Sport og FitnessAtletik

Dumbbell bænkpres grund af hovedet: motion ydeevne teknik

Dumbbell bænkpres grund af hovedet - isolation øvelse, der er rettet mod udarbejdelsen af de tre ledere af triceps. Isolering - derfor arbejdet med bare én fælles, i dette tilfælde albuen. De fleste af alle muskler bliver arbejdet langt hoved, der sammen med to andre tilsluttede triceps volumen. Som stabilisatorer handle deltoid (front) og thorax (øvre hoved) muskler.

Fordele ved motion

Udførelse af håndvægt bænk på grund af hovedet, kan atleten stole på visse effekter:

 1. Isoleret arbejde af målet muskel, uden medvirken af andre. Selvfølgelig er dette kun muligt, når kompetent ingeniør udførelse.
 2. Stigningen i hænderne. Som det er kendt, pumpes den triceps kan opnå dette.
 3. Udviklingen af alle lederne af den triceps musklen.
 4. Pumpeeffekt.
 5. Undersøgelse triceps kvæstelser i tilfælde af den forreste bundt af deltoideus.
 6. Fjernelse af asymmetrier i muskel udvikling.
 7. Øge stabiliteten af albuer og skuldre.
 8. Udvikling af fleksibilitet, funktionalitet og vifte af bevægelse af armene.
 9. Større variation, så øvelsen derhjemme.

ydeevne teknik

Dumbbell bænkpres grund af hovedet synes at være en simpel øvelse, men i virkeligheden har en række nuancer. Derfor skal du nøje overveje ikke forhindre hans henrettelse teknik. Lad os betragte en variant med en håndvægt, mens du sidder.

Først skal du sidde på bænken og tage håndvægt. Det er ønskeligt, at bænken var udstyret med en rygstøtte. Løft håndvægt bør omhyggeligt med begge hænder. Nu behøver vi at tage det på den måde, som vist på billedet. Det er fortsat kun at sørge for, at dine albuer (hvis muligt) og håndfladerne vender indad. Dette er udgangspositionen.

På inhalerer du skal langsomt lavere skallen af hovedet, så længe armen ikke rører biceps. Midlertidigt stop på dette tidspunkt i 1-2 sekunder, er det muligt at hæve projektil udånding opad, forsøger at arbejde kun triceps. Gentag denne bevægelse med en forudbestemt mængde tid og slappe af, før den næste tilgang. Nu hvor du ved, hvordan du gør håndvægt bænk på grund af hovedet, mens du sidder. Men det er ikke alt.

variationer

Ud over den ovenfor beskrevne klassiske udgave, håndvægt bænk på grund af hovedet har flere typer:

 1. Bænk to hænder med to skaller (parallelle eller serielt);
 2. Tryk på en arm med et projektil;
 3. Bænk henstand (teknikken er forskellig fra den beskrevne udførelsesform).
 4. Dumbbell bænkpres på grund af et hoved liggende.

Sidstnævnte mulighed er en smule mere detaljeret analyse. Først skal du ligge ned på bænken, fødderne på gulvet. Projektilet (eller projektiler, afhængigt af variationer af øvelser) stiger over brystet. Så alt er den samme som i den foregående øvelse - bevægelse af hænder er ikke anderledes.

Denne version bruger en række mindre undtagen triceps muskler: den indre del af brystmusklen, latissimus dorsi, rombeformede muskler og gear.

vigtige nuancer

Til motion gav den maksimale effekt, er det værd at overveje disse punkter:

 1. Gennem hele bevægelsen bør arbejde kun underarmen. Albuer og skuldre bør forblive stationær.
 2. Udelad shell / skaller står langsomt, forsøger så meget som muligt for at føle musklerne arbejde, hæve, tværtimod, er det nødvendigt hurtigt.
 3. På det laveste punkt være sikker på at tage en pause for at give musklerne til at strække. Det bør dog ikke være mere end 2 sekunder.
 4. Med en stor vægt af projektilet (vigtigt for en stor håndvægte), smide det op i starten af øvelsen kan være en lille swing.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.