SundhedMedicinsk turisme

Hotel "Eden", Sochi: anmeldelser, fotos, adresse

For dem, der elsker at tilbringe ferie med fordel ikke kun for sjælen, men også for sundheden, længe vidst pensionat "Edem" (Sochi). Det blev bygget i 1976, ni år siden blev rekonstrueret i det, og i 2010 lagt særlig vægt på superior værelser og gjort dem reparere. Alle områder i 10 hektar indhegnet, hvilket skaber ekstra komfort og giver en følelse af sikkerhed.

Men ikke altid gode til pension "Eden" (Sochi) anmeldelser. Billeder i artiklen, selvfølgelig, giver et godt indtryk, men hvad der virkelig foregår inden for murene i pensionatet, kan du se fra kommentarerne fra dem, der hvilede der.

placering

Den pensionat "Edem" (Sochi) er omgivet af den unikke vegetation arboret "Arboretum". Ikke langt er der også en parkeringsplads, Sommer Teater, Cirkus og Winter Theatre. Beach pensionat "Edem" (Sochi) meget ren, rart at slappe af på den. Og at gå fra pensionen kun fyrre meter. Dette er et miljømæssigt rent område, så ferierende ofte rost pension "Eden" (Sochi), forlader de fleste anmeldelser er positive er det for lokationen. Mange mere som et pensionat tæt på underholdning park "Riviera" og vandland "Mayak".

Hvor er pensionatet "Eden"? Sochi, Sortehavet, 14 (Central kvarter). Derfor er det meget praktisk at komme til lufthavnen i Adler (25 km), på Sochi banegården (6 km) og i Sochi centrum (4 km). Adler i pension regelmæssigt gå busser og taxaer (№ til 105, 105 og 106). For at komme til pension fra banegården, skal du tage bus nummer 22, 29, 49, 45, 1 og 110 og stå af ved "Cirkus".

infrastruktur

Det tiltrækker turister og deres infrastruktur Eden "Sochi" pension. Adresse det - Sortehavet, 14. Det ligger meget tæt på Sortehavet (fyrre meter fra kysten). Strand på egen pension. Den kan bruge resten til gratis parasoller, liggestole, aerary. Resten af stranden udstyr er til rådighed for et gebyr.

Nær stranden er der sundhedsområdet, hvor der er et behov i behandlingen af sygdomme i bevægeapparatet simulatorer. Også på stranden strimmel har sport og legepladser.

I pensionen til sport fysioterapi øvelser hallen er altid åben, motionsrum, volleyballbane. Arbejde her frisør, vaskeri, bar, café. Der er en fødevare leveringsservice på dit værelse. Mod betaling kan gæsterne også besøge fitnesscentret, skønhedssalon, tennisbane, invitere kollegaer til et møde i et mødelokale, bog en turné.

Der er et pensionat og en udendørs pool. Havvand er opvarmet på en regelmæssig basis, fra maj til slutningen af oktober, så revisionen ofte står skrevet, at han - et godt alternativ til havet i stormen periode. Selv om der er ulemper. Besøgende klager ofte, at vandet i poolen har en stærk lugt af klor. Rens puljen til to dage, hver tiende dag, men stadig flydende på toppen af grønne partikler, og i bunden af et sæt.

medicinsk behandling

I pension "Eden" vært for en række diagnostiske og terapeutiske procedurer. Nogle er inkluderet i prisen, for de andre bliver nødt til at betale hver for sig. De, der kommer til "Eden" gæstehus (Sochi), kan regne med følgende lægelige ydelser:

  • Røntgenstråler;
  • fysioterapi (manuel massage, magnetisk terapi, "Relax" massage, etc.);
  • kliniske og biokemiske studier;
  • kontakt vision korrektion;
  • balneoterapi (øvre luftveje indånding, brom bad, ionbytning, medicinske, massagebruser og cirkulære brusebad);
  • høring af eksperter.

I pensionen arbejder fagfolk som en hudlæge, gynækolog, otolaryngologist, onkolog, endokrinolog, urolog, øjenlæge, neurolog, kirurg og terapeut.

Værelser

Sleeping bygning af hotellet "Eden" (Sochi) tilbyder værelser med en samlet kapacitet 244 mennesker. Dette tre-etagers bygning, som har hundrede værelser. Alle af dem er placeret således, at vinduet byder på en storslået udsigt over havet.

Alle værelser varierer i komfort niveau. Der er luksussuiter og standard PC (Superior). Rengør dem hver dag, en gang om ugen skiftende linned. Alle værelser har aircondition, tv, køleskab, badeværelse med toilet, bad og / eller brusebad. De dobbeltværelser og suite kategorier er indrettet i stil med moderne design. Ekstra plads er en seng. Det fastsatte ingen aldersgrænse i en dobbelt standard, to-værelses tredobbelt standard og dobbelt to-værelses suite.

