FormationHistorie

De midlertidigt bønder: der gav folk afskaffelsen af livegenskabet?

Manifest 1961 evigt afskaffede livegenskabet i det russiske imperium. Hvad har ændret denne reform for de almindelige mennesker? Først den sidste fæstning, den tidligere ejendom grundejer, næsten en ting erhverver personlig frihed. For det andet, han fik ret til at disponere over deres ejendom på egen hånd. Hvad har altid været vigtigst for landmanden? Selvfølgelig til den jord, feeds og giver dig mulighed for at leve af deres arbejde.

Hver landmand har modtaget fra grundejeren sat til at bruge, for hvilke barshchina betalende afgifter eller, i virkeligheden, lidt forskellige fra de tidligere forpligtelser. Således har mennesker, der lever med deres nyfundne frihed ikke ændret også. Ofte midlertidigt bonde fik en endnu mindre del end det forarbejdede hidtil. Hertil kommer, de bedste jorder var godsejerne, folk modtog også de fattigste, stenet og ubekvemme placering af sitet.

Reformen antages, at de midlertidigt bønderne vil blive ejer af sin kolonihave. For at gøre dette, han skulle betale udlejeren udgifterne til ejendom og felt grunde, med den meget oppustet. Det viste sig, at han samtidig betaler for deres personlige frihed. Staten straks give penge til godsejerne, og de almindelige mennesker havde i 49 år til at betale ham det fulde beløb og over 6% om året for brug af lånet.

Værten på grund af reformen synes at være ved at miste sine ejendomme - livegne, men han solgte de værste dele af deres område til den højestbydende, som mere end kompenseret for sit tab. De, der ikke købe jord, betaler for dens brug afgifter eller arbejdet i den tidligere mester.

Den midlertidigt bonde blev kaldt "ejer" af et stykke jord umiddelbart efter indløsning transaktionen afsluttet. Men dens fuldgyldigt ejer, blev han først efter betaling af al gæld. Vi kan sige, at han netop i det øjeblik ophørt med at være en fæstning og blev en fri mand, fordi det er helt afhængig af den jord, som forblev i hænderne på godsejerne.

Det blev antaget, at i 20 år, hver landmand den midlertidigt giver udlejeren penge for deres kolonihave. Men der ikke er fastsat, de nøjagtige datoer, så mange var ikke travlt med at tage et lån, fortsat barshchina eller afgifter til at betale ejeren for brugen af jorden. Ved 1870 blev det opkøbt af jord kun omkring halvdelen. Løbet af de næste elleve år er deres antal steget til 85%. Netop da var der afskaffelsen af de midlertidigt statslige bønder. 1881 blev året, hvor en lov blev vedtaget på den obligatoriske indløsning af jord tildeling for de næste to år. Enhver, der er ikke lavet i løbet af denne tid tilbagekøb transaktion, mistede deres jord. Således endelig denne kategori af mennesker forsvandt med 1883.

Manifest af 1861 givet bønder frihed uden nogen restriktioner, men betaling for et lån fra staten førte til, at der i begyndelsen af det 20. århundrede, omkring 40% af dem var faktisk semi-livegen, fortsætter med at arbejde for de udlejere til at betale gælden. Stat i en periode, der varede de midlertidigt statslige bønder, kun transaktioner med jordlodder af et overskud på omkring 700 millioner rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.