SkønhedHår

Frisure til en teenager: moderne, komfortabelt, smuk

Frisure til en teenager - en meget vanskelig ting. Svært alder, en masse modsætninger, uformede forhåbninger, ønsker og frygt - alt dette gør børnene lidt forudsigelig, og nogle gange impulsiv. Og nogle gange er det uklart, hvorfor de vælger dette eller hint fra en præsenterede listen. Men i tilfælde af hår er noget du kan forklare. Selvfølgelig skal det være med på moden (selvom denne faktor er vigtig, og ikke for alle, men stadig spiller en rolle). Ønsket om at skille sig ud, for at vise sin "jeg," at skinne med originalitet - alt dette er karakteristisk for ungdomsårene, berømt for sin maksimalisme. De har ofte lyst til at se ældre, så slid voksne tøj, smukt malet, fræk og trodsig opfører sig. Men alt dette - kun en beskyttende reaktion af organismen helt forsvarsløse, mere som en strømførende ledning. Men dette udseende ikke passer ind i børnenes ansigtsudtryk og har endnu ikke udarbejdet figuren. Barnet ser ikke absurd og latterligt, for at hjælpe ham med at vælge den samme frisure, lytte til hans ønsker, men lidt af lede i grænserne for rimeligt og hensigtsmæssigt ved hans udseende og naturlige data.

Frisure til en teenager er udvalgt på baggrund af, først og fremmest fra staten og længden af hår. Ren, tykke, skinnende hår har altid været genstand for beundring, og de ser meget nice på unge piger og drenge. Hertil kommer, at unge mennesker elsker at bære dem er løs, efterligne heltene fra film og tv-serier. Dog skal skolen bare samle håret. Piger smukke fit stifter, dekorative pins og andet tilbehør. Drenge kan samle håret i en hestehale.

Lange frisurer til teenagere - det er ikke bare løse tråde, men også en lang række vævning, almindelige eller endda afrikanske fletninger. Klassisk, fransk fletninger, en række pigge, flettet fra templer, pande eller nakke vil tage sig godt. Desuden er det enkelt, bekvemt og praktisk. Men ikke misbruger dem, fordi hår trukket tilbage i lang tid, lidelse, kan deres tilstand forværres. I øvrigt enhver frisure for en teenager ville se endnu bedre, hvis du tilføje til det, direkte eller asymmetrisk pandehår. Dette vil tilføje originalitet og revitalisere billedet. Det eneste værd at huske - pandehår skal være i harmoni med formen af ansigtet og panden, fordi det ikke er for alle.

Skolealderen - det perfekte tidspunkt at finde sin egen stil, form, et interessant billede og eksperimentere med frisurer. Du bør ikke kun blive involveret i en meget hårfarver - så de kan kun ødelægge det. Men de frisurer til teenagere 2013 og omfatter forskellige muligheder for lidt farvede tråde. Du kan male kun et brag, gør vævningen eller maling krøller kaskade, hvor farverne vil forløbe glat ind i hinanden. Og du kan tage som et eksempel udseendet af en ung pige fra filmen "X-Men" og male kun én streng, men i dramatisk forskellige fra resten af lederen af hårfarve. Det ser interessant og original. De vigtigste ting - at vælge de rigtige nuancer.

Samlet frisure til en teenager - det endeløse hav af alle former for variationer. Glem ikke, at du kan gøre noget ekstravagant, men skolen er bedre vælge en mere diskret og klassiske til aften underholdning eller en vandretur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.