Mad og drikkevarerVin og spiritus

Hvad er det enebær vodka, og hvordan man kan lave mad derhjemme?

Stærk alkohol - en drink for alle. Men det er han har en helt unik smag og syrlig smag. Eksperter siger, at den eneste drik med masser af grader er i stand til at give varme og ro. Juniper vodka (alias gin) - det er en sand fornøjelse for ægte gourmeter. Det gør næsten alle lande i verden. Men især værdsat denne drik er produceret i Holland.

Holland først opfundet denne usædvanlige opskrift og give gin sit oprindelige navn. Først, enebær vodka fremstillet baseret på ethylalkohol. Og først efter hundrede år, opskriften opstod byg.

I produktionen af gin alkohol til at starte ordentligt insistere (flere uger til måneder). Dette gøres på enebær skal gennemblødt med alkohol som en specifik tærte smag og aroma. Præformen fremtid vodka destilleres for anden gang, tidligere fortyndet med vand. Resultatet er en stærk alkoholisk drik med de unikke smag egenskaber. I Rusland kaldes det "tinktur af enebær." Det er krystalklart og har en udtalt specifik aroma.

I Nederlandene producerer flere varianter af gin. Men den største berømmelse erhvervede tre af dem: Korenwijn, Oude og Jonge. Den første udførelsesform opretholdes i tønder i mindst et år. Eksperter siger, at sådan en gin bør drikke i en afslappet og intime omgivelser med små slurke, nyder det lide en god kære cognac eller whisky. Juniper vodka anden kategori er udarbejdet i overensstemmelse med gamle traditioner. Det kan endda ikke har nogen hastighed og tappes umiddelbart efter oprettelsen. Det er ikke typisk for vodka i princippet. Men smagen kvaliteter af dette ikke lide. Den seneste brand af gin i Holland dukkede relativt nylig. Men han har allerede formået at få sine loyale tilhængere.

Hollandsk gin mere smagfuld og har en fyldig smag. engelsk Drikkevarer af denne type kan ikke prale af de samme kvaliteter. Derfor gin fra Holland anses bedre og mere populære. Engelsk enebær vodka er meget lettere på ganen.

Hvis du ønsker at prøve denne særlige drikke, men købe det i butikken har ikke noget ønske (for mange forfalskede og lav kvalitet alkohol), er det meget muligt at lave mad derhjemme. Det er ikke så svært, som det ser ud, men resultatet vil sikkert behage sin uforglemmelige aroma. Tinktur på enebær kræver ikke et stort antal ingredienser. Du skal bruge Vodka og bær sig selv i forholdet 1 liter pr 200 gram. Juniper frugter bør være grundigt pund i grød og sat i en flaske. Hans dække med et låg og insistere på et lunt sted i ca 3 uger. Endvidere er massen filtreret under anvendelse af osteklæde, foldet i 2-3. Tinktur aftappet i mørkt glas. Den resterende frø kage er blandet med vodka. Efter et stykke tid, kan det tilføjes til den gærede saft. du kan sætte lidt sukker, hvis det ønskes. Vodka bør dræne og indgyde det i et tætsluttende flasker i kælderen i omkring to uger. Drikken er allerede muligt at prøve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.