SundhedSygdomme og betingelser

Mycoplasma genitalium

Mycoplasma (Mycoplasma genitalium, for eksempel) er mikroskopiske organismer, og er den enkleste. I deres plasmamembran indeholder antigener, som ligner menneskers.

Det skal bemærkes, en vigtig del af mycoplasma. De har evnen til vedholdenhed (ophold) på cellemembranen af mikroorganisme kan også indføres i den indre struktur af epitelcellerne. Inde i cellen er deres lokalisering (akkumulering) og proliferation.

Identificere de årsager, der udløste sygdommen, og under undersøgelsen af patologier i urogenitalkanalen mycoplasma rolle anses meget tvivlsom. Dette skyldes den forholdsvis høje forekomst af urogenitale organismer (Mycoplasma genitalium, Mycoplasma hominis, Ureaplasma urealyticum) og deres hyppige identifikation i tilsyneladende raske mennesker. Det skal bemærkes, og den manglende sammenhæng i mange forskere i denne henseende.

Ifølge nogle eksperter, mycoplasma har en indvirkning på udviklingen af prostatitis, urethritis, pyelonefritis, postpartum endometritis, føtal patologi og graviditet og andre sygdomme. Andre forskere har foreslået, at disse mikroorganismer er altid til stede i den urogenitale kanal og er opportunistiske (opportunistiske patogener, der kan provokere et infektiøst-inflammatoriske processer under visse betingelser).

Til dato har den patogenicitet (sygdom) arter Mycoplasma genitalium ikke fastlagt pålideligt. Men ifølge nogle undersøgelser, infektionen fremprovokeret af de data, agent, ofte til stede hos mænd, der har rettet til lægen med symptomer på Ngu en fjerdedel af tilfældene Mycoplasma genitalium identificeret manifestation nehlamidiynogo urethritis (betændelse i urinrøret - urinrøret). Forekomsten af mycoplasma i patienter uden tegn på inflammation af størrelsesordenen 7%.

Mycoplasma genitalium. symptomer

Praksis viser, at de fleste tilfælde af mycoplasma sker med milde symptomer, og i nogle tilfælde - helt uden symptomer. Symptomer på sygdommen anses ikke for specifik og normalt afhænge af lokaliseringen af mikroorganismer.

Mænd mycoplasmose ledsaget af hyppig vandladning, smerter, ubehag i færd med at tømme, og i nogle tilfælde i en tilstand af hvile. Karakteristisk og udflåd fra urinrøret.

Kvinde mod mycoplasma klager over smerter og ubehag i området interne og ydre kønsorganer, ubehag under samleje, udflåd. I sjældne tilfælde kan der opstå smerter i underlivet.

Som regel koloniseringen af mycoplasma mænd observeret på forhuden og urinrøret. Hos kvinder er mikroorganismen lokaliseret i skeden, i sjældne tilfælde, livmoderhalsen og urinrøret.

Mycoplasma genitalium. behandling

I nærvær af en inflammatorisk proces, mod hvilken detekteret mycoplasma i en mængde, som beviser sin involvering i udviklingen af sygdommen, er terapeutiske interventioner udpeget. Typisk behandling af mycoplasmose indbefatter anvendelse antibakterielle, immunstimulerende, anti-inflammatoriske lægemidler. Desuden tager vi de nødvendige terapeutiske foranstaltninger, der rettes mod de faktorer, der bidrog til den patologiske proces. Diagnose og behandling af mycoplasmose bør gennemgå alle seksuelle partnere. Antibiotika anvendt i terapi, narkotika er "azithromycin", "Ofloksin" og andre. Det skal bemærkes, at selvmedicinering er ekstremt usikker, som følge af udviklingen af alvorlige konsekvenser. Når manifestation af mycoplasma symptomer bør kontakte en kvalificeret tekniker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.