SundhedSund kost

Rugklid: de gavnlige og skadelige virkninger. Sammensætningen og kalorieindholdet i rugklid

Rugklid, sammensætning og kalorie indhold, som du vil lære snart, er et produkt af den forarbejdning af korn, og har en stor masse gode funktioner, der er i stand til at yde den bedst mulige indvirkning på den menneskelige krop som en helhed.

Om tid! Om moral!

Ved omtale af ordet "klid" de fleste af os er der ikke de mest behagelige associationer. Fra barndom i vores hukommelse klart ætset erindringer, når bedsteforældre i private hjem til at brødføde sin besætning af dem. Nu kan en sådan holdning sikkert blive betragtet som et levn fra fortiden. Stadig undrende og spørger, hvorfor det skete? Læs artiklen til slutningen, og du kan lære en masse interessante og nyttige.

Rugklid (deres fordele og ulemper er blevet undersøgt i løbet af forskning) betragtes et diætetisk produkt. De er ikke blot bidrager direkte til processen med vægttab, men også have en gavnlig effekt på visse grupper af mennesker, der lider af visse sygdomme.

klid rug

Fordele og skadelige virkninger af produktet afhænger af mange faktorer, og være klar over samspillet mellem de enkelte med hinanden, er det nødvendigt.

Bestemt, mange har hørt om fordelene ved dem, men ikke alle af det er for visse er kendt, hvad der burde være upotrbelyat deres mad, så de har haft den ønskede effekt, og gør ingen skade.

struktur

Rugklid, gavnlige og skadelige virkninger, som er beskrevet lidt lavere kan være i form af:

 • granulat (som er lagt sådan som en snack);
 • pulver (anses for at være den mest populære).

De indeholder et væld af næringsstoffer, der er afgørende på vej til en slank figur. Det er vigtigt at bemærke det høje indhold af grove fibre - fiber - i dette produkt. Takket være sin tilstedeværelse i lineup, klid blevet næsten uundværlig komponent i kosten af hver slankende. Fiber hjælper til at bekæmpe fordøjelsesforstyrrelser og samtidig slippe af hyppig forstoppelse. Kostfibre, hvis indhold når fyrre procent pr 100 gram, fremme væksten af gavnlige bakterier, som har en positiv effekt på tarmens mikroflora og forhindrer udviklingen af dysbiosis og styrke den interne immunitet.

Rugklid: de gavnlige og skadelige virkninger

Nu er det tid til at diskutere de positive aspekter af deres anvendelse og, desværre at rapportere negativ også. Til sidst skal du være særlig opmærksom, da uansvarlig tilgang kan få alvorlige konsekvenser.

overskud

Rugklid, de fordele og ulemper, der går hånd i hånd, selvfølgelig, er mere nyttige. Og sådan effekt opnås ved at reducere den skadelige virkning af forskellige produkter på kroppen af patienter, der lider af diabetes. Brug rugklid i dette eksempel opnås ved at sænke niveauet af blodsukker.

Rugklid formaling udsendt fra den menneskelige krop salte af tungmetaller og radionuklider. De har antiinflammatorisk virkning og dermed beskytte de forskellige organer i kræft tumordannelse.

Gavnlig effekt af klid rug har på de organer og funktioner i den menneskelige krop, når:

 • humane leverfunktioner;
 • funktionsfejl i galdeblæren;
 • sygdomme i pancreas;
 • forværring af kroniske gastriske sygdomme;
 • forstoppelse;
 • fedme;
 • dysbiosis;
 • diabetes;
 • vaskulær aterosklerose;
 • Efter den rigtige kost.

Blandt andet rugklid hjælp opretholde balancen i fordøjelsessystemet, øge tarmperistaltikken, galde-udvise effekt, reducere følelser af sult, og rense kroppen.

skade

På trods af alle fordelene ved brugen af rug klid, og de har en betydelig liste over nuancer, overtrædelse af hvilket kan føre til ubehagelige og ofte katastrofale konsekvenser. Disse omfatter følgende punkter.

 1. Forværring af akutte sygdomme (gastritis, mavesår og t. D.).
 2. Colitis.
 3. Erosive læsioner.
 4. Enteritis.
 5. Sammenvoksninger sygdom i maveregionen.

Selvom rugklid, hvilke ydelser og skadelige virkninger af du allerede er bekendt med, er klart fastlagte kontraindikationer, der tager dem med særlig omhu kan genoptages straks efter at komme af med en bestemt funktion. For ikke at forårsage en re-angreb, bør dette ske, begyndende med små doser.

Du ved, og under alle omstændigheder, ikke forsømme det faktum, at klid forbrug truer den lave absorption og fordøjelighed af visse medikamenter.

Afstå fra modtagende følger allergi, der lider korn intolerance.

brændværdi

Energiværdien i rugklid varierer 220Kkal område på 100 g nettovægt. Og det er faktisk en ganske beskedent tal i betragtning af den funktion, der giver dig mulighed for ikke at bruge mere end den angivne mængde af den indledende fase. Derfor skal du ikke glemme at følge og tage hensyn til kalorieindhold klid. Rug eller havre, betyder ikke noget.

Hvordan til at tabe med klid?

Hovedsagelig vægttab proces er i stand til at påvirke kun tre faktorer:

 1. Mætning af maven på grund af sin store mængde af forsyning af fiber, som kvælder under påvirkning af en stor mængde af væske (vand).
 2. Den langsomme nedbrydning af kulhydrater.
 3. Oprensning af tarmvæggen grund af udsættelse for klid som en slags krat.

Tag dem inde, selv sunde mennesker står med den største omhu og opmærksomhed, på grund af vane, især i starten, kan du opleve forstoppelse, oppustethed, kramper og andre ubehagelige symptomer. For at undgå denne situation, bør du begynde at spise klid med en teskefuld daglig tilføje deres numre i samme omfang. Den maksimale daglige dosis bør ikke overstige 3 spsk.

Brug klid uden at forbruge store mængder af væske - en utilgivelig fejltagelse. Dette truer ikke kun forstoppelse og kolik, men også reducerer niveauet af effektivitet til mærket nul.

Ernæringseksperter hævder, at på trods af de betydelige fordele, tage et supplement i efteråret og sommeren, når antallet af produkter med indhold af næringsstoffer er steget eksponentielt, simpelthen latterligt. På dette tidspunkt, bør klid udelukkes fra kosten og give din krop til at komme sig helt fra en kunstig kilde til fiber.

Ud over det faktum, at mange mennesker bekymrer sig om de reelle fordele og skadelige virkninger af rugklid, spørgsmålet om, hvordan de fungerer i færd med at tabe vægt, ophidser hjertet af den kvindelige halvdel af menneskeheden, intet mindre.

Skyldes, at kostfibre, ind i menneskelige mave med vand, svulme op, og som følge heraf, øge i størrelse, hjernen modtager et signal mætning. En fiber indeholdt i kliddet, udfylder cellerne og forstærker næringsstof fordøjelighed andre produkter.

opskrifter

For at sprede din kost og gøre det meget bredere, fra rugklid kan tilberede forskellige retter: supper, geléer, salater og endda desserter.

Glem ikke, at altid skal tages hensyn til de gavnlige og skadelige virkninger af rugklid samtidigt. Som en velsmagende og påfyldning morgenmad, kan du forberede en infusion af klid og svesker i en blender med yoghurt eller naturlig yoghurt. Det vil være helt nok en dag. Må ikke overdrive det!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.