SundhedMedicin

Jeg spekulerer på, hvorfor du ikke kan drikke havvand?

Alt sikkert set mindst én film, som viser, hvordan til at lide på åbent hav mennesker, der forliste. Og det er ikke fordi det er varmt, koldt, og ikke fordi de ønsker at spise. Alle fejl af en frygtelig tørst, de siger, at havvandet ikke kan drikkes. Der er en logisk spørgsmål: "Hvorfor"

enkel forklaring

Forklar hvorfor havvandet ikke kan drikke, kan være anderledes. Den enkleste forklaring kan være, at havvandet indeholder en enorm mængde salt (ca. 30 g per liter), desuden er det signifikant forskellig i fysiske og kemiske sammensætning fra det friske vand, vandet egnet til konsum. Sagen er, at mængden af salt der er i havvand, kroppen simpelthen ikke kan genbruge. Og hun var ikke tørstig quench selv i de tidlige stadier.

venturing

Hvad kan ikke drikke havvand, er det allerede blevet klart fra den mere simple, den ovenstående forklaring. Men præcis hvordan kroppen reagerer på forbruget af havvand? Se, det er interessant. Efter alt, synes det, er det en flydende væske. Men ikke alle er så simpelt. Alt ved sikkert, at hver dag en person skal drikke omkring 3 liter vand for normal funktion af organismen. Men vandet i kroppen kan falde ikke kun i ren form, men også i fødevarer. Der er en forvirrende: fordi salt også indtages. Ja, er det nødvendigt at opretholde vand-saltbalance, men det er nødvendigt i meget mindre mængder end i havvand. Så hvad sker der med kroppen efter indtagelse af havvand? Som allerede nævnt, den mængde salt, der er i det, kroppen kan simpelthen ikke korrekt behandlet. Er begyndt at arbejde aktivt nyrerne til at fjerne akkumulerede salte fra kroppen. Og det kræver endnu mere vand. Det er en ond cirkel. Jo mere havvand til konsum, så meget desto værre, fordi salt ikke synes at ophobe sig i kroppen og begynder at ødelægge det. Derfor blandt de tips om, hvordan man overlever efter et forlis, finde dig dem, der siger, at det er bedre at forbruge et minimum af saltvand, fordi det kan forlænge levetiden på op til 3-4 dage, og skader på kroppen i tilfælde af frelse vil lide uinddrivelige, og derefter du kan endda forblive deaktiveret. Det er derfor, du ikke kan drikke havvand.

Hvad skal man gøre?

Men det kan være en logisk spørgsmål: "Hvad gør du for at overleve, hvis andre vand rundt bare der?" Efter at vide hvorfor havvand ikke kan drikkes, kan en person simpelthen nægter at gøre det. Her er det nødvendigt at søge andre former for væske. Så det største problem med den frisk vand i det åbne hav. Men der er, og indbyggerne i havet, som kan indtages, og hvorfra kan vi forsøge at suge i det mindste nogle væske. Det er anbefalingen giver den franske læge A. Bombard, der forvaltes på en sådan måde at overleve i det åbne hav uden frisk vand.

Eller måske du kan?

Analysere, om du kan drikke havvand, kan nås med mennesker, der hævder, at indtagelse af det er stadig muligt. Og det er sandt, men der er en hage: først efter afsaltning. Dette kan gøres ved destillation, separation, frysning, elektrodialyse, og direkte og omvendt osmose. Den mest enkle og tilgængelig måde for alle - fordampning. Det kan også bruges på det åbne hav, opføre afsaltningsanlæg fra skrot. Vide, hvorfor havvandet ikke kan drikke, bedre at have den mindste afsalte det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.