FormationHistorie

Efterkommere af Peter 1. børn og børnebørn af Peter 1

Blandt de russiske monarker er der ingen, der kan sammenlignes med Peter 1 på omfanget af de reformer, som dem, og betydningen af de resultater, at øge den rolle i vores land i den internationale politiske arena. Selvom det personlige liv af herskere i hele menneskehedens historie har altid været på sindet, ganske ofte deres afkom, især dem, der ikke kunne gøre krav på tronen eller deromkring, og ikke har det, og døde i ubemærkethed. Så hvem var efterkommere af Peter 1 og hvad vi ved om dem.

Tsarevitj Alexei

I 1689, året Peter 1 gift Evdokia Lopukhina. Fra dette ægteskab et år senere hans søn blev født - Tsarevitj Aleksey, der indtil 1718 blev betragtet som arvingen til den russiske trone. Fra den tidlige barndom, havde drengen ikke føler sin fars kærlighed, som er dens negative holdning til den uønskede og pålagt ham en kone og søn flyttede. Men efter Peter 1 dronning Evdokia sendt til klosteret, er det forbudt at besøge Alex 'mor, på meget lidt og nærede en nag til sin far. Over tid, denne følelse voksede til had, og den unge mand blev en kastebold i hænderne på Kongens Fjender. Desuden efter hans stedmor - Catherine - fødte en søn næsten samtidig med sin kone, der fødte det første barnebarn af kejseren (fremtiden Peter 2) gjorde Alex det klart, at han ikke var ønsket, og Kejseren har nu en arving af den kvinde, han elskede, hvem han forbinder alle deres håb. Efter at prinsen, som var meget bange for, at han kunne blive dræbt, skrev et brev til sin far. I det, han opgav tronen og udtrykte sit ønske om at forlade klostret.

Imidlertid har han ikke indser er deres hensigt, men i stedet flygtede til Wien for at anmode om protektion af kejser Karl 6. Som følge af store bestræbelser, som kendte russiske diplomat P. Tolstoy, Alexei formået at vende tilbage til Rusland og til at retsforfølge, som en forræder, planlagt at arrangere oprør for at vælte Peter 1. Han døde i fæstningen prins 26 juni, 1718, året for strejken. Mindst, at dette var den officielle version af årsagen til hans død.

Alexander Petrovich og Pavel Petrovich

En anden afkom af den første russiske kejser fra at gifte sig Lopukhina var Alexander, født i 1691, det år og døde i en alder af 7 måneder. Hertil kommer, at nogle kilder tilskrives Peter 1, en søn af dronningen Evdokia - Paul. Imidlertid blev fundet dokumentation for dette.

Således kan det hævdes, at de direkte efterkommere af Peter 1 fra at gifte sig Lopukhina - er Alex og Paul, samt børnebørn Natalia Alekseevna (1714-178) og Peter A. (1715-1730).

Ekaterina Petrovna

Før du finde ud af, hvor mange børn Peter 1 var generelt må jeg sige, at i 1703, året Peter 1 har en ny elskerinde marts Skavronskaya. Tre år efter deres møde denne nye kongelige elskerinde fødte sin uægte datter - Catherine. Pigen levede kun et halvt år, og blev begravet i Peter og Paul Katedralen.

Anna Petrovna

5 år efter fødslen af deres første barn i marts gav igen føde uægte barn pige, som blev opkaldt Anna. I 1711, året, året før brylluppet forældrene til hende, på trods af alle de skikke, annoncerede prinsessen, og i 1721-meter - det kronprinsesse. Når pigen voksede op, var det 17 år var gift med hertug Karl Friedrich af Holsten, som hun i 1728, det år fødte en søn, Karla Petera Ulrich. Denne dreng kommer indfødte barnebarn af Peter 1. Selv op til 13 år, har han aldrig været i hjemland sin mor, blev han bestemt i fremtiden at tage tronen i det russiske imperium under navnet Peter 3.

Elizabeth

I 1709, året Peter havde igen en datter, der blev opkaldt Elizabeth, og efter 2 år annoncerede prinsesse. Denne pige, som aldrig giftede sig, var ude af stand til at fortsætte løbet af Romanov, men blev kejserinde Elizabeth 1, hun var i stand til at gøre meget for at styrke reformen af hans store far.

