet for UOC biskopper i Assumption Cathedral af Kiev Kloster Metropolitan Onuphrius gav en briefing for journalister.

De spurgte afbrænding og meget spændende spørgsmål om, hvorvidt det er muligt forening af de to ortodokse kirker efter deres split, og som den primat Onufry kommer til at søge dialog med Filaret, hvad kloge Metropolitan i Kiev sagde, at foreningen er mulig, men kun af de hellige kanonerne af den hellige ortodokse Ukrainsk kirke, og at han ville søge en dialog ikke med Filaret, og frem for alt med kirken. Så blev han spurgt om forbindelserne med Moskvas Patriarkat. På dette spørgsmål, sagde han, at den ukrainske ortodokse kirke (PCM) har den selvstændighed og uafhængighed af forvaltningen, men ved bøn til Kristus, vi er alle én. Da han blev spurgt om, hvem der er skyld i konflikten i Donbass-regionen og hjælpe de berørte mennesker, hvis kirken, Metropolitan Onuphrius svarede straks, at kirken ude af politik. Men som for humanitær bistand, det er, selvfølgelig, er der. For ofrene at indsamle penge, vil de blive sendt medicin og personlig hygiejne.

I Ukraine, er den ortodokse kirke opdelt i:

  • Ukrainske ortodokse kirke Moskvas Patriarkat, ledet af Metropolitan Onuphrii.
  • Ukrainske ortodokse Kirke Kiev patriarkat - Kirken under kontrol af Metropolitan Filaret, bandlyst, at opgive Moskvas Patriarkat.
  • Flere ikke-kanoniske autocephalous kirker, herunder den ukrainske autocephalous Kirke, skabt i 1921, og genoptog deres aktiviteter i slutningen af 80'erne.

Metropolitan Onuphrius. Ukraine og dets politik

Indtil for nylig, kunne ingen have forestillet sig, at der i efteråret 2014 i Ukraine vil begynde sådanne forfærdelige begivenheder. Opstod kup ført til dødsfald blandt mennesker på Maidan, og derefter i Donbas. Den nye regering begyndte at pålægge deres idealer mennesker og ordrer: afskaffelse af loven om sprog, forherligelse af Bandera, Shukhevych, UPA soldater og mere. Alt dette forårsagede stor vrede og splittelse i samfundet. Alle disse ubehagelige begivenheder tilføjet og død hans Salighed Vladimir, der døde efter en alvorlig sygdom 5 juli, 2014. Denne situation var farlig, fordi i Kirken er der pro-russiske og pro-ukrainske fløj, og også her er der en vis form for kompleksitet. Og foruroliget over, at med valget af en ny Metropolitan vil begynde alvorlige uoverensstemmelser eller endda eventuelle uforudsete hændelser. Men til alles glæde alt arbejdet.

Efter nogen tid synode af biskopper samledes katedralen med præster i hele Ukraine, hvoraf de fleste er til fordel for en enkelt kandidat, og som viste sig at være Onufry Metropolitan Chernovtsy og Bukovina. På ham, ingen fundet nogen kompromitterende, han havde ry for at være meget strenge og ydmyge munk. Nu til ham, at han har lovet at fortsætte Vladimir klog politik for enhed og harmoni. Til dette formål er det værd at minde om oprindelsen af kristendommen i Rusland , og tale om, hvorfor det var nødvendigt for mennesker.

Den kristne religion, og dens forekomst i Rusland

De tre store verdensreligioner er islam, buddhisme og kristendom, som igen er opdelt i ortodoksi, katolicisme og protestantisme. I hjertet af kristendommen er troen på Jesus, den vigtigste kilde til lærdom - Bibelen, og det fællesskab af tro finder sted med deltagelse i hellige ordinancer.

I Kievan Rus kristne religion dukkede tusind år efter ankomsten af Kristus Frelseren. Wise Prinsesse Olga blev den første hersker, blev døbt i Konstantinopel (i det daværende byzantinske Konstantinopel). Hendes gudfar var Cæsar Konstantin. Efter denne begivenhed, prinsesse Olga bad sin søn Svyatoslav også at blive døbt, men han ignorerede hendes råd, frygtede, at soldaterne lo ad ham. Til dette betalte han med sit eget hoved. Når en erfaren militære leder Svyatoslav faldt i kamp, fra hans kranium Khan Pechenezhskiy gjort indrammet guld vin kop og drak fra det for sin sejr.

rus dåb

Kievan Rus stigende begravet i opsplitning og internecine wars. Så Olgas barnebarn Vladimir, at den manglende evne til at forstå den hedenske tro at forene magter og stammer ønsket at gøre sådan en religiøs tro på, at kunne gøre det. I 986, mødtes han med de bulgarske muslimer, men deres love er ikke meget godt lide det. Så kom de tyske katolikker, og russiske fædre heller ikke acceptere deres religion. Det viser og khazar jøder, men deres religion er ikke lide russisk prins. Så kom den ene dag til ham den græske filosof med hvem prinsen kommunikeret flere dage. Alt dette tidspunkt gæsten udlagde ham essensen af den hellige Skrift og næsten overtalt Vladimir til kristendommen. Så begyndte selv de adelige at overtale prinsen at gøre det, med henvisning til, at hans bedstemor Olga var kristen, og den klogeste af alle kvinder i Rusland.

