HjemlighedHavearbejde

Som vandes efter plantning gulerod frø?

Gulerødder fordums anses for nyttigt og velsmagende kultur. Lyse farver og sød smag gør den uundværlig i den kulinariske kunst. Og takket være den rigdom af vitaminer og mineraler grøntsager tager en værdig plads blandt de sunde fødevarer.

Som vegetabilske afgrøder gulerod ikke for finurlig og lunefuld. Med korrekt plantning og god pleje kan jævnligt samle en rig høst, og specialiteter fra roden bliver uundværlig budding på dit skrivebord.

Hvordan til at lande den vegetabilske i jorden? Skal jeg skal vandes efter plantning gulerødder? Hvilke tiltag bør tages til sin fulde vækst og produktivitet? Lad os finde ud af.

Gulerødder. Hvilken slags frugt?

Kort sagt, gulerod - en toårig rodfrugter, som har højt udbytte og relativt lang holdbarhed. Men for at opnå dette skal du tage sig af ham.

Men god pleje, for lidt. Til den vegetabilske i lang tid jeg ikke miste sin friskhed og appel, at have en behagelig smag og egenskaber, først det skal være korrekt plantet i jorden.

Indbringelse plantning

Før du stiller spørgsmålet "hvordan at vande gulerødder efter landing," du nødt til grundigt at forberede sådan en vigtig årsag.

Location for denne kultur bør være solrig og åben. Det er bedst at plante gulerødder efter agurker, tomater, kål, kartofler, løg. Dette bør ske i april eller maj, hvor der allerede er etableret varme vejr og jorden varmes op til otte grader over nul.

Jorden bedes løsne og gøde, og frøene i blød i en tidlig spiring.

Handlinger under plantning af rodfrugter

Så sengene nødt til at gøre en overfladisk fure, drys dem med vand og sættes i dem frøene. De bør ikke placeres for tæt på hinanden. Nok til at modstå en eller to centimeter mellem parret af frø.

Skal jeg vandes efter plantning gulerødder på en gang? Ønskeligt. Anbefales selv dække såning sted film eller unødvendige ting. jorden vil således fortsat være nødvendigt for Kultur fugt.

Husk, at når vanding af nyplantede frø er bedre ikke at bruge en slange - en kraftig stråle hoved kan vaske de værdifulde frø fra i ly af jorden.

Yderligere pleje for gulerødder

Hvor ofte er du nødt til at vande gulerødderne efter landing? Det er meget vigtigt ikke at overdrive det.

Selvfølgelig, hvis sommeren er ganske regnfuld, vil den ekstra væske være unødvendigt for den orange frugt. Men i tørre tid bracer gavn og vækst, og smagen af gulerødder.

Det er vigtigt at udføre regelmæssig vanding og lidt efter lidt, anbefales det at bruge en vandkande med en spray. Det er også nødvendigt at sikre, at jordens fugtighed var på samme niveau. Hvorfor er dette vigtigt?

Hvor ofte vandes efter plantning gulerødder? Bracer potomou og livgivende, at jordens frugtbarhed afhænger af det. Hvis det er for tørt, så frugten vil vokse forslidt og bitter. Hvis jorden er konstant våd, vil roden være klodset, grimt og smagløst.

Den specifikke frekvens af vanding

Lad os se på, hvordan man kan hælde gulerødder efter plantning i hele perioden af sin modning.

I den første måned af det vegetabilske stof til at afsløre regelmæssig vanding hver femte dag, fordi der i denne periode er der en aktiv roddannelse. Næste måned rod skal vandes kun fire eller fem gange om morgenen og om aftenen.

Efter den endelige dannelse af en stor grøn toppe gulerødder igen skal vandes oftere, som i den første måned.

I august er knolden ikke længere underkastet rigelige vand procedurer. De kan gøre i en uge og et halvt, da den vegetabilske næsten er taget form og fået den nødvendige vægt.

bruge noget vand?

Mange ivrig gartnere er interesseret i ikke kun spørgsmålet om, hvordan man korrekt vandes efter plantning gulerødder, men også hvordan det skal gøres med vand.

Selvfølgelig er den bedste fugt til vanding - en varm regn. Derfor kan du samle regnvand i rumfang, og før spisning chill i solen. Imidlertid kan sommeren være tør, så gulerødder kan vandes forsvares (inden for en dag) med vand fra en brønd eller forår.

Hvad andet bør overvejes, når det besluttes, hvordan at vande gulerødder efter landing?

Først og fremmest skal man huske, at en vegetabilsk vand kan være små, så du skal fodre ham en speciel løsning. Hvordan man gør det og hvornår?

Fugtig gulerod dressing

En måned efter den første sætteplante rod skal tyndes. Til dette formål er afstanden mellem de spirer forlade i to eller tre centimeter, hvorefter seng af rigt fugtet med integreret forbinding.

Sådan koge det? En spand vand anbringes på en ske Kalium-magnesium og urinstof. Alternativt opslæmning fortyndes (i et forhold på en til femten) og jorden vandes den.

Næste gødningsmaskiner planter udføres i tre eller fire uger efter den anden udtynding. Afstanden mellem rodfrugterne bør tilpasses til fire eller fem centimeter, og fodring udføres efter rigelige vandtåge.

