Nyheder og SamfundKvinders problemer

Hvordan man laver en visuelt længere ben: rådgivning. Hvordan lange ben: øvelser

Desværre er ikke alle kvinder udstyret med "model" ben, som giver nåde og kvindelighed. Alle, der ikke har denne "rigdom", er tvunget til enten at skjule det faktum, at der er, under hættetrøje eller affinde sig med virkeligheden. Men stadig give op ikke det værd, fordi nogle få anbefalinger fra mode stylister visuelt kan gøre benene længere og give det større harmoni.

Hæl - vores vigtigste våben

Hver pige ved, hvad en hæl gør benet slank. Men så du kan ordentligt præsentere sig selv, skal det være bæredygtigt. De, der søger at se mere yndefuld, bør minimere brugen af sko uden hæl. Højden af denne del bør være højere end fem centimeter og samtidig ikke være for stor, så du ikke ser vulgært. Også velkommen lille platform - omkring 1,5 cm, hvilket er talt som længden af benene.

Formen og farven på skoene

For at skabe den ønskede effekt, valg af sko er vigtigt at se ikke blot på højden af hælen. Af stor betydning er farven. Hvis du vælger en tone sko strømper eller hud visuelt forlænger benet. Men den bedste effekt opnås, hvis både sko og strømpebukser er en kød-farvet.

Ud over denne hemmelighed, bør du være opmærksom på formen af sko. Det er bedre ikke at give sit præference til de modeller, der har en rund eller firkantet tå. Denne slutning er visuelt forkorte benet. Bit spidse sok giver indtryk af, at du har en lidt længere ben end det virkelig er. Nogenlunde samme kan siges om anklen. Det er vigtigt at vælge en model, der på anklen blev skåret i form af tåen. Således vil benet ikke afsluttes brat, hvilket vil give illusionen af fortsættelsen.

tøjstil

Hvis piger er interesseret i spørgsmålet om, hvordan man laver en visuelt længere ben, så hun bør være opmærksomme på den stil af tøj, hun bærer. Det er kendt, at nogle CROI jeans, kjoler og bluser kan afkortes endda perfekte ben. Derfor er det bedre at erhverve disse nederdele og bukser, hvis taljen er for høj. En sådan trick opretter automatisk effekten af lange ben. Nederdele denne serie kan være lige, klassiske form. Hertil kommer, komme til hjælp Sarafan og kjoler i stil Natashi Rostovoy. I en sådan "gunstig" for ben mellemgulv modeller skal enten hæves eller i dens naturlige omgivelser. En sådan beklædning skjuler den faktiske længde, og andre fremmane den rigtige silhuet, hvor dine fødder er "vokser fra hans ører." Desuden vil en sådan en mode pige snit lægger ekstra charme og feminin. Også disse skønheder, der ønsker at gøre lange ben, skal huske, at alle former for lommer eller flæse "pause" en enkelt silhuet og skabe illusionen af kortere ben.

Den rette kombination af tøj

Det er vigtigt at lære at gøre din garderobe. Sko, bukser og toppen skal være i harmoni og tjene et fælles mål - at visuelt forlænge benene. Ligesom sko, nederdele eller bukser skal være lavet af en monokromatisk stof, er den øverste der kræves for at kontrastere forskellige fra bunden. For eksempel sko og sorte bukser (eller skørt, strømpebukser, sko) og bluse - lys. Hvis nederdel eller bukser skal udarbejde, ville det ikke nå målet, men tværtimod vil give et volumen og forkorte benene. En undtagelse kan være en lodret mønster, såsom striber.

Det skal bemærkes, at en sådan fælles tilbehør, som et bælte, er i stand til at fremhæve talje og ben med fordel til stede. Det kan bæres med en høj nederdel, bukser, sarafans og kjoler, især de modeller, der ikke har en accent i taljen.