Den dobbelte standard har to enkeltsenge, et klædeskab, 2 natborde, 2 lamper, stol, sofabord og stol. Også gæster til brug udstedt kedel. Superior værelser har balkon. Den kan rumme op til to personer på samme tid. Triple standard to-og fire-værelses standard har også altaner. Den indeholder tre og tilsvarende fire enkeltsenge. Luksus suite består af en stue og et soveværelse. Det har, ud over at air-condition, TV og køleskab, møbler. I badeværelset, bortset fra bruser, bad og toilet med bidet.

Priserne på hotellet "Eden" (indkvartering plus behandling)

Priserne for overnatning og behandling i Sochi pension "Eden" er afhængige af typen af værelset og årstid. For eksempel er den dyreste er en ferie perioden fra den elvte juli til 20. September. Billigste billet - fra det attende januar til 30. april og den enogtyvende oktober til den 27. december.

Én gæst per dag dobbeltmoral bliver nødt til at betale fra 1750 til 3150 rubler, hvis det er at leve i dette ene rum - fra 2600 til 4700 rubler. En ud af tre og fire en dobbelt værelse omkostninger fra 1750 til 3150 rubler. Dobbelt pc pris pr nat fra 2150 til 3550 rubler, ophold i den uden naboens - fra 3200 til 5300 rubler. Du kan bestille et værelse og suite typer (de er i pensionatet "Edem" - dobbelt to). Pris per værelse per nat vil være fra 6300 til 8400 rubler.

Den tilbudte pris inkluderer behandlingen ordineres af en læge, indkvartering, brug af swimmingpool med havvand, tre måltider om dagen (menu orden er nødvendig på forhånd), og den første af november til den første af maj - hele måltider, brug af boldbaner til volleyball og basketball, legeplads platform. Også i prisen inkluderet en kurv af frugt og champagne til bryllupsrejse og fødselsdagskort og en fødselsdagskage på hans fødselsdag.

Priserne på hotellet "Eden" (indkvartering)

Du kan købe en billet og uden sundhedsydelser i et pensionat "Edem" (Sochi). Anmeldelser af behandling viser, at især intet ændrer sig, trods alt, proceduren og det medicinske personale lader meget tilbage at ønske. Derfor bør du ikke betale mere. Nægter at i begyndelsen af behandlingen, kan du gemme cool. Men igen, det hele afhænger af den periode for opholdet. Det billigste du kan slappe af i det attende januar til 30. april og den enogtyvende oktober til den 27. December. Men den periode betydeligt oppustede priser - den ellevte juli til 20. september.

Per person i dobbelt "standard" dag bliver nødt til at betale fra 1500 til 2900 rubler for rummet - fra 2250 til 4300. En ud af tre og fire to-værelses type "Standard" uden behandlingsomkostninger fra 1500 til 2900 rubler. Dobbelt pc pris pr nat fra 1900 til 3300 rubler, ophold i den uden naboens - fra 2800 til 4900 rubler. Hvis der er valgt "luksus" type nummer (de er i pensionatet "Edem" dobbelt to). Pris per værelse per nat vil være fra 5800 til 7900 rubler.

Udgifterne til tilladelser, "Mother and Child"

Én voksen med et barn er befolket af reglerne i pension "Eden" i dobbeltværelse. Skriv "standard" koste dem afhængig af sæsonen i 2600-6300 rubler, PC værelset - 3200-7100 rubler, og to-værelses suite - 6300-8400 rubler per dag. Den tilbudte pris inkluderer behandlingen ordineres af en læge, der lever voksen og et barn under en alder af fjorten, en saltvandspool, tre måltider om dagen (menu ordre er nødvendig på forhånd), stranden, bordtennis, legeplads for volleyball og basketball og legeplads .

Du kan også afvise behandling og til at købe en billet til "Mother and Child" udelukkende for rekreation. Så prisen for opholdet vil være lidt lavere. Type af standard omkostninger, afhængig af sæsonen, i 2250-5800 rubler, at antallet af pc'er - 2800-6600 rubler, en to-værelses suite - 5800-7900 rubler per dag.

Hvis befolket af en voksen med to eller flere børn, er betingelserne for de "Mor og barn" billetter fordelt til den forælder og barn. Den ældre barn eller børn til at blive forsynet med ekstra plads med en rabat på 70%, hvis barnet er mellem to og syv år, 40% - hvis de 7-14 år, og 30% af børn over en alder af fjorten.

