Mad og drikkevarerOpskrifter

Lækker og saftig blomkål: opskrift multivarka

Blomkål (multivarka opskrift er vist nedenfor) opnås ikke kun velsmagende på et gaskomfur, men i moderne køkken enhed. Det skal bemærkes, at på grund af de friske og sunde produkter kan fremstilles helt forskellige retter. I dag ser vi på en detaljeret metode til, hvordan man laver en saftig og lækker gryderet af grøntsager.

Forberedelse blomkål i multivarka

Nødvendige ingredienser til fadet:

  • blomkål - 550 g;
  • Olivenolie - 35 ml;
  • løg hvide løg - et stort hoved;
  • Gulerod middelværdi - 1 stk;.
  • mælkefedt - glas;
  • kylling æg - 1 stk;.
  • ost solid - 140 g;
  • tyk fløde og mayonnaise - 90 g;
  • salt, og andre duftende krydderier - efter smag.

Behandlingen af friske grøntsager

Gryderet af grøntsager en særlig lækker, fordi den omfatter en nyttig ingrediens er blomkål. Opskrift (i multivarka tilberede en parabol kan hurtigt indsendes) er ganske enkel. Først skal vi behandle alle indkøbte grøntsager. Dette kræver en ren hvid løg og gulerødder, og derefter fint snittes og rist hhv. Dernæst skylles kålen, skær den i mindre buketter og vask grundigt i et dørslag.

Fremgangsmåden til fremstilling af fyld

Til blomkål (multivarka opskrift kræver brug af kun friske og unge grøntsager) få blød og saftig, det bør altid være parat til at fylde deres egen mælk sauce. For at gøre dette, skal du have en dyb skål pisk ægget, tilsæt mælk og tyk fløde og højt kalorieindhold mayonnaise. Desuden er det nødvendigt at adskille en tallerken rist slags ost.

Sautering grøntsagerne

For at koge blomkål i multivarka lækre og nærende, ingredienser som løg og gulerødder, anbefales det at stege i bageprogram. Således i skålen af den enhed, du har brug for at hælde lidt olivenolie, sætte grøntsager og kog dem i 14-15 minutter.

Dannelse af fødevarer og deres varmebehandling

Når løg og gulerødder bliver sprød, er det nødvendigt at lægge ud jorden blomsterstand kål og bland grundigt på forhånd krydret med salt og andre aromatiske krydderier. Grøntsager Næste krævede hæld mælkesyre dressing og drysset med revet ost. Som sådan bør produkterne fremstilles i den samme tilstand ( "bagning") i 40-50 minutter. På samme tid til at blande komponenterne er ikke nødvendig.

Hvordan til at indsende en gryde på bordet

Blomkål (opskrift i multivarka lidt er blevet beskrevet ovenfor) under hætten ost opnået er meget blød og lækker. Efter at indretningen har afsluttet anbefales sit program gryde til at afkøle lidt til højre i beholderen, og derefter skåret i dele af i form af trekanter og server med ketchup, hvedebrød og en salat af rå grøntsager. Af den måde, kan denne skål også anvendes som en side skål for enhver kød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.