SundhedSygdomme og betingelser

Hvad er varme udslæt hos børn og hvordan man behandler det?

Dit barn svedte, og hans sarte hud af lyserøde pletter dukkede? Mest sandsynligt, dette er en manifestation af varmeknopper. Bare rolig, det er let at rette, skal du kun give barnet en ordentlig pleje.

Sudamen hos børn - en hudreaktion forårsaget af dysfunktion af svedkirtlerne. Småbørn disse svedkirtlerne er endnu ikke perfekt, så ofte er der hudreaktioner. Så snart barnet bliver varm, svedkirtlerne indgår i arbejdet, fremhæver den særlige hemmelighed, men hvis noget forstyrrer den normale sved, der er hudirritation, som ligner en hududslæt.

Sudamen hos børn kan udvikles under sygdommen, fordi som temperaturen stiger, og barnet er ofte en masse sved. Oftest opstår vrede på de steder, hvor "ikke få" frisk luft. Så lyserøde pletter kan ses i hudfolder, bag ørerne, i folderne i albuerne. Sudamen også hos børn ses ofte på den øverste del af brystet og ryggen. Det sker, at der er et udslæt på balder og bleen.

Sudamen hos børn - det er ikke en smitsom sygdom, og en hudreaktion. Men du skal vide, at udseendet af udslæt kan være et tegn på en sygdom, så det er nødvendigt at se på den adfærd af barnet. Sudamen, som regel, ikke forårsager nogen problemer, ligesom barnet er aktiv og munter, som sædvanlig. Varmeknopper pletter over tid ikke ændrer deres farve, de er ikke bliver større, og de (med ordentlig pleje) hurtigt passere.

Alligevel vil der være mere end hvis du er nysgerrig, end at helbrede varmeknopper hos børn med hans børnelæge. Lægen vil udelukke muligheden for nogle infektionssygdomme og anbefale reglerne for pleje til barnets hud.

På trods af at sudamen behandlet ganske enkelt endnu bedre forhindre det i at ske. Hvordan man gør det? Vær opmærksom på dine babytøj. Prøv at købe genstande fremstillet kun af naturlige materialer. Sådanne stoffer er åndbar og perfekt babyens hud "ånde". Det er ønskeligt, at sengelinned barneseng ikke var rene syntetiske.

Sørg for at tjekke temperaturen i børneværelset. Mange forældre, der frygtede chill barn, sætte barnet i varmelegemerne, mellem den ideelle rumtemperatur til baby plus toogtyve grader.

Going for en tur, være opmærksom på den udendørs temperatur. Bær barnet til vejret, ikke for Kuta. Bedre stedet for én varm bluse til at bære to tynde, så hvis dit barn vil være varm på tur, kan man blive fjernet.

Vær opmærksom på valget af børns kosmetik. I sommeren ikke bruger fedtcreme til de varme dage efter købet midler med en vandbaseret. Men baby olie brug kan være i enhver vejr, da det ikke dækker huden filmen.

Disse enkle regler vil bidrage til at forhindre forekomsten af varmeknopper barnet. Men hvis udslættet har optrådt, så forældre har brug for nøje at overvåge barnets hud. Hvis symptomerne på sygdommen er steget eller udslæt på det websted, du ser pustler, bør du straks underrette din læge er det fordi disse symptomer kan indikere tiltrædelse sekundær infektion.

Da end helbrede varmeknopper af barnet? I de fleste tilfælde kan sygdommen ikke klare sig uden medicin. Når udslæt nægter i nogen tid fra en creme, der erstatter den med pulver. Tag regelmæssige knægt luft bade, da den friske luft gør det muligt at eliminere udslæt hurtigt. Når badning et barn, skal du bruge afkog af urter. For eksempel blande en pakke af græs arv og kamille blomster, tage seks skeer af denne blanding og brygge en liter kogende vand. Giv en god bryg og stamme. De resulterende bouillon hældes i karret med vand, før badning barnet. Og, hvis det er muligt, amme dit barn, fordi modermælken - er det bedste middel til at generere et stærkt immunforsvar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.