FormationHistorie

Kort biografi af Napoleon Bonaparte. Interessante fakta fra biografi Napoleon Bonaparte

Kort biografi af Napoleon Bonaparte, for børn og voksne, der præsenteres i denne artikel, vil helt sikkert appellere til dig. Navnet på denne store kommandør har længe været et kendt navn ikke kun på grund af hans talent og intelligens, men også på grund af den utrolige ambitioner, samt en spektakulær karriere, at han formåede at gøre.

Biografi af Napoleon Bonaparte bemærkede rivende anledning af sin militære karriere. Efter at have sluttet sig til en alder af 16, han var 24, blev han en generel. Og kejseren lavet på 34, Napoleon Bonaparte. Interessante fakta fra biografi af franske kommandant rigeligt. Blandt hans evner og egenskaber er meget usædvanlig. Det siges, at han havde læst med en utrolig hastighed - omkring 2 tusind ord i minuttet. Desuden kunne han sove i lang tid, 2-3 timer om dagen, den franske kejser Napoleon Bonaparte. Interessante fakta fra biografi af manden, håber vi at vække din interesse for hans personlighed.

Begivenheder i Korsika før fødslen af Napoleon

Napoleon Bonaparte, den franske kejser, blev født den 15. august, blev 1769 Han er født på øen Korsika, Ajaccio. Biografi af Napoleon Bonaparte, sandsynligvis ville have været anderledes, hvis den politiske situation på det tidspunkt var anderledes. Hans oprindelige ø har længe været i besiddelse af Republikken Genova, men Korsika i 1755 væltede reglen i Genova. Efter dette, for et par år var hun en uafhængig stat styret af Pasquale Paola, en lokal godsejer. Carlo Buonaparte (hans portræt er vist nedenfor), Napoleons far, fungerede som hans sekretær.

Republikken Genova i 1768 Frankrig solgt rettighederne til Korsika. Et år senere, efter at de lokale oprørere besejrede de franske tropper, Pasquale Paola flyttede til England. Napoleon selv var ikke en direkte deltager i disse arrangementer, og selv deres vidnesbyrd, da han kun var født efter 3 måneder. Men identiteten af Paola spillet en stor rolle i dannelsen af hans karakter. For lange 20 år blev denne mand idol af den franske kommandant Napoleon Bonaparte. Biografi for børn og voksne Bonaparte præsenteret i denne artikel fortsætter historien om dens oprindelse.

Oprindelse Napoleon

Ramalino Letizia og Carlo Buonaparte, forældre fremtidens kejser, var smålige adelsmænd. Familien havde 13 børn, blandt dem den næstældste var Napoleon. Men ligesom et barn var død af sine fem søskende.

Faderen var en af de mest glødende tilhængere af uafhængighed Korsika. Han deltog i udarbejdelsen af forfatningen for den korsikanske. Men af hensyn til hans børn kunne få en uddannelse, begyndte han at vise loyalitet over for det franske. Efter et stykke tid, Carlo Buonaparte, selv foretaget af repræsentanter for adelen Korsika i det franske parlament.

Uddannelse i Ajaccio

Det er kendt, at Napoleon, såvel som hans søstre og brødre, fik sin grunduddannelse i byerne skoler i byen Ajaccio. Derefter begyndte den kommende kejser at studere matematik og et brev fra den lokale abbed. Carlo Buonaparte som et resultat af interaktion med den franske formået at få til Napoleon og Josef, hans ældre bror, den kongelige bevilling. Joseph foretog en karriere som præst, da Napoleon - at blive soldat.

Cadet skole

Biografi af Napoleon Bonaparte har stået på i Autun. Det var her i 1778, brødrene gik for at studere fransk sprog. Napoleon indgået i et år, der er i Brienne kadet skole. Han perfekt studerede, viste et særligt talent i matematik. Hertil kommer, Napoleon kunne lide at læse bøger om forskellige emner - filosofi, historie, geografi. Favorit historisk figur af den kommende kejser blev Yuliy Tsezar og Aleksandr Makedonsky. Men på dette tidspunkt venner Napoleon var ikke meget. Dette spillede en rolle som en korsikansk oprindelse og accent (Napoleon formåede ikke at slippe af med det), og en tendens til ensomhed og kompleks.

Hans fars død

Senere fortsatte han sin uddannelse på Royal Cadet School. Napoleon endte det tidligt i 1785. På det tidspunkt hans far døde, og han måtte tage sin plads i spidsen for familien. Storebror til denne rolle kom ikke som nogen forskellige lederskab instinkter, ligesom Napoleon.

militær karriere

Militær karriere begyndte i Valence, Napoleon Bonaparte. Biografi, hvoraf et sammendrag er emnet for denne artikel, der foregår i denne by, beliggende i centrum af Rhône sletten. Her tjente Napoleon som en løjtnant. Nogen tid senere blev han overført til Oxon. Den fremtidige kejser dengang en masse læsning, men forsøgte også sin hånd i det litterære felt.

Militær biografi af Napoleon Bonaparte, kan man sige, modtog stor skala i årtiet efter afslutningen af den kadet skole. På bare 10 år, kunne den fremtidige kejser gå gennem hele hierarkiet af rang i den franske hær på det tidspunkt. I 1788, den kommende kejser forsøgte at komme til tjenesten i den russiske hær, men han benægtede dette.

Napoleon mødte den franske revolution i Korsika, hvor han var på ferie. Han accepterede og støttede hende. Desuden Napoleon blev markeret som en stor kommandør under den Thermidor kup. Han blev gjort en brigadegeneral og derefter chef for den italienske hær.

