Mad og drikkevarerVin og spiritus

Cognac "Bajazet": duftende buket af den indenlandske produktion

Hvis du spørger den gennemsnitlige person, hvad cognac er bedre, mest sandsynligt, det svar, du vil høre - fransk! Men den sande feinschmecker ved, at der er mange gode typer af denne ædle drik og rum i vores land. Skelne dem efter område, hvor han blev modtaget cognac alkohol. Kendt og værdsat i hele verden Brandy: Armensk, georgisk, aserbajdsjansk, moldovisk, ukrainsk, Dagestan, Praskoveisky, Rostov og Krasnodar.

Vælg cognac korrekt

Det russiske marked tilbyder en temmelig bred vifte af cognac for enhver smag. Hvordan man vælger en god, hvis ikke en specialist? Normalt er vi styret af kriterierne pris og kvalitet, at vælge den bedste løsning i forhold til deres evner. Men der er nogle nuancer, hvis overholdelse, som vil hjælpe dig med at vælge en god cognac. Køb det bedre i specialforretninger, vil det i høj grad mindske risikoen for at løbe ind i falske. Og vær ikke bange for at bede om et certifikat for kvalitet. Vælg et velkendt, gennemprøvede mærker. Proppen skal passe stramt på flasken kan ikke være stød og ridser. Og husk: den ædle drik kan ikke være billigt.

Bedst sælgende indenlandske mærke

Cognac "Bajazet" er meget populært i de store tidligere Sovjetunionen lande som kendere af drikken, og almindelige forbrugere. Hvad er det?

Otte-årig russisk cognac "Bajazet" blev opkaldt efter fæstningen ligger i Armenien, nær som i det XIX århundrede, under den russisk-tyrkiske krig i lang tid, voldsomme kampe. Fæstningen blev et symbol på mod og venskab mellem de to folk - russiske og armenske. Det samme står for venskab og cognac "Bajazet". Det gjorde af armensk cognac på det anlæg, CJSC "armensk vin" Moskva, så mange forbrugere er forvirrede - nogle mener, at det den armenske cognac, den anden russiske, men i virkeligheden begge disse udsagn er sande på lige fod.

Sammensætning og bouquet

En meget delikat smag og unikke funktioner har cognac "Bajazet". 8 stjerner, han har, fordi den er lagret på egetræsfade i kældrene til konstant at opretholde særlig temperatur i mindst 8 år. Styrken af cognac 40 grader, andelen af sukker - 12% af smagen. Farven afhænger af den forløbne tid siden slutningen af otte ekstrakter, og kan være fra gylden til mørk rav guld. Han hældte det i sin oprindelige flaske med en kapacitet på 0,5 liter.

Cognac "Bajazet" har en magisk smag, lyse bouquet og fremragende finish tjene kærligheden af fans for sin udsøgte smag rundt om i verden. Dette bekræftes af det faktum, at cognac har vundet mere end én pris, og gode anmeldelser på internationale festivaler, herunder XIII International Exhibition "PRODEXPO-2006" (guldmedalje) og X International professionel smagning konkurrence i 2006 (sølvmedalje).

Vi kontrollere kvaliteten af

Desværre, næsten overalt møder vi en masse forfalskninger, og cognac marked er ingen undtagelse, da den cognac "Bajazet". Anmeldelser på internettet for nylig begyndt dapple skuffet købere kommentarer. De skriver, at kvaliteten af produktionen er faldet, men i virkeligheden det kommer hack. Hvordan korrekt at vælge og bringe hjem en rigtig ædel drik?

Fagfolk og gourmeter kan bestemme kvaliteten af cognac til at smage og lugte, men hvordan man gør det i butikken uden at åbne flasken? Der er et par hemmeligheder: vend flasken - væsken bør langsomt drænes væk fra væggene. Ellers cognac eller undereksponeret indeholder meget alkohol. Samt snak bobler - først er store og lille stigning bag dem. Kom til at købe med omtanke og ikke spilder dine penge og nerver på lav kvalitet varer!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.