SundhedMedicin

Hvordan vælger man et barselhjem: Når det skal gøres, hvilke kriterier der skal bruges til at vælge

At vælge et barsels hospital er nu et meget vigtigt spørgsmål i prænatal træning. Især da ingen er forpligtet til at føde kun på registreringsstedet: Med en forsikringspolitik er du fri til at vælge det obstetriske hospital, du vil have.

Når du skal endelig beslutte dig for et valg?

På trods af tilgængeligheden af forskellige forskningsmetoder (f.eks. Ultralyd, CTG, et stort antal laboratorietests), der udføres under graviditeten, giver selv den mest normale graviditet ikke 100% garanti for, at fødslen vil være let, normal i varighed og uden komplikationer. Og hvis graviditeten allerede finder sted med nogle problemer? Konklusion 1: Det sygehus, hvor du skal føde, skal du vælge på forhånd, men ikke i begyndelsen af graviditeten, når det stadig er uklart, hvordan det vil flyde, men en måned eller to før forventet levering.

Ved hvilke kriterier og hvordan man vælger et barsels hospital?

1. Først og fremmest er det vigtigt at træffe et valg baseret på dit eget helbred og på hvordan graviditeten fortsætter. Der er moderskabssygehuse, der specialiserer sig i nogle kroniske patologier eller træk i løbet af en 9-måneders periode af en kvindes liv.

Så der er obstetriske hospitaler, hvor specialhjertetilpasning kan ydes (for eksempel til kvinder med rytmeforstyrrelser eller dem, der lider af hypertension). Der er et barselhjem, hvor fødslen og puerperiet deles af en fødselslæge og en endokrinolog (for kvinder med skjoldbruskkirtelsygdomme, diabetes mellitus og så videre). Der er også et barselshospital, hvor der er al nødvendig støtte til sygepleje et barn, hvis det fødes for tidligt (hvis der er en sådan mulighed personligt i dit land).

2. Det andet kriterium, hvordan man vælger et barselhjem, er baseret på muligheden for kontrakt med en bestemt læge. Dette er en ekstra betalt tjeneste, når du bliver bekendt med en bestemt fødselslæge, får han en ide om din situation, diskuterer du i fællesskab om tilstedeværelsen eller fraværet af indikationer for kejsersnit, epiduralbedøvelse og så videre. Lægen giver dig sin telefon, og du kan ikke kun kalde ham, når du har sammentrækninger, men også få yderligere råd før og efter fødslen.

3. Det næste kriterium, hvordan man vælger et barselhjem, er baseret på tilgængeligheden af forskellige udstyr og højkvalitetsspecialister, der helt ejer det. I forvejen er det nødvendigt at fortælle sig hvilke afdelinger der er på hospitalet, hvor mange læger og hvilke kvalifikationer der arbejder, er der en afdeling for børneintensive pleje, er der en neonatolog og genoptræder ved fødslen. Anmeldelser, der allerede giver kvinder, vil hjælpe med at bestemme, hvilket barsels hospital der skal vælges.

4. Næste, se på bekvemmeligheden ved at placere et obstetrisk hospital i forhold til dit hjem. Dette er et vigtigt kriterium for store byer.

5. Det er også vigtigt at vide, om partnerfødsler er mulige, om der er mulighed for vertikal levering eller levering i vandet (hvis du vil føde på denne måde, og der ikke er kontraindikationer), om det er muligt at gå under arbejde (ikke alle barselshjem praktiserer det).

6. Det næste råd er, hvordan man vælger et barsels hospital: Tilstedeværelsen af separate kamre, deres bekvemmelighed, tilstedeværelsen af et brusebad, en mikrobølgeovn, om der er mulighed for at være i afdelingen med en mand eller mor.

Hvordan vælger man et barsels hospital i Moskva under hensyntagen til alle disse kriterier? Heldigvis er Moskvas barselssygehuse og de store hospitaler, hvor der er barselsafdelinger, næsten alle deres egne steder. Hertil kommer, at puerperaerne, der forlader hjemmet, på disse sider efterlader positiv eller negativ feedback, hvilket kan hjælpe med at vælge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.