Ægteskab til Josephine

En vigtig begivenhed i det personlige liv Napoleons fandt sted i 1796. Det var dengang, at han giftede sig med enken efter Grev Zhozefine Bogarne.

Start "Napoleonskrigene"

Napoleon Bonaparte, er fuld biografi præsenteres i en imponerende mængde af bøger, har hun været anerkendt som den bedste franske militære leder efter fjenden påført et knusende nederlag på Sardinien og Østrig. Det er, når han gik op til et nyt niveau ved at lancere "Napoleonskrigene". De varede næsten 20 år, og på grund af dem kom til at blive kendt i hele verden sådan kommandør, Napoleon Bonaparte biografi. Resumé af den fremtidige vej til verdensberømmelse, passerede dem næste.

French Register var ude af stand til at bevare resultaterne, der har bragt en revolution. Det blev klart i 1799. Napoleon med sin hær var på det tidspunkt i Egypten. Efter sin tilbagevenden, han brød op Directory med støtte fra folket. November 19, 1799 Bonaparte proklamerede konsulat tilstand, og efter 5 år, i 1804, erklærede sig selv kejser.

Indvendig politik Napoleon

Napoleon Bonaparte, hvis biografi havde allerede modtaget adskillige resultater i sine interne politik har besluttet at fokusere på at styrke sin egen magt, der skulle tjene som en garanti for de borgerlige rettigheder i den franske befolkning. I 1804, til dette formål blev vedtaget Code Napoléon - Code of Civil Rights. Desuden blev skattereformen gennemført, og etableringen af det franske statsejede bank. Det franske uddannelsessystem blev oprettet lige under Napoleon. Katolicismen blev anerkendt som religion majoritetsbefolkningen, men det har ikke afskaffet religionsfrihed.

Den økonomiske blokade af England

England var den vigtigste modstander af industrien og den franske hovedstad på det europæiske marked. Dette land har finansieret militær aktion mod den på kontinentet. England tiltrukket af deres side de store europæiske magter som Østrig og Rusland. På grund af en række franske militære operationer, der udføres mod Rusland, Østrig og Preussen, Napoleon var i stand til at knytte til deres jord tidligere ejet af Holland, Belgien, Italien og det nordlige Tyskland. De besejrede lande havde intet andet valg end at slutte fred med Frankrig. Napoleon erklærede en økonomisk blokade af England. Han forbød handelsforbindelser med dette land. Men denne foranstaltning er et slag mod den franske økonomi. Frankrig kunne ikke erstatte det europæiske marked britiske produkter. Det var ikke i stand til at forudse Napoleon Bonaparte. Kort biografi af reduktionen må ikke gå ind i dette i detaljer, så vi vil fortsætte vores historie.

Reduktion af autoritet, fødslen af en arving

Den økonomiske krise og den langvarige krig førte til et fald i den autoritet Napoleon Bonaparte blandt de franske, havde tidligere støttet det. Desuden blev det klart, at Frankrig ikke er truet, og Bonaparte ambition forårsagede en bekymring om tilstanden af hans dynasti. For at forlade en arving, han skilt med Josephine, fordi hun ikke kunne give ham et barn. I 1810, Napoleon giftede Marie Louise, datter af kejser af Østrig. I 1811 den længe ventede arving blev født. Men offentligheden ikke godkende ægteskabet med en kvinde fra det østrigske kongehus.

Krigen med Rusland og link til Elben

I 1812 besluttede han at starte en krig med Rusland, Napoleon Bonaparte, en kort biografi, der i høj grad skyldes interessen for mange af vores landsmænd. Ligesom andre stater, Rusland på det tidspunkt støttede blokade af England, dog ikke forsøge at efterkomme den. Dette trin viste sig fatalt for Napoleon. Besejret, abdicerede han. Den tidligere franske kejser blev sendt til øen Elba, som ligger i Middelhavet.

Hævn og det endelige nederlag for Napoleon

I Frankrig, efter opgivelse af Napoleon vendte tilbage til repræsentanter for Bourbon-dynastiet, såvel som deres efterfølgere søgte at genvinde sin position og status. Dette forårsagede utilfredshed i befolkningen. Napoleon 25 feb 1815 flygtede fra Elba. Han triumferende vendte tilbage til Frankrig. En artikel kan kun udgjorde en meget kort biografi af Napoleon Bonaparte. Derfor kan vi kun sige, at han genoptog krigen, men Frankrig kunne ikke længere bære byrden. Napoleon blev endeligt besejret ved Waterloo, efter 100 dage om hævn. Denne gang blev han sendt i eksil på øen St. Helena, der er meget mere af den tidligere, så det var svært at flygte fra det. Her, den tidligere kejser tilbragte de sidste 6 år af sit liv. Han har aldrig set sin kone og søn.

Død af den tidligere kejser

Bonapartes helbredstilstand blev hurtigt forværres. Han døde den 5. maj 1821 formentlig fra kræft. Ifølge en anden version, blev Napoleon forgiftet. Meget populær tro, at den tidligere kejser fik arsen. Men forgiftet det? Det faktum, at Napoleon var bange for dette og frivilligt tog små doser af arsenik i et forsøg på at udvikle immunitet over for det. Selvfølgelig skal denne procedure endte tragisk. Uanset hvad det var, og i dag kan vi ikke sige med sikkerhed, hvorfor Napoleon Bonapart døde. Kort biografi af ham, der præsenteres i denne artikel, dette er slutningen.

Det skal tilføjes, at han blev begravet først i St. Helena. Helena, men i 1840 hans jordiske rester blev genbegravet i Paris på Les Invalides. Monumentet ved graven af den tidligere kejser lavet af karelske porfyr, som præsenteres for regeringen i Frankrig Nikolaj I, den russiske kejser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.