Selv-dyrkningPsykologi

Hvad er tillid? Troværdighed: troværdighedsproblem. Trust: citater

I forskellige ordbøger tillid kaldes en fuld overbevisning om oprigtighed, ærlighed, integritet og ærlighed af nogen. Troværdighed kommer ikke gratis, denne faktor afhænger af flere forhold. En person kan i første omgang og ubetinget tillid til lægen fra den populære klinikker, mening anerkendt myndighed i et bestemt felt eller life science partner, der ligner en elsket. Hvad er tillid?

Du kan tro det eller ej?

Den nye forhold har altid for at vinde, vedligeholde og endda for at bevise den tillid. Folk kan tro, bevidst eller ubevidst. Hans handlinger, korrespondance mellem siger og gør, kan være overbevist om oprigtighed eller hæve mistanke om bedrag. Mellem den lovede og sagen må hele tiden passe. Ellers uundgåelige tab af tillid til én person til en anden. Børn ikke længere har tillid til deres forældre, som ligger eller nægter at løfte. Med voksne der er den samme for børn. Broken lange åbenhjertige og hjertelige relationer mellem venner eller veninder som følge af tankeløse ord og udtryk en række forskellige aktioner.

Selv en meget vigtig situation kan ikke altid afsløre den sande natur af mennesket. Det daglige, rutinemæssige handlinger afslører mange aspekter af personligheden.

Loyalitet og tillid

garanteret Intern undertiden irrationel intuitiv fornemmelse sikkerhed, kan "tildele" nogen høj sikkerhed koefficient. Så prøv her for at finde ud af, hvad tillid! Troen på ens sikkerhed, kan offentlighedens adgang til den indre verden spille en grusom spøg med alt for tillidsfuld person.

Dette er ikke et abstrakt begreb, er det altid henviser til en bestemt person. Samlet tillid til alle ting, og alle farlige. Det kan kun være en person, der har absolut ingen erfaring med livet og frygt. Det er grunden til små børn ofte tror enhver voksen.

Det instinkt selvopholdelsesdrift for at beskytte nogen, der allerede ved, hvad der bedraget tillid. Problemet med tillid, eksisterer personlig følelsesmæssig sikkerhed, hvor der er (eller var sidste) negative erfaringer i forbindelse med misbrug af åbenhed i personlige eller forretningsforbindelser.

Han er på udkig efter folk "på siden"

Psykologer har vist, at mænd, der regelmæssigt skiftende deres koner, ikke "giganter af køn." Oftest er disse mennesker med lavt selvværd. Endeløse change veninder øger "selv" og "coolness" af en mand kun i sine egne øjne.

Nogle par er simpelthen ikke i stand til eller ikke ønsker at interagere fredeligt, konkurrerer med hinanden. Livet partner baseret på gensidige bebrejdelser og beskyldninger. Kun ved at ændre den måde, for kommunikation, at lære at lytte omhyggeligt og tage de ord og ønsker deres "halv", kan du returnere den tillid og kærlighed.

Årsagerne til kvindelig utroskab - temaet er ganske enkel. Nogle damer i sådan en kontroversiel måde at søge opmærksomhed til hans person. Under alle omstændigheder kan de blive forstået, men ikke retfærdiggøre.

10 måder at let mister tilliden (dårlig rådgivning)

Ingen bevidst ikke ønsker at stoppe folk har tillid til ham, begyndte at tvivle sin soliditet og pålidelighed. Men virkeligheden er meget ofte tværtimod. Vel vidende, at fører til tab af troværdighed, at rejse tvivl om ansvaret, er det muligt at definere og hvordan du returnerer den tillid. Så for at et par tricks miste titlen "pålidelig person":

 • altid smiler bred "frosset" (i reklamer) eller skrivlennoy sidet Smil;
 • sjældent har brug for at holde deres løfter;
 • glemme alt om de moralske og etiske normer og regler;
 • bruges til kommunikation fremgangsmåde til "sædvanligt liggende";
 • konstant ignorerer ønskerne fra de mennesker omkring dem;
 • forsømmer sin familie og arbejde;
 • let svigte og forandring;
 • ofte skifter partnere;
 • aldrig tage ansvar;
 • ofte er det uoprigtig, som de siger, "på dit sind."

