SundhedSygdomme og betingelser

Hvad skal behandlingen af varmeknopper i barnet, og hvordan man ikke skal blive syg denne hudsygdom

På barnets krop, du har fundet en masse små bobler? Jeg ved, det kan være varmeknopper - en hyppig og almindelig sygdom hos børn. Det sker oftere i løbet af sommeren, når vejret er varmt og tørt, og barnet var klædt i jakker og hatte, ikke vejret. Kid sveder, og under indflydelse af tøj gennemblødt af sved hud er irriteret. Lad os undersøge, hvordan man kan forhindre varmeknopper og diskutere, hvad der er behandling.

Sudamen har optrådt - de første symptomer

Som allerede nævnt, er sudamen manifesteret i form af små bobler på huden. Boblerne er fyldt med væske. De forårsager barnets angst, irritation og kløe. Sudamen vises ofte på hals, armhuler, ben og indersiden af folderne. Det kan forekomme i maven, brystet og balder. Bobler efter et stykke tid begynder at briste, de strømmer. Det giver barnet en følelse af ubehag og brændende, kløe. Åbnede boblerne bliver til skællende pletter på huden. Der findes flere typer af hudsygdomme: krystal (normal) sudamen, rød, gul og hvid. Vi kan ikke sige, at dette angreb kun sker med små børn. Undertiden sudamen hos voksne. Foto af hvad det ligner menneskers hud med denne sygdom kan findes i specialiserede publikationer. Vi tilbyder at tale om, hvad behandling, hvis kroppen optrådte fine bobler med en transparent eller hvid væske indeni.

behandle korrekt

varmeknopper behandling af barnet og den voksne er den samme. Det første trin er at begrænse kontakt med vandet. Dette gælder især for børn. Selvfølgelig er det ikke nødvendigt at udelukke alle vand procedurer vedrørende personlig hygiejne. Det er vigtigt, sudamen var tørre og ventilationsluften. Periodisk, til de ramte områder af kroppen skal rengøres, fx 1% borsyre opløsning eller tinktur af calendula. Hvis du vil bade barnet, skal badet tilføjes infusioner af urter: kamille, calendula. eg bark hjælper også til at gøre behandlingen af varmeknopper i et barn er langt mere effektiv. Ved kontakt med vand hele kroppen skal være tør med et blødt håndklæde. Hertil kommer, dermatologer anbefaler at bruge baby pulver. Det handler ikke kun hjælper til at tørre huden, men også lette ubehaget tilbage. Men en række cremer til behandling af varmeknopper i et barn eller en voksen kan ikke anbefales. Cremen nærer og fugter huden, og skaber på overfladen af den tyndeste plenochku, som ikke tillader at tørre naturligt Ranke.

Hvordan man undgår fremkomsten af varmeknopper

For ikke at behandle et barns varmeknopper, bør du følge nogle få regler. For det første er du nødt til at klæde barnet til vejret. Han skal ikke være varm. For det andet bør der gøres tøj af naturmaterialer. Sæt på din baby er ikke tætte jakker og bukser, og gratis. For det tredje, skal du tørre barnets hud tør efter hver vand procedurer. Især, hvis det så kommer til at bære en ble.

Konklusionen er klar

Hvis du implementerer disse tre anbefalinger, de sudamen dig og dit barn sikkert. Men hvis du pludselig eller dit barn er syg, disse hudsygdom, du bør ikke forsinke behandlingen og vente, at alle vil passere af sig selv. Tag handling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.