SkønhedHår

Hvordan man laver en vask hår derhjemme

Den væsentligste grund til, at kvinder farve deres hår derhjemme er en ganske høje omkostninger ved frisørsaloner i opskalere og relativt lavt kvalificeret personale, hvor hår farve er billig. Desuden viser statistikkerne, at kosmetiske marked er oversvømmet med forfalskninger, og dette ikke undslippe skæbne hårfarver. Du kan få en skygge eller tone, radikalt forskellig fra den ene noteret på kassen.

Hvis mislykkede eksperimenter med den farve, du ikke har fundet den midt om natten i weekenden, og omfarves behøver hurtigst muligt, kan du prøve at køre til salonen og beordre korrektion af dine "eksperimenter". Guider er tilbøjelige til at tilbyde bejdseprocessen - professionelle malingfjernere. Dens essens ligger i det faktum, at under indflydelse af tilstrækkeligt stærke kemikalier skalaer af håret åben, er farvepigmenter vaskes ud og håret vender tilbage til sin relativt naturlige farve. Proceduren kan være overfladiske, når det er nødvendigt at tilpasse tonen eller dybe, ved hjælp oxidationsmidler, overlegen i forhold til effekten af et sådant værktøj, som remover til hår "Loreal". De bruges, hvis farvning blev udført mere end én gang, eller meget dårligt.

Bemærk, at salonen behandling, ud over en vis værdi, ganske risikabelt. Derfor næsten enhver kvinde mindst én gang i dit liv er interesseret i, hvordan man laver en vask hår derhjemme. Der er flere opskrifter. Du kan tage kamille, brygget i 10 minutter i en emalje eller glasbeholder (andre typer kogegrej kan påvirke farven) og fugtes med bouillon hår, ikke at vaske det. På et tidspunkt speciel resultat ikke vil blive set, så proceduren skal gentages i løbet af ugen. Denne metode er ikke egnet til mørke farvetoner, men har en dejlig ekstra effekt: kamille gode godbidder hår.

Hvordan man laver en vask hår derhjemme, hvilket ville have minimal indvirkning på håret? At gøre dette, tager eller ren yoghurt eller en blanding deraf med vand og anvendes til håret i et par timer. Mælkesyrebakterier elementer i drikken, effektivt reagerer med farvede pigmenter, desuden modtage yderligere hår glans og elasticitet. En anden, mere naturlig stærkt brandnærende - citronsaft, er anvendelse anbefales ikke, da det er meget tørt hår.

Hvordan man laver en vask hår derhjemme, hvis de er tørre? I dette tilfælde vel hjælpe olieagtig blanding af olivenolie, burre, hør olie, hvortil der tilsættes en lille mængde øl. Maske på hår hold i 2-4 timer. En sådan formulering er ofte brugt til korrektion er for lyse nuancer henna eller Basma.

Bleget hår kræver særlig behandling. På tør, kan porøst hår påvirke alt, herunder vand i poolen. Fra hendes blonde kan blive havfruer med hår grønlig farve. Hvordan man laver en vask hår derhjemme for denne ubehagelige hændelse? Det hjælper skylle et glas kogt vand, som opløser fem hovedpinetabletter. Resultatet af den faste maske tomatsaft, røde pigmenter, der fungerer i opposition til den grønne nuance.

De, der er tiltrukket udbredt i dag remover til hår Estel Color Fra, at meddele Dem, at, i udtalelsen fra eksperter, betyder det ikke altid det ønskede resultat. Og nogen var tilfreds med effekten, og nogen mener, at pengene brugt forgæves. Brugere er opmærksomme på den stærke lugt, som ikke kan være allergiske. Også forskellige vurderinger om hår som efter indgrebet - nogen er ikke forværret, og de andre var stærkt "tørret" krøller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.