I 988, Prins Vladimir var syg, begyndte at miste synet, og sendte ham til de græske udsendinge, som rådede ham til at blive døbt så hurtigt som muligt, ellers er det helt blind. Da Prins Vladimir blev døbt, var han i samme sekund syn, og udbrød: "Jeg har kendt den sande Gud" Efter et stykke tid, samlede han hele Kiev mennesker tæt Dnepr-floden, og der de alle blev døbt, hvorefter Vladimir bad om Guds hjælp er så han gjort det muligt for alle disse mennesker til at kende ham, og at styrke dem i den sande kristne ortodokse religion.

biografi

Verden blev kaldt Metropolitan Onuphrius Orest Vladimirovich Berezovsky. Han blev født i november 1944 in familien af en ortodoks præst, som boede i landsbyen Korytny Chernivtsi regionen. Ligesom alle børn, han gik i gymnasiet, så uddannet fra Chernivtsi tehuchilische. I 1966, Orestes trådte Chernivtsi Universitet, men efter den tredje gik selvfølgelig at studere på seminariet, og derefter i det teologiske Academy of Moskva, hvor dimitterede i 1988 i graden af kandidat i teologi.

Kronraget som munk

Unge Orestes forberedte mig til at blive munk, og så videre i 18 år var i lydighed mod den hellige Treenighed-Sergius Lavra, hvor han havde sine opgaver. I foråret 1971 blev han en munk, og han blev døbt Onuphrii til ære for St. Onuphrius. I samme år blev han ordineret diakon, så hieromonk. Så, i 1980, var han abbed, og blev rektor for Moskva Athos kloster Holy Transfiguration Kirke i 1984 Lukin (Peredelkino). I 1985 blev han udnævnt Provost, og et år senere blev han ophøjet til rang af den højeste monastiske rang - Archimandrite.

Stien fra novice til Metropolitan i Kiev

Fra 1988 til 1990 Archimandrite Onuphrius var guvernør Pochayiv Lavra. Nogen tid senere, udnævnte UOC synode ham biskop i Chernovtsy og Bukovina.

For at nægte at underskrive Rådet for biskopper UOC appel til Moskva 1992 Patriarch Alexy II, der blev sagt at tildele UOC autocephaly, Metropolitan Filaret (Denisenko) oversat biskop Onuphrius i Ivano-Frankivsk stol. Men efter et stykke tid den vanærede præst endnu genvundet til Chernivtsi afdeling.

Men ud over alle de ansatte for Rådet for biskopper den ukrainske ortodokse kirke, som også blev overværet af faderen Onuphrius, det var mistillid til Metropolitan Filaret, som straks fyret fra afdelingen og Kiev forbudt præstedømmet.

I 1994, den kommende Metropolitan i Kiev ophøjet til rang af ærkebiskop, og han modtog en permanent medlemskab i den hellige synode. I 2000 tilbragte han sin dedikation til rang af Metropolitan, og så han havde rang af formand for Canonical Kommissionen i den hellige synode af Kirken og formand for Retten i ROC (russiske ortodokse kirke). Gejstlige Onufry også serveres på hele Kirken ROC Court, hvor han også var formand. Allerede i 2009, Metropolitan Onuphrius var en del af ROC Inter-Rådets tilstedeværelse.

Honorære titler og Sanov på Metropolitan Onuphrius var en masse af dem er ikke engang på listen. Men den vigtigste begivenhed i hans liv var valget af Primate af den ukrainske ortodokse kirke, Metropolitan i Kiev, der er godkendt af den hellige synode af biskopper UOC. I Kiev-Pechersk Lavra, den guddommelige liturgi den 17. august, 2014 holdt sit højtidelige tronbestigelse.

Kirke prisuddelinger og skrifter

I 1973 Metropolitan Onuphrius som højeste udmærkelse modtaget en brystfinner kors. I 2013 vandt han retten til at bære den anden Panagia. Han blev tildelt Order of St. Innocent af Moskva og Kolomna II grad og bekendtgørelse af St. Sergius af Radonezh I niveau, som højtideligt blev præsenteret for ham i 2014. I sommeren 2013, Metropolitan Onuphrius modtog bekendtgørelse af Venskab af folk i Den Russiske Føderation for hans bidrag til udviklingen af venskabelige forbindelser mellem de to broderlige lande og styrke deres åndelige traditioner.

Hans arbejde blev "Ord Archimandrite Onuphrius (Berezovsky), når navngivne biskop i Chernovtsy og Bukovina" og Akathist Bojana ikon af Guds Moder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.