ForretningLandbrug

Du ved, hvordan heste sove?

For at forstå hesten, er det nødvendigt at studere dens fysiologi, dets indre verden. Denne viden vil forklare hestens adfærd. Et af de mest afslørende aspekter af fysiologi af hesten er visionen og dens indvirkning på, hvordan dyret reagerer på bestemte situationer. Den anden, ikke mindre interessant aspekt er drømmen.

Ligesom sovende hest

Siden tidernes morgen, mente man, at heste søvn stående op, og ligge ned, når syge. Heste står og sove og blunde, og syge dyr ligge aldrig frygt ikke stige. Bare at være i stalden, hvor hesten føler sig tryg, kan hun ligge ned i et stykke tid og sove længere. Stående på deres fødder, dyret er vågen, uanset om det sover eller napping. I tilfælde af fare, for eksempel, når et rovdyr, kan en hest tage flugten. Hvis hun sov, ligger ned, kunne hun Prytkov flygte? Selvfølgelig ikke. Det er derfor, heste søvn stående op. Hvorfor hesten ikke bliver træt til at stå næsten hele sit liv? Bare i disse dyr knæet er i stand til at "blok". I denne stilling hesten så meget som muligt afslappede muskler. Naturen har givet hende en meget hårdføre ben. Det vigtigste middel mod hesten - hastighed, som det er ved at udvikle takket være denne funktion.

Livet i besætningen

Af interesse er , hvordan heste sover, lever i flokke i naturen. De er for det meste i søvn, hvis du ikke spiller og ikke spiser. Hingst-leder af flokken kan være en lang tid ikke at sove trygt. Han sørger for, at modstanderen ikke dækkede hans besætning af hopper. Under naturlige forhold hesten sover op til otte timer om dagen - det Sandman, hurtig og dyb søvn. Dyb søvn hest i besætningen i sving sover på hans fødder. Føl har råd til at sove ligger ned, da de er under beskyttelse af mødre. I naturen er heste næsten aldrig lyve og sover ikke liggende. De, der har lange ben og en stor kropsvægt, begynder at stige hurtigt, kan falde på knæ og fødder gør ondt. Undtagelse - det er de familier, når hoppen lægger sig på jorden og bjørne. Leverancer sker for det meste om natten, når dyret kan slappe helt af.

Livet i staldene

Indenlandske heste, holde vaner deres vilde forfædre, sjældent falder til jorden. De hviler på benene. Heste kan blunde stående op og bruge al deres tid i en oprejst position. At være i stalden, hesten tilbringer tid i søvn, da hun ikke er i fare, hun er fodret og varm. Men dyb fred, eller såkaldt REM søvn hest kan få bare ligger ned, afslappet. Nogle gange, snorken højlydt, som de siger, "at afvise hoven," det forekommer os en sovende hest. Fotografier taget på tidspunktet for denne drøm, bare enestående. I staten REM-søvn, hesten er mere følsomme. Den reagerer på støj, høre lyde, han trækker huden. Vågne op, hesten strækker, gaber. Det er interessant at observere, hvordan heste sove i dyb søvn fase. De er fuldt vytyagi vayut nakke og ben ikke reagerer på lyde og kan endda snorke. Fra en dvaletilstand ikke er frigivet med det samme, de har brug for tid. Her er hvordan heste sover, når de er uden for fare. Interessant faktum: på heste, forskerne bekræfte, at hestene har drømme. Det kan observeres i den fase af dyb søvn dyr at flytte lemmer, som løb, kan du se, hvordan deres øjne bevæger sig under øjenlågene. Nogle gange kan du se som hingste i drømmen kommer til seksuel ophidselse og vågen, forsøge at dække hoppen. Denne adfærd giver en indikation af, at hingsten drømte om en erotisk drøm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.