FormationVidenskab

Omkostninger - begrebet økonomisk teori

I alle de der er involveret i produktion (dvs. i objekterne og i dens midler) faciliteter, samt arbejdskraft fremskridt investeret industrielle kapital, i form af hvilke bevægelser er produktionsomkostningerne. Dette er prisen for de økonomiske ressourcer , at iværksætteren tilbringer at producere deres produkter.

Dette begreb i økonomisk teori er baseret på den idé, at ressourcerne er begrænsede og har brug for at kigge efter alternative måder at bruge dem. Det faktum, at valget af en bestemt metode, der vil producere varerne, medfører tab af de fordele, der kan opnås ved hjælp af passende metoder til ressourcer, passende den bedste af alle mulige.

I denne henseende de to grupper deler omkostningerne, og de er eksterne (eksplicit) og interne (skjult).

Eksterne (direkte omkostninger) - er dem, der går til at betale for de økonomiske ressourcer - køb af råvarer, udstyr, transport, arbejdskraft tjenester. Deres leverandører er ikke ejere af selskabet.

Interne (indirekte) omkostninger - er dem, der går på at bruge ressourcerne i deres egen, ulønnet. De omfatter de indtægter, som forretningsmanden ikke fik på det mest fordelagtige alternativ anvendelse af egne midler. Interne omkostninger - det er også den mindste gebyr, der kræves for en iværksætter at fortsætte driften i et bestemt område af erhvervslivet.

Differentiering af direkte og indirekte omkostninger udgør to tilgange til at forstå karakteren af selskabets omkostninger.

1. Regnskab tilgang. Det giver mulighed for overdragelse af direkte omkostninger. De betalte straks efter modtagelse af fakturaen eller fragtbrev. Anvendt omkostninger fremgår af balancen for selskabet.

2. økonomisk tilgang. Han indskriver i produktionsomkostningerne, både direkte og indirekte omkostninger, der er forbundet med evnen til at bruge ressourcerne efter eget valg. Fra regnskab økonomiske omkostninger varierer i størrelse udgifter til personlige ressourcer.

Omkostningerne ved tabte muligheder (alternative) - det er den omkostning, som, når der sammenlignes med graden af risiko, har den højest mulige betaling for den valgte produktion eller virksomhed adfærd.

Det betyder, at de økonomiske omkostninger - er dem, der skal gøre det iværksætter at hæve midler, der afsættes til alternativ anvendelse. De afspejler prisen på ressourcerne med de bedste muligheder for deres anvendelse.

Afhængig af den tid periode, hvor du kan ændre de økonomiske ressourcer, som virksomheden tillægger producere en bestemt slags produkter Der skelnes mellem:

- omkostningerne ved virksomheden på lang sigt (dvs. i en tidslomme, som er nok til at ændre alle de ressourcer, der vil blive involveret);

- virksomhedens omkostninger på kort interval (dvs. i et tidsinterval, hvor ikke ændrer i det mindste én slags ressourcer).

den sidstnævnte type omkostninger er opdelt af en anden konstant, total, gennemsnit, variabel, og grænsen.

Konstanterne (eller kvasi-konstanter) omkostninger forekomme uanset ændringen i output. Dette er prisen for leje, vedligeholdelse af det administrative personale.

Variable omkostninger er direkte relateret til ændringen i output. Denne energiomkostninger, råvarer, om aflønning af ansatte.

Aggregate, eller de samlede omkostninger - det koster virksomheden at købe og brug af alle produktionsfaktorer. De består af summen af faste omkostninger og variable.

Gennemsnitlige omkostninger præsenteres som de gennemsnitlige omkostninger pr produceret enhed.

Grænse - denne stigning i omkostninger, som er nødvendige for at frembringe en yderligere enhed af output.

I nogle tilfælde kan det være, at virksomhederne bære og irreversible omkostninger. De kan ikke være fyldt og angive:

- tabte muligheder, der er forbundet med de forkerte ledelsesbeslutninger;

- udgifter, der er brugt en gang for alle og ikke erstattet, selv når virksomheden ophører med at eksistere (for eksempel udgifter til reklame).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.