Sådan gøde jorden på dette tidspunkt? Det er muligt at anvende kaliumsulfat-opløsning (to spiseskefulde pr spand), eller infusion af aske (pint spand aske). Beregne madlavning genopladning således at en meter i længden de sædvanlige senge tog fem liter færdig fluid.

I begyndelsen af august, igen efterfulgt af foder rødder under anvendelse af de samme midler, som der for anden gang.

End vanding: hvornår?

Men mange er interesserede i ikke blot at hælde gulerødder efter plantning i jorden, men også spørgsmålet om, hvornår at afslutte vanding.

Den entydigt svar på han gør ikke. Det hele afhænger af vejrforholdene og hastigheden af modningen af fosteret.

Hvis du kan se, at guleroden allerede er vokset nok, og udenfor er regnvejr, de vanding grøntsager med korte klare dage er ikke det værd. Hvis roden næsten er dannet, men luften er glødende fra varmen, er det nødvendigt at fortsætte vanding indtil høst.

Samtidig, så husk, at hver vandes Morkovin bør være så vandet trængte under jorden til en dybde af hel frugt (tyve-5-30 centimeter).

Så vi besluttede på en vanding tidsplan. Hvor nu at finde ud af, om der er nok hver rod får nærende fugt? Det kræver en lille beregning.

Visse gulerødder kunstvanding priser

Schedule "Hvordan vandes efter plantning gulerødder" (månedlig) er meget enkel og let at bruge. Her er hans sammenfatning.

I maj er det nødvendigt at vande senge 6-8 gange satsen for fem til seks liter per kvadratmeter.

I juni, det antal liter per kvadratmeter steget til ti - tolv, mens antallet af procedurer reduceres til fire - seks.

I juli, det samlede antal liter stiger igen, allerede op til 12-15, mens antallet af kunstvanding er reduceret til fire.

I august, mængden og antallet af kunstvanding drastisk reduceret til niveauet for 5-7 og en-to hhv.

Hvad er bioklip kultur

En vigtig måde at opretholde jordens fugtighed efter vanding er bioklip. Hvad det er, og hvad den spiser?

Bioklip - en belægning jord overflade. Når kulturen er hævet tilstrækkeligt over jorden, bør dets rod (eller rødder) omhyggeligt dække en organisk eller uorganisk barkflis. Hvad der kommer her?

Økologisk barkflis - det naturlige materiale fra blade, græs, hø, fyrrenåle, bark, savsmuld. Uorganisk - det er småsten, grus, polyethylen og så videre.

Det er bedst at bruge økologisk barkflis, da peregnivaya, bliver det en gødning til planter. Men der er også minusser. Denne belægning trækker ubehagelige insekter, larver og orme. Som det forværres og behov, der skal udskiftes.

Hvad er fordelene ved jorddækning gulerødderne?

  1. Jorden holder på fugten.
  2. Det reducerer antallet af ukrudt.
  3. Forhindrer jorderosion, bevaret sin skørhed.
  4. Det forhindrer jord overophedning om sommeren og frysning om vinteren.
  5. Det hjælper med at forhindre sandsynligheden for at få i jorden og roden af planten skadedyr, sygdomme og infektioner.
  6. Det sparer tid, da det reducerer antallet af irrigations og mængden af væske anvendes.

Hvis du beslutter at bruge barkflis, er det vigtigt at huske, at det skal ændres flere gange pr sæson. Ud over at tynde ud rødderne og fnug omkring sin jord, skal fjernes forsigtigt den tidligere lagt muld og eventuelt opdatere den.

Så vi allerede ved, hvordan at vande gulerødder, hvad og hvornår. Og lad os nu se på almindelige fejl gartnere, som de begår i pleje af denne rodfrugt.

Undgå unødvendige fejl

De vigtigste bommert truckere-elskere betragtet som uregelmæssigt eller for meget vand. Dette kan ske på grund af det faktum, at de uerfarne gartnere forsøger at spare tid, eller så hæld blomsterbed, så frugten rådner, eller glemme alt om det i lang tid, til sidst tørrer op grøntsag. For at undgå dette, er du nødt til at udarbejde en konkret vanding tidsplan hver kultur individuelt, og holde sig til det.

Hvis jorden er allerede tør, er det nødvendigt at genoprette sin fugt langsomt og gradvist.

En anden fejl kan være høj seng. Husk, gulerødder bør plantes på en flad overflade, så det fik nok fugt og ilt. Men hvis haven er beliggende i et sumpet område, arrangementet af de høje senge af gulerødder vil kun gavne.

En anden fejl, som vi har sagt, er at bruge en slange. Denne metode til vanding kan beskadige ikke kun den gulerod, men også resten af grøntsagerne og endda frugt afgrøder.

Som du kan se, er det meget vigtigt at vande grøntsager og rodfrugter. På dette afhænger smagen, den eksterne data og produktivitet.

Så du har fået detaljerede oplysninger om hvad, hvornår og hvordan vand efter plantning gulerødder (og roer, ved den måde, også fordi det er også en rodfrugt). Care for vegetabilske afgrøder - en seriøs og tidskrævende affære, men belønnet for at tage sig af dig fuldt ud.

Rig og lækker du høste!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.