FormationVidenskab

Air formlen - formlen for livet

Air - en af de vigtigste komponenter i Jordens atmosfære, uden hvilken en person simpelthen ikke kan eksistere på planeten. For uden luft, vi alle dø, og ikke kun vi, men alt liv på Jorden. I sin luft sammensætning er en naturlig blanding af oxygen, nitrogen og små indeslutninger af nitrogen. I lang tid mente man, at dette homogent materiale, der er en almindelig gas, der cirkuleres i hele verden. Men eksemplet med talrige eksperimenter blev det konkluderet, at luften er stadig en blanding af gasser.

Air betydning for alle levende væsener på planeten er meget høj, fordi vi ikke alle reagerer på samme måde til en bestemt fugtindhold. Han havde brug for absolut hvert kroppen til at opretholde levedygtighed. I industrien luft har også en række applikationer. Vi ved, at den kemiske formel af luften har en tilstrækkelig stor mængde oxygen. Mekanisk energi i forbrændingsmotorer, for eksempel kommer fra forbrænding af brændstof med luft oxygen. Men laboratoriet fremgangsmåde til opnåelse den inerte gas er luft fortætningsprocessen.

Det er værd at bemærke, at gasserne, der går ind sammensætningen af luft, kan de forskellige former for transformation, fordi luften selvom formlen er en konstant, men der er mange faktorer, der afhænger af de særlige vilkår for luft væsen i fri tilstand. Ved hjælp af at hæve eller sænke temperaturen gasser kan erhverve ikke kun væsken, men selv den faste tilstand. I særligt udstyrede kriolaboratoriyah forskere har udført mange forsøg på oxygen opdeling i enkelte elementer.

Luftseparationstesterne gasser anvendes i absolut alle områder af industriel aktivitet. Oxygen, nitrogen, argon, neon, xenon, krypton - uden disse komponenter i mange industrier kan simpelthen ikke udføre deres hovedaktiviteter. Energien af trykluften er meget udbredt inden for mekanisk arbejde. Luftstrøm formel som længe har været kendt for at producere, lille, så trykluften kan farves, oppustning, vask, vaske og endda udføre et antal handlinger. Trykluft udluftes aksel, det bruges til at køre forskellige pneumatiske motorer, hvilket skaber en stempelstang. Denne komponent er påkrævet, for eksempel for at skabe den ønskede trykbalance i dykkere trop. Og luft formel her er ikke så nødvendig, men kender trykket heraf er nødvendig.

Air formel er konstant, men antallet af medlemmer i stand til at ændre sig. Sikkert dette siger absolut alle. Det er nok til at være opmærksom på det urbane og naturlige miljø. Den støjende air beboet bosættelser tungere, men i den moderne verden er der et alvorligt problem med sin forurening. I naturen eller i det land er ved at ændre sig dramatisk. Luften her er ren og har usædvanligt for byerne beboere friskhed.

Om luftforureningen problem bør tænke absolut alle på planeten. I dag betydeligt det udvider opførelsen af forskellige planter, der hensynsløst forurenende. På den anden side, dette problem er et incitament til oprettelse af miljøvenlige former for produktion. For eksempel er det udtales i verden af moderne motorsport. Eco biler i stigende grad optræder i modellen vifte af mange producenter. Men det er ikke nok til fuldstændig fjernelse af de negative virkninger af urbanisering og industrialisering af samfundet. Om luft beskyttelse mod forurening skal afspejle repræsentanter for alle brancher.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.