FinanserTilgodehavender

Samlere: juridiske eller ej? Hvordan til at tale med samlere

I dag er der et stort antal inkassobureauer. I virkeligheden er de ikke et offentligt organ, men bruger alle de metoder, der er tilladt af staten. Det er grunden til folks holdning til samlere er meget forskellige. Mange undrer sig: samlere - lovligt eller ej de opererer, hvordan de er tilladte aktioner mod skyldnere.

Behøver jeg at samlere?

Behovet for at forstå de reservoirer, alle, fordi mange banker og virksomheder siden 2008 har indsamlet et stort antal defaulters på lån. Desuden er mange herunder renter på lånet, som også forblive nevozvraschonnymi.

Være til gensidig fordel reservoirer samarbejder med banker i vzyskivanii gæld. Efter alt, disse organer får deres del af det gebyr som fastsat i traktaten. Hertil kommer, at alliancen med en solid og dokumenteret af banken stort set styrker positionen af enhver inkasso. Selv om der er nuancer, såsom gamle gæld. Retssager af samlere ikke altid holde inden for lovens rammer i forhold til det gamle lån - det er næsten umuligt at indsamle gælden på dem.

I dag er mange store banker arbejder sammen med inkassobureauer. Sandt nok, staten sætter spørgsmålstegn ved legitimiteten af sådanne handlinger, samt den meget metode til inkasso med hjælp af sådanne organer.

Godt at vide

Organisationer, der arbejder med forfaldne på lån kan have en række forskellige navne. Dette kan være en "Credit Security Bureau" eller "assistance lån", men deres aktivitet er netop i vzyskivanii gæld med kreditorerne.

Aktiviteterne i samlere

I de senere år har samlere fortalte dem alt, de handler kun af juridiske grunde. Og Rospotrebnadzor straks reagerede på dette i form af oplysninger i pressen. Den nederste linje er, i den russiske lovgivning business as inkasso, der er simpelthen ingen. Derfor er spørgsmålet, om de samlere af loven i Rusland, er passende, og svaret er ofte negativ. Hvorfor så har de lov til at udføre deres aktiviteter, til at arbejde i henhold til visse ordninger, og staten tillader det.

I udtalelsen fra Rospotrebnadzor

Inddragelse specialister i vzyskivaniyu gæld af den pågældende virksomhed - har længe været en almindelig praksis i hele verden. Og på dette punkt solfangerne selv, og dem, der fører dem kontrol. Rospotrebnazor mener dog, at folk bare brugt dem som givens og accepterede det.

De, der kæmper med samlere mener, at de behændigt er manipuleret begreberne civilret og ved loven. Og samlere venter på en hurtig vedtagelse af loven om deres aktiviteter. Selv om det viser sig, at fraværet af deres hænder, fordi de kan fjernes fra ansvar for deres handlinger. Når der ikke er nogen specifik lov, er det vanskeligt at forstå, hvordan agenturet fungerer, der tilslutter sig loven, og hvad - er ikke helt i overensstemmelse med den civile retsplejelov, og ofte krænker menneskerettighederne.

"Grey" agentur

Samlere operere lovligt eller ej - ikke kan forstås, hvis der ikke er nogen specifik ramme. Men hvis du stole på praksis, kan du få en beskrivelse af de "grå", der opererer ikke er helt berettiget. For eksempel, de rapporterer, at deres psykologiske bistand og støtte til at hjælpe med at tilbagebetale gæld. Foregår der følgende: gæld indsamles ved hjælp af trusler og løfter på retsforfølgning. Og det er en pligt kan anfægtes i retten. Også lover at beskrive ejendommen, hente pårørende, kolleger. Det viser telefon terrorisme, som afsluttes folket moralsk, og de er de sidste til at betale gælden.

Nuancerne i at indsamle arbejde

Meget ofte, essensen af kontrakten, på grundlag af hvilke de samlere og fremsætte deres krav, er tavs. Det viser sig, at debitor forklarer ikke, at samlere er til gavn for banken, som de har en kontrakt. Selv om loven tredjemand, der ikke kan sætte en absolut forpligtelse, især i tvist med banken. Det viser sig, at debitor kan ignorere eventuelle handlinger inkassobureauer i forhold til det.

er ikke taget debitorer udtalelse i betragtning

Bank giver samlere ret til at kræve gælden med kunden. Derudover er der sker ændringer med hensyn til de personer under forpligtelse. Ved lov, til at indrømme deres efterspørgsel til en anden person er tilladt, hvis det ikke er i strid med loven, med andre ord - kontrakten. Desuden bør opgaven ikke finde sted uden samtykke fra skyldneren. Efter alt, for det er vigtigt, at den person, der indsamler fra sin pligt. Her er det vigtigste for ham er at gøre, hvordan man kan tale med samlere og svare deres ankomst. Det viser sig, at debitor udtalelse skånet, og dette kan føre til visse konsekvenser, såsom at nægte at samarbejde med mæglerne.

farlige øjeblikke

Det skal erindres, at aktionerne Inkassovirksomhed kan falde under overskriften afpresning. Efter alt, er de ikke omfattet af bankvirksomhed. Derfor kan de ikke erstatte banken som en ny långiver. samlere rettigheder er meget begrænset i denne forstand. Efter alt, i henhold til loven, kan den ret, som en kreditor gå til en anden kun på de oprindelige betingelser og i de samme mængder, der eksisterede på tidspunktet for optjeningstidspunktet.