Hvis du jævnligt bruger i kommunikationen med andre disse enkle ti måder kan du hurtigt opnå status som fri for alle former for forpligtelser og menneskelige tilbud.

Hvad gør de skriver om tillid anerkendte litterære berømtheder

Der er ingen universelle opskrifter på, hvordan man kan vende tilbage den tabte tillid. Citater og tanker anerkendte myndigheder sige om oprigtighed, kærlighed og bedrag.

 • "I kærlighed kan der ikke være nogen forræderi, og er begyndelsen og enden ... Den, som elsker ingen steder." (V. Dudincev.)
 • "A ligger mere ofte fra ligegyldighed end fra forstillelse." (A. Maurois).
 • "Straffen bliver en løgner er ikke, at han ikke tror, men det faktum, at han ikke stole på nogen længere." (GB Shaw).
 • "Almindelig og udbredt bedrag grund - ønsket om at snyde sig selv, ikke de mennesker." (L. N. Tolstoy).

Kan jeg lære at stole andre

Følelsesmæssig reaktion, bagage af tidligere vrede, skjult dybt i det ubevidste, kan forstyrre en person til at styre det hele senere i livet. Kun tillidsfuld selv, kan han stole på den anden. Den gamle sandhed siger, at hvad manden selv, så han ser andre mennesker. Så må vi først se på deres karaktertræk, at noget justere, for at lære oprigtighed og ærlighed, åbenhed og loyalitet. Accepter dig selv, den person indser, at en sådan tillid, sætter pris på det og leve lykkeligere.

Hvordan at genvinde tabte relationer

Trust andre er aldrig konstant. Hvis en person kan bruge den venlige holdningen hos de mennesker i deres egen interesse, selv med tæt, elske ham, vil han handle på en lignende måde. Absolut ingen garanti for loyalitet, ansvarlighed og pålidelighed. Men hvis en person ønsker at ændre og genvinde deres tabte positioner, kan han gøre det på følgende måde:

 • Først og fremmest må vi erkende, af tidligere begivenheder, forræderi eller usandhed;
 • værd at lægge med den rigtige partner til vrede, bitterhed og harme;
 • kan ikke retfærdiggøre sig selv, er det nødvendigt at genopbygge de interne ordninger licens;
 • nødvendigt for at kompensere for anerkendelse, for at minimere den skade, anlagt af partneren;
 • træt af byrden af skyld, er det ikke nødvendigt at haste bedraget med tilgivelse;
 • du kan ikke være aggressiv, selvom tålmodighed er ved at løbe ud.

Hvis forholdet af vejen, kan du kun gendanne patienten, specifikke foranstaltninger. Men nogle gange ingen mængde af indsats kan ikke løse situationen.

Som mistillid til mennesker påvirker deres liv

Det er ganske vanskeligt at genopbygge et forhold, når det kommer til utroskab i kærlighed og familieliv. Forræderi ødelægger harmoni og efterlader dybe ar i hovedet på godtroende bedraget "halvdele". Det er praktisk taget umuligt at lime den ødelagte krukke at skjule revner. Så det er med det menneskelige hjerte. "Ridser og skade" kan omhyggeligt skjult. For at udjævne de "sømmene" og helbrede følelsesmæssige sår, du har brug for en masse tålmodighed.

Kløften er stadig ske? I dette tilfælde er den skadelidte ikke snart igen indgår et forhold. Påvirket af tidligere erfaringer, frygt igen mødes med bedrag og lidelse.

Nogle gange, bare at have mistet familie eller afsked med kærlig person, kan vi se, at denne tillid er vigtigt at have en åben kommunikation med sine kære. Hvorvidt at bringe situationen til en kritisk? Efter alt, kan du undgå tårer og lidelse, skandaler og beskyldninger, at lære at respektere dem, der har tillid til os.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.