SkønhedHår

Brondirovanie hår - bliver mere attraktivt

Det var helt irrelevant én farve hårfarve. Han blev erstattet af en ny teknologi kommer sammen, der giver mulighed for at vælge de unikke nuancer. De er arrangeret positivt nødvendige accenter. moderne tider tendensen er at understrege de naturlige toner, der giver volumen til effekten af brændende i solen. For at opnå dette, ved hjælp af hår brondirovanie. Dette udtryk refererer til kombinationen af farver "blond" brun og accenter.

Hvad er brondirovanie hår? Denne nye form for farve, som giver dig mulighed for at komme som et resultat af en glidende overgang fra lys til mørke nuancer. Deres valg finder sted på en sådan måde, at de adskiller sig fra hinanden ved ikke mere end 3/2 banen. Dette sikrer den mest naturlige effekt. Den specifikke kombination af udvalgte specialist, under hensyntagen til den oprindelige farve krøller, samt øjne og hud.

Brondirovanie hår lettest at gennemføre i mørke chok af hår lys brun farve. Det er dog muligt at gennemføre proceduren og de krøller af enhver anden farve. Men ejere af mørke og sorte hår vil først blive bedt om at lysne op "medium brune hår", og blondiner - gøre dit hår mørkere for et par toner.

Denne metode til farvning er mere relevant for håret af medium længde, som i dette tilfælde kan ses alle nuancer og nuancer af spillet spores. Men den korte hår ikke tillade os at vise alle de højdepunkter Brønd, selvom de sande mestre i deres håndværk er nogle gange muligt. Desuden er resultatet af proceduren ser perfekt på glat, glat hår, især dem, der er blevet rettet ud. Små krøller brondirovat ikke det værd, fordi du har brug for en glidende overgang effekter på dem vil ikke fungere.

proces brondirovanie

Proceduren er ikke alt for forskellig fra den farve, men det bør overholde visse nuancer, hvilket gør brondirovanie hår. Teknikken består i, at alle de øverste låse nødvendigvis gå direkte til toppen, så meliruyutsya i en vis afstand fra rødderne (dette giver dig mulighed for at skabe en mere mærkbar effekt af udbrændthed). Resten af håret er farvet i en tone, der er så tæt på den naturlige farve hår. Den sidste fase af håret udsættes for ruder med henblik på at udligne den overordnede tonalitet.

Fordele ved metoden til farvning

Brondirovanie hår har unikke ubestridelige fordele.

  • Først håret får en smuk naturlig glans, hvilket gør hudfarve bliver mere ung og frisk.
  • Sekund, hovedmassen af hår males med maling, som ikke indeholder ammoniak henholdsvis struktur af håret vil ikke blive væsentligt forstyrret.
  • For det tredje, fordi malingen over hele volumen, det grå hår forsvinder helt. I processen med genvækst er det ikke synlig på grund af variegation strenge.
  • For det fjerde, skyldes det faktum, at den vigtigste tone farve er meget tæt på den naturlige farve, når rødderne begynder at vokse, vil de ikke kontrast til farvet hår. For at opretholde farven forholdsvis sjældne farvelægning tråde på rødderne.
  • Femte, i tilfælde af, at der efter afklaring et ønske om at vende tilbage til din egen naturlige farve, kan det gøres diskret, at have gennemført brondirovanie hår.

Når proceduren er afsluttet Brønd-farvning, bør styling gøre mere naturligt, med et minimum antal af kemikalier. Dette skyldes det faktum, at de komplekse strukturer, fyldt med lak, gøre fordelene brondirovanie usynlig. I tilfælde af, at der efter farvning procedure gjort Biolaminirovanie, vil effekten være mere udtalt og mærkbar at fortsætte i lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.