ForretningIndustri

Ovn aksel: enhed. industriovne

Varmebehandling og fyring under indflydelse af forhøjede temperaturer med tryk er forholdsvis almindelige procestrin i branchen. På denne måde opnås fremstiller styrke og hårdhed af det materiale, der forbedrer operationelle egenskaber ved fremtidige produkt. Dog er særligt udstyr, der kræves for at gennemføre sådanne operationer. Denne omfattende segment, som ikke indtager den sidste plads i industriovne af forskellige modifikationer. De tillader dig at håndtere materialet under høje belastninger, samtidig med at de oprindelige karakteristika for deres eget design. Et andet vigtigt træk ved dette udstyr er evnen til at håndtere store mængder af materialer. Men der er mange muligheder for ovne, hver med deres egne egenskaber og funktioner.

Hvad er ovnen skaft type?

Denne form af industriovne, som er beregnet til affyring, opvarmning og bratkøling. Som emner kan også bruges råvarer og lumpy klipper og løs vægt. Især sådanne maskiner fungerer effektivt med carbonat rock and ore materialer. Med hensyn til metaller, varmebehandling ovn akslens type svarende til vedligeholdelse af jern-, aluminium- og kobberlegeringer.

Til effektivt at bruge kapaciteten af et sådant anlæg skal være omhyggeligt beregne den pantsatte materiale. For eksempel kan størrelsesfraktion af partikelformet materiale være i området 60-120 mm. Men der er industriovne, der kan modtage materiale med en diameter på over 240 mm. Denne evne afhænger imødekommende kammer og udførelsen af enheden. Selv hvis den fysiske hardware kan tage et objekt med en stor størrelse, betyder det ikke, at kameraet vil håndtere det ordentligt, termisk behandling. Derfor i første omgang kortlagte effektkarakteristikker ovne med de ønskede materialeegenskaber.

Apparat skaktovn

Grundlaget for stort set alle skaktovn består af fire dele - lastning og losning enheder og en skorsten kammer varmebehandling. At downloade det anvendte råmateriale skip, kyubelnye og transportørmekanismer. Valget af en bestemt struktur afhænger af to væsentlige parametre: først, karakteristikaene af fodermidler og for det andet om driftsbetingelserne for enheden. Eksempelvis giver systemet for anvendelse af skip spand med reverse swing og spil, så det kan betragtes som en universel mekanisme til lastning. Losning indretning, som er forsynet med en skaktovn, også det har nogle dele, men den vigtigste komponent er en mellembeholder, forsegling og udlevere materiale.

Til udstødning skorsten anvendes i form af rør, som ofte er anbragt i den bageste del af ovnen. I nuværende modeller har dette system ofte en kompleks struktur med filtre og automatisk kontrolsystem. Med hensyn til selve forbrændingskammeret, som er forsynet med en skaktovn, så er der sker den primære proces, som håndterer indkommende råmateriale. Ved hjælp af kontrolpanelet, brugeren justerer parametrene for sin drift i overensstemmelse med kravene i fremstilling af materiale teknologi.

virkemåde

Funktionen af sådanne ovne er baseret på modstrømsprincippet, hvori råmaterialerne synkende lag vaskes kolliderende gasstrømme. Forarbejdet materiale successivt gennemgår flere forarbejdningsstationer, herunder tørringszonen, opvarmning kammer, fyring og afkøling. I nogle modeller, den Affyringskammeret falder sammen med den del, hvori brændslet forbrændes. Her dannes varme gasser. Lige så vigtigt i processens effektivitet spiller en struktur, i hvilken aggregatet dannes. Hvis ovnen akslen er beregnet til at arbejde med store mængder heterogene materialer, i første omgang i at vælge design forkant distributionssystem. I de fleste tilfælde er denne funktion udføres kegle kroner, som følge af hvilken fremgangsmåden udføres automatisk påfyldning ovnen.

sorter enheder

Der er flere klassifikationer, der adskiller ovn af denne type kategori. Især kan naturen af de termiske virkninger være fremtrædende laboratorier og produktionsenheder. Hvis førstnævnte er mere fokuseret på at opnå høj behandlingsresultater, endnu mere vigtigt for den anden proces og intensiteten af den samlede kapacitet ifyldningskammeret. designs også forskellige i den type materiale, der anvendes. Hvis vi taler om de faste materialer, udstyr til fremstilling af en mursten er den mest almindelige i dette segment. I forskellige områder af efterspørgslen efter enheder, der opererer med brændstof ressourcer, malm og sten, gas og så videre. D.

Mekanisk og elektrisk ovn

Det meste af denne type modeller, der anvendes i industrien, arbejder på grundlag af elektricitet. Strukturen indbefatter en fan af deres konstruktion, som tilvejebringer cirkulation af luftmassen, der bidrager til at øge intensiteten af opvarmning. I øvrigt en af de vigtigste fordele ved elektrisk udstyr er evnen til magten regulering. Denne indstilling er især nyttig i lav densitet råmateriale. For eksempel elektrisk kalkovn sparer grundlæggende kvalitative egenskaber af hurtigt skiftende eksponeringsparametre temperatur på forskellige stadier af forarbejdning. Mekaniserede enheder arbejder på det hydrauliske drivsystem. Hævning og sænkning af dækning i sådant udstyr udføres gennem mini-kompakt station genopfyldning olie.

Fordele ved skaktovne

Driftsmæssige fordele ved sådanne ovne definerede strukturelle træk. Ikke desto mindre er der generelle fordele, som førte til udbredelsen af sådanne enheder. Især minen udstyr til produktion af mursten muliggør korte perioder til at tilvejebringe varmebehandling af store mængder rå ler. Muligheden for at arbejde med metaller, gas, bulk materialer og endda affald, og give os mulighed for at tale om universalitet sådanne ovne.

konklusion

Processen med teknologisk modernisering er mest mærkbar inden for industri og byggeri. Særlig tydelig pleje af de gamle systemer og mekanismer, der kommer til at erstatte mere funktionelle og pålidelige modparter. ovnen akslen bekræfter imidlertid, at traditionelle udstyr kan konkurrere med den automatiske og elektronik. Selvfølgelig, indførelsen af de individuelle automatisering komponenter uundgåeligt opstår, men det generelle princip om driften af sådanne ovne er stadig den samme. De mest populære modeller af denne type er bare en hybrid setup, som inkorporerer de bedste funktioner fra klassiske design og banebrydende teknologiske innovationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.