Mad og drikkevarerHovedret

Gelatinen kan udskiftes, til smagen af maden ikke har ændret sig?

Kan jeg udskifte gelatine? Dette spørgsmål er meget akut for de mennesker, der er professionelt involveret i fremstilling af sukkervarer og kan ikke vente, indtil det hærder. De er også interesseret i disse mennesker, ikke spiser svinekød eller materialer fremstillet på grundlag heraf. For glæden ved det, er der flere produkter, der kan erstatte gelatine.

Hvilke produkter kan erstattes med gelatine?

Så hvad kan erstatte gelatine? Dette kan gøres på følgende produkter af vegetabilsk oprindelse:

 1. Agar-agar - den mest almindeligt anvendte erstatning for gelatine. Substitution forekommer i et forhold på en til en.
 2. Carrageen - Irsk mos. 30 gram af disse varer er i stand til at omdanne den flydende 1 kop gelé.
 3. Kudzu - den mest populære fortykningsmiddel i Japan. Transformerer væske ind gelé når proportioner to spiseskefulde pr kop væske.
 4. Guargummi - produkter skabt fra guar bønner. Svært nok udskiftning efter behov, før du bruger den til at lave en række tiltag for at forberede.
 5. Xanthangummi. Da gelatine anvendes i en andel på 2: 1, henholdsvis i stedet for to teskefulde gelatine går en teskefuld af xanthangummi.
 6. Arrowroot - en stivelse, der er ekstraheret fra en tropisk plante af slægten Maranta.

Ud over disse produkter, stivelse i stedet for gelatine anvendes (en af de værste substitutter) og pektin.

Hvert af disse produkter kan anvendes til at erstatte gelatine, men noget større omfang, men noget mindre.

Kan jeg udskifte gelatine agar-agar, og omvendt?

Agar-agar betragtes som en af de bedste alternativer til gelatine, men det anbefales ikke at erstatte det med gelatine. Dette skyldes visse egenskaber af hvert produkt.

Grundlæggende egenskaber agar er som følger:

 • Det hærder i løbet af kort tid;
 • selv om den høje temperatur holdes i en gelé-lignende tilstand;
 • det kan opløses fuldstændigt kun ved temperaturer over 90 grader;
 • ikke kan opløses med koldt vand;
 • hvis der er et sådant behov, kan det genopløses, og han vil igen størkne;
 • Det har et lille antal kalorier;
 • ved +35 grader, og tager form af en ren tætte gel;
 • Det refererer til en plante type produkt, så der er ikke nogen lugt eller smag.

Grundlæggende egenskaber gelatine er:

 • Det refererer til produkter af animalsk oprindelse;
 • Det har en kødsmag;
 • Den har et højt kalorieindhold indhold;
 • smeltede ved høje temperaturer;
 • lange nok hærder.

Egenskaberne for disse produkter, kan du se, at agar-agar gelatine kan erstattes, men ikke ønskelig. Især når det kommer til udarbejdelse af desserter (kager, cremer). Efter kombination af søde creme med kød smag er ikke den bedste. Erstatte ovennævnte produkter kan gelatine, men ikke omvendt.

Om det er nødvendigt at erstatte gelatine stivelse?

Er det muligt at erstatte gelatine stivelse? Nej, det er ikke nødvendigt, fordi det ikke er i stand til at tage form af en gelé.

Stivelse kan bruges som fortykningsmiddel i budding, eller i gelé. Den mest tætte konsistens opnås ved anvendelse risstivelse, mindst tætte - anvendelse kartoffel.

Uanset om det er nødvendigt at udskifte gelatine pektin?

Gelatinen kan udskiftes i hjemmet? Pektin er så god en erstatning som agar-agar. Ifølge dets egenskaber, er det også en naturlig vegetabilsk fortykningsmiddel.

Pektin til korrekt at erstatte gelatine, er det nødvendigt at blande det med sukker. Sidstnævnte bør være to gange mere end pektin. Væsken, som sættes til erstatning for gelatine, er det nødvendigt at bringe i kog og lad simre et par minutter.

Uanset om det er nødvendigt at udskifte gelatine carrageenan?

Gelatinen kan erstattes? Carrageenan - et produkt, skabt af irsk mos. Erstat dem gelatine koster kun i udarbejdelsen af følgende retter:

 • marmelade;
 • marmelade;
 • marmelade;
 • marmelade;
 • slik;
 • soufflé.

For at forberede cremen på kagen, eller andre former for carrageenan gelé produkter vil ikke fungere.

Ofte brugt til at erstatte gelatine i vegetariske retter.

Om der skal erstatte guargummi gelatine?

Gelatinen kan erstattes? Guargummi vil være en vidunderlig erstatning for gelatine, hvis du observere andel. Den geldannende effekt af guargummi seks gange geldannende effekt af gelatine, så under tilberedningen, er det vigtigt ikke at glemme alt om det.

Det skal bemærkes, at tilsætningen af guargummi på samme tid og i de flydende og tørre ingredienser forbudt. Du skal først tilføje dette produkt til flydende ingredienser, og derefter tørre. Derefter tørre og flydende ingredienser hældes i en beholder og blandes grundigt for at undgå klumper dannes.

Uanset om det er nødvendigt at udskifte gelatine kudzu?

Dette produkt er i stand til at erstatte gelatine kun til fremstilling af saucer eller gravies. Den kager kudzu er bedre ikke at tilføje.

At skabe et geldannende effekt er det nødvendigt for et glas flydende tilføje to spiseskefulde kudzu.

Uanset om det er nødvendigt at udskifte gelatine arrowroot?

Egnet til at erstatte gelatine under fortykkelse af sure væsker. Men dermed arrowroot tykkere mejeriprodukter kan ikke, på grund af deres interaktion med produktet medfører størkne.

Kan ikke bruges arrowroot til fortykkelse disse produkter, som fortsat vil blive udsat for høje temperaturer.

anbefales ikke under opvarmning af produktet i mere end 30 sekunder, før tilsætning af arrowroot i varm væske, skal den dyppes i kulden.

Efter at have analyseret alle de produkter, der kan erstatte gelatine, kan det bemærkes, at hver af dem har visse egenskaber og er ikke i stand til at erstatte gelatine i alle opskrifter. Den eneste undtagelse er den agar-agar. Dette produkt kan ikke blot erstatte gelatine, men har også mange fordele. Derfor, hvis foran dig der er et problem, hvad de skal erstatte gelatine, er du velkommen til at vælge agar. Du kan være 100% sikker på, at du ikke vil fortryde det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.