Nogle piger opnå den ønskede virkning på grund af de smalle sorte bukser, der problemfrit blander i med støvler. Men denne metode er egnet mindretal. Det er tilrådeligt at være opmærksom på flare fra knæet, der dækker halvdelen af hælen og dermed gør lange ben og gør dig til en feminin dame.

korte jakker

Med hensyn til korte jakker og toppe ingen konsensus. Mange mennesker tror, at denne del af garderoben virkelig visuelt forkorter torso og dermed forlænger benene. Andre mener, at det er en jakke opdeler kroppen ind mange dele og gør ingen kredit for fødderne. Men i virkeligheden, dette element kan ikke bruges som et selvstændigt værktøj. Tværtimod, det er en original supplement, som ikke forstyrrer målet, som vi stræber efter.

forbud tøj

Men mange kvinder, der ikke ved, hvordan man laver benene længere, ofte laver en fejl, når de vælger tøj og dermed visuelt forkorte sig selv.

Således de grundlæggende forbud:

  • Eventuelle bukser, hvis taljen undervurderet. Selv om det kan synes rart og behageligt, faktisk ødelægger indtrykket af figuren.
  • Capris, beskæres bukser, jeans med manchetter - et tabu.
  • Skinny bund (nederdel, bukser) viser "hvor vokse" dine fødder.
  • Støvler som en klippe ben og gøre det meget kort. De kan skoet, hvis dækning kopi varer bukser.
  • Sko eller andre sko med en rem ved anklen eller skinnebensbeskyttere fletninger. De giver også indtryk af korte ben. Derudover er det ønskeligt at vælge sandaler ikke overbelastes ornamenter.

Fitness for slankende ben

Ud over at vælge den rigtige garderobe, kan du begynde træningen til at erhverve den eftertragtede figur. Fitness instruktør forklarer, hvordan man laver benene længere. Øvelserne skal udføres tre gange om ugen. Under denne betingelse, vil de første resultater vises efter fjorten dage.

Stående mod væggen, starte langsomt squat til det punkt, mens i skurk af knæet ikke vil dreje om hjørnet 90. Vores opgave - at bo i denne stat og til at stå så meget som har styrken. Efter at vende tilbage jævnt til den oprindelige.

Gør lunges på hvert ben 15 gange, kun to tilgange. gennemførelse kredsløbet er som følger. Lunge, tilbage fod kommer til måtten med begge fødder skal forblive i skødet vinkel på 90 °. Når du løfter den første ben ikke rette op.

På bagsiden af stoleliften og hælen forbliver i denne stilling. Holding sine hænder op, er tegnet på en sådan måde, at føle mavemusklerne og strække ryggen lidt. I den nuværende situation vi ned på mund og fingre af hænder forsøger at få sokker. Hele processen er hårdt og langsomt 50 gange og derefter gentagelser foretages på det andet ben.

Nu, efter et par ugers træning, møde med mine venner, behøver du ikke med vil være i stand til at konkurrere med dem er en fod lang, og måske endda vinde. Den vigtigste ting at huske på, at disse øvelser skal udføres omhyggeligt.

Lange ben i billedet

I dag, mere end nogensinde, er det blevet populært at holde en fotooptagelse, derefter til sociale medier venner til at vise deres skønhed. Men hvordan man kan gøre benene i billederne kiggede lang og slank? I dette tilfælde kan du bruge det samme trick i livet visuelt forlænge benene. Så fodtøj spiller en vigtig rolle, selv om fotografierne det kan være uden en hæl. En vigtig regel - den farve, der falder inden for tonen i benene eller bukser. Hertil kommer, med sko passende farve betyder ikke noget, hvis den gennemsnitlige længere end storetåen.

En anden måde at præsentere hans fødder på en fordelagtig perspektiv - er at give dem en bronze nuance ved hjælp bronzer. Det er ingen hemmelighed, at garvet ben ser slankere og derfor længere. Og, hvilke organer giver en ekstra moderat glans. Men ikke midlerne til at anvende en fast masse, men kun på forsiden af låret og skinnebenet.

Desuden er måden til at blive fotograferet afspejlet i benlængde. Hvis stående stilling, de sætter ganske udførligt, vil det se kort. Derfor er det bedre at skubbe den ene fod lidt frem, mod fotografen, og sætte det på tåen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.