Det viser sig, at kunden skal modtage fra banken et dokument, at hans gæld inkasso afleveret. Faktisk er et sådant dokument vist som en etableret kendsgerning, og personligt på egne vegne. Det viser sig, at skyldnerens rettigheder krænkes i dette tilfælde.

bankhemmeligheden

En interessant situation er af bankhemmeligheden. Efter alt, i henhold til loven långiver overdrage sine rettigheder til en anden person, bør det give alle de oplysninger for kunden at gennemføre kravene. Samtidig har banken garanterer sine kunder til at hemmeligholde deres indskud, transaktioner og enhver tilgængelig korrespondance. Så tildele de rigtige samlere for forpligtelser mellem banken og låntager kan ikke være - det er imod loven. I dette tilfælde overtrådt klausulen om bankhemmelighed. Gør samlere er legitime i dette tilfælde, om deres handlinger er berettiget? Hertil kommer, at ændringen af offentlig ikke tillade debitor at gøre indsigelse mod de samlere, der ikke er kunstnere banktjenester. Men de påstande er tilgængelige primært til banken, vil forblive.

svare ved

Collector 's Society sagde, at deres handlinger er helt legitimt i Rusland. Rospotrebnadzor, derimod, mener, at deres arbejde fører til tab i det finansielle system og påvirke dårligt om retlig færdigheder af mennesker. Indsamling forretning, betragtes vi en ny aktivitet. Desuden, på trods af alle de negative, i mange situationer, deres handlinger er baseret virkelig af juridiske grunde. Det viser sig, at borgernes rettigheder i deres essens ikke krænkes. Bare folk virkelig har meget lidt information om disse agenturer, så der er vanskelige situationer. Hertil kommer, at mange mennesker simpelthen ikke ved, hvordan man taler med samlere og hvordan proceduren er tilbagelevering af gæld.

Hvad er problemet?

Essensen af opstået misforståelser mellem Banken og låntagere samlere, at aktiviteten af det andet ikke har nogen juridisk ramme. Og mange forstår, at dette er en erhvervsmæssig virksomhed. Det er derfor, vi har brug for en lov vedrørende denne type aktivitet. Også, kan det være nødvendigt at foretage visse ændringer i den civile retsplejelov. Så spørgsmålet er, er samlere lovligt eller ej, vil forsvinde af sig selv.

praksis

Hvis du kommer til samlere, er det nødvendigt at vide, hvordan man kommunikerer med dem. For at gøre dette, materiel op på oplysninger om deres arbejde med banken. Her er der en sådan situation: banken sætter dine restancer inkassobureauer, og de til gengæld, købe det. Så, mellem en kontrakt om overdragelse af rettighederne for en kreditor til en anden person. Det bruger en del 2 af artiklen 382 i skatteloven, der henviser til det faktum, at debitors samtykke ikke er påkrævet. Yderligere oplysninger om skyldneren falder i inkasso. Der er to muligheder:

1. Gæld kan overføres til en tredjepart. Det viser sig, at banken sælger debitor agentur.

2. Banken indgår en kontrakt med samlere, som de skal arbejde for at give dem problemet låntager i en vis periode.

Det sker meget ofte, at debitor har opfyldt buy samlere. Anmeldelser om, hvorfor sådanne organer kan være negativ, fordi de ikke er informeret om situationen med denne person. Begynd at arbejde med ham, og så viser det sig, at gælden er blevet støbt. Det er den ikke skyld i solfangerne, og banken selv.

aftale

Situationen i dag er sammensat tvetydig, men den måde derude. Du skal blot lære at samarbejde med bureauer, der kan hjælpe i afkastet af pengene. For at gøre dette, skal du tilmelde en trepartsaftale. Der er allerede deltager bank, låntager og meget inkasso. På grund af denne ligevægt er nået, og handlingen vil være helt legitimt. I dette tilfælde er spørgsmålet om samlere - lovligt eller ej de arbejder - vil ikke være så relevant.

Det er værd at bemærke, at der stadig anticollection agentur. De hjælper borgerne til at revidere tidsplanen for betalinger på lånet. Også beslutte at foretage rekrutizatsii gæld eller til at mindske hastigheden af dine lån. Kan hjælpe med at stoppe rentetilskrivning, at bidrage til afgørelsen i din favør, og meget mere. Derfor er det muligt for dem at bede om hjælp, hvis situationen er meget kompliceret. Dog er inkassobureauer arbejder i dag, bygger på loven, og generelt ikke bryde den. Hvis du ved, hvordan man korrekt tale med dem, så kan du ejer alle enige. Som et resultat, finde en løsning på spørgsmålet om tilbagelevering af gælden, og dermed redde hans og andres tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.