Yderligere oplysninger for besøgende boarding

Den pensionat "Edem" (Sochi) har positive anmeldelser fra faste kunder er hovedsageligt på grund af det faktum, at du kan komme her for at slappe af, selv med et lille barn (to år). I dette tilfælde kan for barnet gives et ekstra sæde. Hvis barnet er ældre end fjorten år, skal du betale 70% af grundlønnen udgifter til ét sted. Til baby 2-7 - 30% af omkostningerne, og for børn fra syv til fjorten år - 60% af udgifterne til værelset for en voksen.

Med hensyn til de tre og fire dobbeltværelser, hvor et barn uanset alder forudsat ekstra plads til tridtsatiprotsentnoy rabat i perioden fra den elvte juli til 21. september. Men i PC rum ekstra seng er ikke tilgængelig.

For at undgå problemer med placeringen, er det vigtigt at have følgende dokumenter:

  • Russisk pas (hvis ikke, pas);
  • billet kupon;
  • kort Spa;
  • sygesikring.

Hvis på ferie kommer voksen med et barn, er du nødt til at tage sin fødselsattest. Hvis disse voksne er ikke mindre forældre, er det vigtigt at give fuldmagt til at ledsage. Desuden skal børn under 16 være i besiddelse af et certifikat for sundhed og epidemiologiske miljø.

Ved klokken elleve beregnes. Hvis en eller anden grund campister ikke har tid til at aflevere i lokalet og betale for deres ophold og yderligere tjenester op til den tid, faktureres mere om dagen. Du kan ringe til i dit værelse efter tolv.

negative anmeldelser

Med hensyn til nogle af de regler, der skal overholdes administrationen af en institution som pension "Eden" (Sochi). Anmeldt personligt til den officielle hjemmeside for pensionen kan forlade nogen. Men administrationen bedes angive fulde navn, samt ophold på hotellet "Eden". Også for administrationen forbeholder sig ret til at beslutte, hvilke Anmeldelser forblive og som skal fjernes. Og det er ikke ligesom det meget. Det er ofte sagt, at administrationen simpelthen forudindtaget, at det ikke giver en rigtig negative anmeldelser dreje. Derfor kan folk ikke få objektiv information om kurstedet og holde det kommer.

Den pensionat "Edem" (Sochi) oparbejdet negative anmeldelser hovedsageligt på grund af mad og service. De siger, at maden er ikke altid godt. Eksemplerne er givet mælk grød, hvor mælken separat fra korn, ost gryderetter, ildelugtende løg, hårde kød, rådden frugt og den slags. Spisestue selv, som hele pension som helhed, er et glimrende eksempel på det sidste sovjetiske æra.

Gennemgangen bemærkede også, at personalet opfører sig meget arrogant, taler høfligt, kun ved telefonen og personligt kan endda få væmmeligt. Absolut ingen at henvende sig til med en klage. Administration viser sit sande ansigt en gang ved ankomsten, og rejsende kan kun vente til slutningen af deres ophold. Du kan forlade tidligere, men returnere pengene ingen vil.

Besøgende er stadig utilfredse med servicen på værelserne. I stedet for de lovede daglig rengøring maids kommer hver anden dag, nogle gange hver tredje dag. Badeværelset er beklædt med belægning, for får brug snavsede håndklæder, tæpper i værelser med pletter, på alle niveauer i kroppen er brudt møbler, glasskår. Det forhindrer god resten manglende ventilation i badeværelset og en konstant lugt mug der.

Den pensionat "Edem" (Sochi) modtager lidet flatterende anmeldelser og på grund af behandling til rådighed. Vacationers skriver, at procedurerne er fattige, ufaglærte medicinsk personale. For eksempel, selv når en pludselig skarp smerte, de altid tilbyde banale Analgin tabletter. Selvfølgelig besøgende føler, at de er betalt urimeligt høje beløb for sådanne kvalitet.

positive anmeldelser

Sommetider "Eden" - pensionat med behandling (Sochi) - får gode anmeldelser. Ofte skrive dem af dem, der har en positiv indstilling og er kun kommer til at gå på ferie. Eller de enheder, der er heldig nok til at hvile i et pensionat i sine bedste tider. Der er endda faste kunder på "Eden" (guesthouse). Men de lejlighedsvis skriver i en bedømmelse, der var blevet ubehageligt overrasket over opførslen af vagterne, menuen i spisestuen eller inkompetence af det medicinske personale.

Ofte dem, der værdsætter rekreation i Sochi pension "Eden" kan ikke vælge, fordi der er for mange negative kommentarer om det. Selvfølgelig er der ferierende, der roser boarding eller stille og roligt vedrører en række mangler, forklare dem, at ingen har lovet et system med "All Inclusive", vi er alle mennesker og kan lave fejl. Men de fleste stadig ikke er tilfredse med sådan en lav kvalitet ferie for en ganske anstændig beløb. Så ofte kan man høre, hvordan de fortryder den olympiske hovedstad og forventer et markant fald i turister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.