SundhedAlternativ medicin

Hvordan til at drikke gelatine til behandling af led: opskrifter, anbefalinger og anmeldelser af læger

Retter med gelatine er ikke kun lækker, men også meget nyttig. Den indeholder kendte komponenter såsom collagen. Han er i stand til at slippe af ubehagelige stykket i leddene og gøre dem raske igen. At lære at drikke gelatine til behandling af led, diskutere i denne artikel.

Hvad er gelatine?

Gelatine - et stof, der sælges i form af granulat, blodplader, pulver eller krystaller. Den har ingen lugt, ingen smag. Sticky stof fremstillet af brusk, sener og led af kvæg. Nogle gange er de også bruge andre dyr og endda fisk.

Med dagens gelatine kan tilberedes mange lækre retter. I medicin, det er en del af kapslen, og i kosmetiske anti-aging cremer er lavet med det.

Dette naturprodukt har ingen fedt, kulhydrater og konserveringsmidler. Udover protein, indeholder det:

 • stivelse;
 • vand;
 • PP vitaminer;
 • jern, magnesium, calcium, natrium, kalium, fosfor;
 • aminosyrer, såsom glycin, hydroxyprolin, prolin.

Gelatine anbefales at tage på enhver funktion i bevægeapparatet i den indledende fase af sygdommen. Han er i stand til at genoprette fælles mobilitet. det bruges også til forebyggelse og for bevarelsen af brusk fra at bryde ned.

Undersøgelser udført på dette område

Amerikanske og europæiske forskere har foretaget talrige undersøgelser anbefale patienter gelatine til leddene. Sådan skal du tage? Behandling som sådan oprindeligt arbejdede ud det ikke var. Patienter lige tilføjet dette stof til din kost og drikke almindeligt gelatine løsning. Men resultaterne har været imponerende. Symptomerne på nogle sygdomme bliver mindre synlige eller helt forsvinde.

Virkning på leddene og ikke kun

Pleasant er det faktum, at en sådan løsning er solgt i enhver købmand og er ganske billigt. Derfor alle, der ved, hvordan man drikker gelatine til behandling af led, kan gøre det nemt og uden nogen finansielle omkostninger.

Gelatine har en positiv effekt på brusk, sener, knogler, tænder, basalmembran. Inkluderet i sin sammensætning af kollagen, i virkeligheden, det skaber en ramme af organer og væv. Derfor er dens værdi er så stor. Men det gælder ikke kun for leddene.

Hvad andet gelatine påvirkninger? Dette stof forynger huden, fremmer væksten af hår og negle. Derfor, mens den gelatine drikke til behandling af leddene til at være nogen kvinde, hun vil stadig se og pæn kosmetisk virkning. Efter alt, uden kollagen huden bliver løs, tør og ældes hurtigt. Men gelatine det forynger og toner på samme tid aktivt.

Desuden fremmer aktiv vækst af hår og negle. Curls ser sund, negle bliver stærkere.

Den vigtigste anvendelse af dette stof falder på fødevareindustrien. Men i sporten er det en del af specielle kapsler, der anbefales til at modtage atleter for muskel vækst. Imidlertid kan denne ansøgning ikke anses begrundet i betragtning af den defekte sammensætning af aminosyrer i denne sag.

De, der spekulerede på, hvordan at drikke gelatine til behandling af led, allerede ved, at dette produkt er godt absorberet af kroppen. Del af det straks ind i blodet og hjælper med at genoprette collagen. Fibroblaster i bindevævet modtage et yderligere incitament til at forbedre deres arbejde.

Brusk og ledbånd er genoprettet, og smerten ganske effektivt fjernet. Dette opnås på grund af den øgede tæthed af vævs- og dermale fibroblaster, hvor kollagenet er produceret. Hvis forbedret fælles tilstand en person føler, at han gjorde en kosmetisk virkning kan sætte pris på bare at se ændringerne i spejlet for terapi, der er, indtil gelatinen tager.

