SundhedSygdomme og betingelser

Alzheimers sygdom: årsager, symptomer og forløb af sygdommen

Alzheimers sygdom i moderne medicin anses for at være en af de mest almindelige sygdomme, der fører til døden. Situationen forværres af det faktum, at der til dato, endnu ikke helt klar over årsagerne til dens udvikling, samt behandlinger.

Alzheimers sygdom og dens årsager. Som allerede nævnt, er årsagerne til sådanne lidelser ikke helt forstået - kun kendt et par risikofaktorer. Med denne struktur, er sygdommen forstyrret cerebral funktionalitet - først langsomt og derefter hurtigere og hurtigere. Den gennemsnitlige varighed af menneskers liv efter diagnosen er 9 år.

Alzheimers sygdom er ledsaget af cerebral akkumulering af protein i hjernevæv fra som efterfølgende dannede plaques. Samtidig, neuronerne begynder gradvist at omdanne til kugler. Disse processer og fører til den såkaldte demens. Men her er grunden til at de er ikke blevet undersøgt.

Det menes, at en af de risikofaktorer er en alder af patienten, da sandsynligheden for at udvikle sygdommen stiger efter det fyldte mennesker over 60 - 70 år. Dog kan syndromet ikke betragtes som en naturlig ældningsproces - det er patologi.

En anden grund - det er genetisk materiale, da det er bevist, at sygdommen kan overføres fra forældre til afkom, men det er ikke altid nødvendigt.

Alzheimers sygdom: symptomer. Faktisk kan de første tegn på sygdommen gå uopdaget. En mand bliver lidt distraheret, glemmer hvor han sætte tingene, kan ikke huske navnet eller navnene på kendte mennesker. Men det sker ikke altid, og i de fleste tilfælde ingen er opmærksom på det, især hvis den syge er i en respektabel alder.

Men sygdommen begynder at gøre fremskridt gradvist. I dette tilfælde er der en overtrædelse af de såkaldte kognitive funktioner i hjernen. Der er en delvis tab af hukommelse, samt manglen på abstrakt tænkning, manglende evne til at løse selv de mest simple matematikopgave eller et eksempel.

På det midterste fase af Alzheimers symptomer bliver mere end indlysende. Personen kan gentage det samme spørgsmål eller en historie helt bogstaveligt talt et par gange, men han er ude af stand til at indse. Patienten mister færdigheder - eksempelvis glemme, hvordan at børste tænder, forberede te, kjole, osv

Desuden hans adfærd bliver mere og mere foruroligende. For eksempel kan det være aggressiv, eller omvendt, for bange. Samtalen kunne ikke følge den logiske udvikling. Tæt på hjertet ser, hvad han så på tv - kan forveksles med virkeligheden ses der. Ikke i stand til at bevæge sig uafhængigt af gaden, da det kan få tabt, selv i velkendte steder. Den syge er svært at læse og skrive. Der er problemer med tale - patienten er fuldt ud klar over, men kan ikke bygge et forslag.

Alzheimers sygdom årsager og fysiske ændringer - der er en skælvende i arme og ben, slæbende, langsom gangart. Patienten ofte falder, betyder det ikke holde balancen.

I alvorlig tilstand begynder den menneskelige hjerne slette fra hukommelsen, selv medfødte reflekser. For eksempel kan disse patienter forekomme astmaanfald kun på grund af det faktum, at de har glemt at trække vejret. Eller i brugen af mad patienten pludselig glemmer, at det er nødvendigt at sluge. Det er ofte i denne fase af udviklingen af den person mister talens, og derfor nægter at kommunikere med deres familier. Der er ufrivillig vandladning. Patienten begynder meget mere søvn.

At helbrede Alzheimers sygdom er ikke muligt i dag. Ved behandling af sådanne patienter anvender kun produkter, der gør livet lettere og delvis langsom processen med degeneration af hjernevæv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.