Intellektuelle udviklingAstrologi

Zodiac Vædderen. Stones-maskotter

Aries - folk er energisk, altid positiv stemning i fremtiden. De har altid en mening med livet, og de arbejdede hendes rækkevidde. For at få det, du ønsker, på bedre i stand til Vædderen. Stones-maskotter disse mennesker bør give dem tillid og beslutsomhed. Det bør tages i betragtning, og at de succesfulde mennesker, hvad er Vædderen, altid have en masse fjender og modstandere. I denne henseende, de har brug for beskyttelse, som kan give en række charme.

diamant

Vædderen, maskotter sten , som er beregnet til at give ham styrke, helt sikkert vil vælge en diamant. Denne storslåede sten har længe været betragtet som et symbol på magt og adel. Den er ideel til folk, der er aktive, der har et formål i livet. Denne sten giver sin ejer den indre styrke, uovervindelighed. Det beskytter ham fra alle problemer og ulykker.

heliotrop

Det er en smuk sten-maskot for Vædderen kvinde. Han er også kendt som blodig jaspis eller hæmatit. Denne sten er med til at undgå stress, slippe af med negative følelser. Det giver fred og ro til sin ejer. Han tilføjer tapperhed og mod og giver styrke til at bevæge sig videre med deres liv. Hertil kommer, heliotrop godt for blodet. Det renser og forbedrer dens struktur.

obsidian

Denne sten bærer energien af vulkanen. Stemplet som sten-talismaner besidder positiv energi, vil sætte pris på dette mineral. Obsidian giver sin ejer evnen til at forudse fremtiden, at kende sig selv og verden omkring os. Udsmykning med denne sten er ideel til en teenager. Han pacificere aggression, temperere særlige for denne alder. Derudover vil stenen beskytte den unge fra enhver negativ indvirkning. Obsidian hjælper med at koncentrere sig og øger effektiviteten.

pyrit

Det er designet til folk hensynsløse og hidsige. Bare sådan, hvor ofte Vædderen. Birthstone pyrit inducerer ejeren til effektive og målrettede handlinger. Det hjælper til at klare frygt og manglende selvtillid. Stone bringer held og lykke og er i stand til at løse økonomiske problemer.

ametyst

Denne sten er i stand til at indeholde den hurtige karakter af Vædderen. Han tæmmer og undertrykker deres vrede, gør det mere kompatibelt. Amethyst vil være en stor allieret af erhvervsfolk. Them tilføjer han veltalenhed og tiltrækker lånere. Kreative mennesker det giver inspiration. Amethyst bringer fred til huset, renser det fra negativitet og beskytter alle de mennesker, der bor i det.

Labrador

Vædderen (sten-talismaner give det nogle overnaturlige kræfter) bør helt sikkert være opmærksom på denne perle. Valg af det som en maskot, en mand åbne for nye muligheder. Stone vil afsløre nye talenter, vil bringe anerkendelse og berømmelse i det. De, der kan lide at tage risici, labrador redde fra kollaps.

agat

Denne sten er perfekt egnet aktive Vædderen. Under hans indflydelse, opdage og udvikle talenter, erfaring og viden. Det vil bidrage til at undgå skænderier og konflikter, både i hjemmet og på arbejdspladsen. Det kan også bruges som beskyttelse mod onde kræfter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.