SundhedSygdomme og betingelser

Hvad er CL? Symptomer på sygdommen og dens behandling.

Stat på grund af forekomsten af sten i galdeblæren og galdevejene, kaldet cholelithiasis, galdesten, eller i forkortet form. Symptomerne på denne sygdom, især udtalt i forværring. Dette er en ret almindelig sygdom i fordøjelsessystemet. I midaldrende - om en alder af 40, cholelithiasis, kan påvises symptomer på denne sygdom i 30% af kvinderne og 15% mænd. Ganske ofte, når galdesten fandt betændelse i blæren (ca. 35% af tilfældene). Udseendet af stenene associeret med forringet konstans mellem galdesyrer, lecithin på den ene side og de opløste stoffer i galde (cholesterol, bilirubin, calcium carbonat) med den anden hånd. For tabet af kolesterol i sedimentet, helt de mest ubetydelige udsving i denne balance. Resultatet er krystallisering af galde og dens nedfald i sedimentet. Årsagerne til overskydende kolesterol masse. Dette er for det første øget produktion af cholesterol, reducere dannelsen af galdesyrer og phospholipider. For det andet, slimhinden i galdeblæren tildeler glycoproteiner, der kan bidrage til overdreven mætning af galde med cholesterol. En anden komponent af galde komponenter - bilirubin, stukket krystalliseret kolesterol, som det cementerer det yderligere styrkelse sten. Den resulterende calculus har patologiske virkninger: reduktioner i blære sten kan blokere hulrummet i kanalen, på den anden side, konstant irriterende og sårede blærevæggen, det fører til udviklingen af cholecystitis.

Diagnose af galdesten sygdom, symptomer

Typiske patientens klager, påvisning af sten i blæren, som regel nemt give dig mulighed for at sætte en læge diagnose af cholelithiasis. Den symptomer og klinisk sygdom karakteriseret ved fremkomsten under eksacerbation kolik (alvorlig paroxysmal smerte) i projektionen af blæren og leveren. Smerter kan udstråle til halsen, højre hånd under skulderbladet. Alt dette kan være ledsaget af kvalme, bitter smag i munden og opkastning med galde. Under langvarig smerte, synes kløende blokering ekskretionsorganerne kanaler sten og kan udvikle gulsot af huden og sclera. Svær kolik kan være ledsaget af symptomer på irritation af bughinden.

Du bør altid vide præcis, hvad hver jag eller forværring af sygdom, der varer et par timer, hvis taget konservative foranstaltninger er ineffektive, en indikation for indlæggelse i den kirurgiske afdeling til at bestemme yderligere strategi behandling.

I en undersøgelse, er det muligt at detektere ved palpering og smertefuld forstørret galdeblæren. Leveren kan også være lidt forstørret og smertefuld. Positiv er typiske for galdesten symptomer (Ortner, Murphy, Kerala, Zakharyin og andre).

Da GSD er mere almindelig hos kvinder, er det nødvendigt at dvæle separat på denne version som en CL og graviditet. Hvis en kvinde har haft før graviditet sten, eller der er en prædisposition for deres dannelse (tyk galde og deformation bøjninger blære, biliær dyskinesi), kan de graviditeter forårsage forværring af sygdommen. Det udvidede livmoderen presser boblen, hvilket forårsager stagnation af galde og dets krystallisation. Holde disse patienter i forværring reducerer mulige konservative cupping og efterfølgende operationer efter levering. Hvis angrebet ikke er stoppet, har hårdt udføre kolecystektomi med dræning kanal.

komplikationer af cholelithiasis

Komplikationer af sygdommen kan være udviklingen af cholecystitis grundet skade blærevæggen og adhærens infektion. Choledoch impaction sten eller andre hepatiske gang forårsager blokering (choledocholithiasis), og en mekanisk type, gulsot. Dette igen forårsager betændelse i kanalerne. Den mest alvorlige komplikation af galdesten sygdom er udviklingen af galde peritonitis. Forsinket bistand kan føre til døden.

behandling

CL kirurgisk behandling. Producere boble fjernelse. Hvis stenene er i den fælles galdekanal, åbnes, fjernes concrements efter sutureres og drænet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.