ComputereInformationsteknologi

Hvordan at finde ud af adgangskoden for sociale netværk-konti?

I vores alder af informationsteknologi til at huske alle fysisk umuligt, så brugerne ofte glemmer adgangskoden til din konto på de sociale netværk. Du er blandt de mennesker? Bare rolig! Denne artikel vil fortælle dig, hvordan du finde ud af din adgangskode. For at kunne genoprette adgangen til den side, du behøver kun følge instruktionerne nedenfor!

Den mest simple, liggende på overfladen, og mere specifikt, på forsiden af hjemmesiden "Vkontakte" en måde at finde ud af adgangskoden, skal du gå til dette link "Glemt adgangskode". Gå til "Gendannelse adgang til siden" brugeren bedt om at indtaste et brugernavn.

Når du har indtastet dit login og klik på "Næste" Vkontakte ønsker at sikre, at anmodningen er sendt til en person, der ikke et bestemt program, for dette skal du indtaste koden vist på billedet poyavivscheysya (aka captcha). Når du har klikket på "Send" du skal opmærksomt følge instruktionerne i systemet ved at indtaste alle de nødvendige oplysninger for at forstå, hvordan man finder adgangskoden.

Endvidere stedet kræver, at du indtaster et mobilnummer, som tidligere er blevet knyttet til kontoen, og navnet er angivet på din side. Konto skitse vises på skærmen, så brugeren skal klikke på "Ja, det er den side i" knappen.

Vekslen par minutter på telefonnummeret kommer SMS med en bestemt kode, som skal indtastes for at bekræfte, at det er ejeren af kontoen anmoder om oplysninger. Systemet beder dig derefter om at indtaste en ny adgangskode og bekræfte den.

I denne operation password opsving ender.

Der er situationer, hvor der ikke er adgang til en mobiltelefon, for eksempel, er simpelthen det antal tabt. Hvad skal man gøre? Du er nødt til at bevise din identitet - at give administrationen af deres pas oplysninger om webstedet.

For at undgå enhver tvivl om, hvordan man finder den adgangskode, eller snarere, at han ikke har bragt dig i en blindgyde, er det nødvendigt at specificere disse data ved tilmelding. Og om nødvendigt ved at kontakte administrationen, disse oplysninger kan verificeres.

Først og fremmest, at de personoplysninger, overlad postadresse og telefonnummer. For dem, hvis en ubehagelig situation med tab af password, vil oplysningerne blive sendt for at genoprette adgangen til din konto (som beskrevet ovenfor).

Når du registrerer eventuelle konti på internettet, administration flere og flere ressourcer, for eksempel e-mail, kræver input af dit telefonnummer. Dette gøres primært af sikkerhedsmæssige årsager, så brugeren kan lære adgangskoden fra posten (den faktiske adgangskode eller kode for at genoprette den vil blive sendt i SMS).

Mens der på den anden side, der forlader den virkelige data om sig selv af hensyn til sikkerheden bør kun være store, alvorlige ressourcer, mærkning deres kryds "ingen Vis", for at undgå ubehagelige situationer i forbindelse med "brug af den enkelte", eller af hensyn til banale tilbagetrækning fra den mobile konto telefonen via nyhedslæser.

Bemærk, at denne behandling instruktion også besvarer spørgsmålet: "Hvordan kan du vide, dit brugernavn og adgangskode på samme tid".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.