Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan at lave mad kylling fingre?

Chicken Fingers kan blive et godt alternativ til traditionelle koteletter eller koteletter. De er lavet af hakket kød med løg, hvidløg, og endda svampe. De mest interessante opskrifter på retter, du finder i dagens artikel.

Den klassiske version

Ifølge den teknologi, der er beskrevet nedenfor, kan være relativt hurtigt og let at tilberede en lækker og solid middag. Disse kylling fingre gå perfekt med næsten enhver pynt. De er især godt med kartoffelmos og friske grøntsager salater. For at gøre sådan et fad bestand op på forhånd med alle de nødvendige ingredienser. Sørg for at du har fundet i huset:

  • Kyllingefilet - 3 stk.
  • Store løg.
  • 3 fed hvidløg.
  • Mel, salt, krydderier, friske urter og vegetabilsk olie.

Beskrivelse af fremgangsmåden

Den første ting at gøre madlavning kød, kylling fingre fra, som vil blive dannet senere. Vasket og obsushennoe krumtappens filet gennem en kødhakkemaskine sammen med den børstet med hvidløg og løg. I den resulterende masse tilsæt hakket persille. Alt dette er saltet, krydret med krydderier og godt æltet, forsøger at opnå maksimal homogenitet.

Klar hakket sende i køleskabet og holdes der i mindst tredive minutter. I løbet af denne tid, vil kødet have tid til at opsuge dufte af urter og krydderier. Fra moden udstopning våde hænder knivspids off små stykker, rullede pølser, paneer dem i hvedemel og sendes til en forvarmet pande, i bunden af hvilket der er en vegetabilsk olie. Stegte fingre i flere minutter på hver side.

Mulighed med svesker

Det er velsmagende og originale parabol vil pryde enhver ferie fest. Det er udarbejdet i den mest simple teknologi, som selv en nybegynder kan håndtere uden problemer. Da kylling fingre opskrift indebærer anvendelse af et bestemt sæt af komponenter på forhånd, så tjek om du har i køkkenet alt nødvendigt. I dette tilfælde skal du bruge:

  • Et pund kylling.
  • 100 gram udstenede svesker.
  • Par spiseskefulde sojasovs.
  • 70 gram valnødder.
  • Mayonnaise, salt, krydderier, aromatiske mager olie.

sekvens af handlinger

For at forberede en stor og lækker kylling fingre fra behovet for at strengt til den anbefalede algoritme. Vasket og obsushennoe kød skæres i tre eller fire langsgående, ikke for tyk søm. De resulterende skiver spredt på et skærebræt, dække med plastfolie og forsigtigt slå ud i køkkenet med en hammer. Derefter tilsættes lidt salt kylling, krydret med krydderier og drysset med hakkede nødder.

Nu kom turen til svesker. Det er fyldt med varmt vand og lad i femten minutter. Femten minutter senere væsken dekanteres og svesker vasket grundigt under vandhanen. Så, i hver af dem sat på en kerne valnød. Udarbejdet på denne måde svesker spredes på kylling, valset og bundet med gevind ruller eller kløvet tandstikker. De resulterende halvfabrikata sendes til panden, smurt med opvarmet smør, og steges på alle sider.

Podrumyanim ruller placeret i en ildfast form og vandes saft, som skiller sig ud fra panden. Der tilsættes også en kvart kop kogende vand. I en separat Piala kombineret sojasovs og enhver kvalitet mayonnaise, hvilken mængde kan variere efter personlige præferencer. Den resulterende blanding blev hældt i en form, hvor fremtiden vil blive bagt kylling fingre, svesker og nødder. Umiddelbart derefter er et fartøj sendt til den forvarmede ovn. Bagte produkter ved 220 grader i en halv time. Sådanne fingre fodret med kogte kartofler, sprøde ris eller grøntsager salat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.