Børn Peter 1 født mellem 1713-1719-erne

Efter fødslen af prinsesse Elizabeth Catherine blev 5 gange mere mor til den kongelige afkom. Især mellem 1713 og 1719 m-th år parret født Natalia Dernæst Peter, Paulus, Marguerite og Natalia yngre. Alle af dem døde som spæde. Den længste levede den sidste datter af kejseren, der døde af mæslinger i en måned efter sin fars død.

Børnebørn Peter 1

Som allerede nævnt, vi levede til voksenliv, kun tre af de børn af monarken: Alex, Anna og Elisabeth. Og hans søn, der døde i fængsel, efterlader sine to børn. Som for tsesareven, så Anne døde efter fødslen til en dreng, men Elizabeth havde ingen afkom. Således børnebørn Peter 1 - børn Alexei - Natalia, der blev født i 1714, og Peter (født i 1715.) og Carl Peter Ulrich. Og hvis det eneste barnebarn af den første russiske kejser levede til 14 år, og intet viste ikke selv, de to drenge hver på én gang besatte den russiske trone.

Peter A.

Son Prins Alexei fra Charlotte Sophia af Braunschweig blev født i 1715, året. Drengen blev opkaldt efter sin bedstefar Peter, og han og hans søster blev forældreløse i 1718 helårlig. Efter han døde den sidste søn af kejseren, disse børn tættere til retten. Den omstændighed, at barnebarn af Peter 1 - 2 Peter, på det tidspunkt var den eneste mandlige repræsentant for Romanov dynastiet, undtagen monarken. Som du ved, efter død af kejseren besteg tronen Catherine 1, efter en regeringsperiode på kun to år.

Selvom mange af de hoffolk forsøgt at sidde på tronen af en af tsesareven, arbejdskraft Menshikov i maj 1727. Kejser var Peter 2. Drengen på det tidspunkt var kun 11 år gammel, og han er allerede i så ung en alder havde en passion for alkohol. Således var i live på tidspunktet for Peter 1 børn - Anna og Elisabeth var uden arbejde.

Men den unge kejser faktisk ikke besidder nogen magt, som alle ting i landet til at administrere først Alexander Menshikov. Efter sin anholdelse i 1727 af det russiske imperium begyndte at styre adelen, flyttede associerede Peter 1. gentager Især en stigende betydning for den unge kejser begyndte at udøve Ivan Dolgoruky, der selv overtalte ham til at blive forlovet med sin søster. Men brylluppet ikke finde sted, da Peter 2 døde den 19. januar 1730, året natten. At være en teenager dengang kun 14 år gammel, han efterlod ingen arvinger, og efter efterkommere Peter 1 var ikke Romanov siden oldtiden i Rusland navnet overleveret fra far til søn kun gennem den mandlige linje.

Carl Peter Ulrich

Allerede ved 1730 det niende år, næsten alle direkte efterkommere af Peter 1 var døde. Den levende var kun Tsesarevna Elizaveta og hvert andet år Carl Peter Ulrich - den eneste søn af hendes søster Anna, der døde for to år før. Den skæbne denne dreng var endnu mere tragisk end sin fætter, efter en regeringsperiode på kun tre år. Det faktum, at han mistede sin mor ved fødslen, var han 11 år mistede sin far. Så tage sig af sin uddannelse overtog hans onkel - den fremtidige konge af Sverige Adolf Frederick. lærere deputed til barnet meget ofte mishandlet og ydmyget ham. Levetiden for Charles ændret sig drastisk, da han var 14 år, som i 1742, året er barnløs kejserinde Elizabeth Petrovna beordret til at bringe sin nevø til Petersburg og erklærede ham sin arving. På ordre fra de kongelige tanter konverterede han til ortodoksi og fik navnet Peter Fedorovich, og 3 år senere giftede han en prinsesse af Anhalt-Zerbst. Alle bestræbelser på at bringe Elizabeth nevø af staten af sin mand, som hun kunne med et rent hjerte til at forlade sin fars trone, faldt igennem, og hun blev tvunget til at indrømme, at denne unge mand aldrig vil være værdig til en suveræn. Fra sit ægteskab med Katharina af Peter Fedorovich havde han en søn, Paul, der er officielt betragtes som den første oldebarn Peter. Men mange historikere tvivler, at dette barn ved blod havde nogle forhold til Romanov. Besteg tronen i 1761, året Peter 3, Karl Peter Ulrich regerede i kun 1 år og blev væltet af sin kone Catherine som følge af et palads kup.

Nu ved du, hvordan mange børn i 1 Peter, og hvad skæbne ventede sine børnebørn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.