ComputereSikkerhed

Beskyttelse af pinden - hvordan man skal give?

Hver computer ejer, og ikke kun, er nu tilgængelig på lager et par USB-flash-drev. De er meget komfortable drev og lagrer et væld af oplysninger, der allerede forskyde diskette og gradvist erstatte sine konkurrenter - drev. Samtidig var der en masse af virus og andre skadedyr, inficerer dem og som transporteres fra en computerenhed til en anden. Der er derfor en topprioritet - beskyttelsen af stokken fra diverse malware.

Forestil dig, at din USB-drev blev en kræmmer "infektion". Denne database af oplysninger kan levere meget store problemer til sin herre, og ikke kun ham. Hvis denne person er en aktiv bruger af computeren, internettet, konstant at kommunikere med kolleger, venner, er det svært at forestille, hvad han kan gøre én denne her stick. Infektionen begynder at brede sig, faktisk i en geometrisk række. Og efter nogen tid det vil nå epidemiske proportioner, såsom autorun, som finder sted i dag i verden.

Sådan beskytter du din USB-flashdrev mod virus, betragtning af, at er meget let at fange? Det er kun nødvendigt i det inficerede anordning til at besøge nogen af de miniaturiserede drev: et flash-kort, flash-drev, eller disken - og processen er begyndt.

Under alle omstændigheder, før du beskæftige sig med dette problem, skal du forstå, hvorfor der er sådan en "byaka". Hvad sker der, når du tilslutter sådan en lille enhed til din computer eller bærbare computer? Den nyeste operativsystem, viser displayet en anmodning om at åbne eller køre. Men i det øjeblik, og kommer i problemer. Må ikke engang at klikke på OK på anmodning. Lanceret en viral fil kopierer sig selv til systemet og opstart mappe. Computeren starter homoseksuelle liv: i sig selv er tændt, sluk, genstart ikke virker, nogle programmer vil ikke åbne filer, der ikke kører antivirussoftware, og meget mere.

Penetrator - en af de mest farlige virus. Det fjerner ikke de oplysninger, og overskriver det, er det - er tabt for evigt. På toppen af en sådan malware meget ofte savnet af anti-virus programmer. Beskyttelse af pinden - kun kan hun forhindre disse problemer.

Baseret på det faktum, at infektionen slår rod i opstart mini opbevaring, den vigtigste måde at beskytte mod det - installering af særlige programmer for at forhindre selvkørende drift vira med det. Disse programmer, desuden er immuniseret med det indsatte USB-drev i din computer mod virus, der findes på det. Det har således gjort og virusbeskyttelse på et flashdrev.

Men edb-sikkerhed, samt inden for medicin, det vigtigste - er forebyggelse. Vores enheder er ofte smittet fra internettet, hvor vi bruger en masse tid. Derfor er de nødt til at etablere et omfattende antivirus beskyttelse, der vil mindske sandsynligheden for at fange en infektion.

Kan nævnes, og et par programmer, der vil hjælpe til at udrette det, der kaldes beskytter pinden. Af den fri - nyeste version Antirun 2.4, betalt analog - TrustPort USB Antivirus. Det russiske folk er meget populære USB Disk Sikkerhed, men hun - betalt.

Pålidelig beskyttelse af stokken vil blive ydet, hvis det deaktivere Autorun. For at gøre dette, er der også særlige programmer som Panda USB Vaccine 1.0.1.4.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.