For hvordan man kan gøre leddene?

er det ønskeligt at udføre behandlingen en gang om året. Men også giver mulighed for en mere langvarig kursus når det er nødvendigt. Drikke gelatine anbefales til behandling af led i en måned, og allerede i løbet af denne periode med smerter i nakken, vil ryggen eller benene (hvis nogen) blive afholdt. I nogle tilfælde er forløbet forlænges til tre måneder. Som et resultat af en sådan behandling med smerte go inflammation og ødemer.

Men der er kontraindikationer, bør du vide dem, der behandler leddene med gelatine. Anmeldelser læger er: mennesker med øget blodpropper sådan metode er kontraindiceret. Han benægtede, og dem, der er nyresten og galdeblære.

Derfor bør du passerer de tilsvarende prøver før drikke gelatine til behandling af leddene. Feedback fra dem, der har prøvet denne metode, viser, at ved dens modtagelse kan blive betændte hæmorider, forstoppelse, og nogle gange begynder der andre problemer med mave-tarmkanalen. Derfor er det ønskeligt at have produkter, der bidrager til et bedre arbejdsmiljø i tarmen, drikker urtete og masser af væske.

komprimerer

Ud over den oral administration af en stykket i leddene vil hjælpe slippe af et kompres med tilføjelse af gelatine. Det fremstilles som følger:

 • Varmt vand opvarmet gazebind.
 • Fold stoffet flere gange, vride.
 • I midten af gelatinepulver drysset (nok til én lille ske).
 • Påfør en forbinding på det angrebne område, på toppen af hendes wrap film og isolerede.

Komprimerer forberedt dagligt i mindst en uge.

Generelle anbefalinger

Før du begynder behandlingen, bør du lære og huske, hvordan at drikke gelatine til fuger. Tips her følgende:

 • du kan ikke overdrive det og gøre produktet i overdrevne mængder;
 • før brug pass tests og testet for tilstedeværelsen af undersøgelses- sådanne sygdomme som thrombose, forøget blodstørkning, tromboflebitis, galdesten og nyresten sygdom;
 • opmærksom på tilstedeværelsen af bivirkninger, og til at tage sig på forhånd om de forebyggende foranstaltninger mod deres forekomst.

tinktur gelatine

Til indtag ofte gøre infusioner med vand eller mælk. Hvordan til at drikke gelatine til behandling af led? Opskrifter kan være som følger.

For en, der kræves 150 g gelatine og vand.

Den daglige dosis om aftenen fremstilles som følger. I 100 g koldt vand hældes gelatine 2 teskefulde og røre starter. Om morgenen er der tilføjet saft, urte afkog eller normal kogt vand og drikke på tom mave.

I stedet er vand undertiden bruges, og mælk. Så tinktur tilføje flere to spiseskefulde honning. Varme mælk over svag varme, skal blandes i det komponenter, så længe de ikke er fuldstændig opløst. Efter gelatine og mælk afkølet, glasset anbragt i køleskab. Denne metode udføres tre gange om ugen i en måned. Ud over at styrke leddene, i dette tilfælde, vil det være i stand til at slippe af med og endda forkølelse.

Tørrede frugter til god fordøjelse

Vi ved allerede, at komplikationer, når tager gelatinen kan være forbundet med forværring af mave-tarmkanalen. Medtag i din kost en masse tørret frugt kan skille dig af ubehagelige konsekvenser. De er et afføringsmiddel og er i stand til at reducere intestinal motilitet.

Du kan for eksempel anvendes i en fødevare blanding af tørrede abrikoser, figner og svesker.

Spise tørrede frugter i aften i en lille mængde, vil du give en god tarmfunktion den næste dag.

Resultat: gavn eller skade?

Selvfølgelig fordelen bærer en masse flere behandlingsmuligheder gelatine leddene. Anmeldelser af læger bekræfter, at når man tager alle leddene begynder at arbejde meget bedre. Spine stoppet smertende, nagende smerte, der passerer i låret, og tunghed i benene svække og i sidste ende stoppe omsorgsfuld person.

Ledbånd og led er genoprettet, og tak til kollagen den returnerer elasticitet og sund mobilitet. For mange forhold og kosmetisk virkning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.