ComputereNetværk

Hvordan til at sende voice "Vkontakte" venner. Beskrivelse af programmet for oversættelse af stemmer

En af de mest populære samfund er et socialt netværk "VKontakte". Ligesom mange andre ressourcer, det har sin egen nationale valuta, er stemmen. Få dem ved hjælp af betalingsterminaler, bankkort, ethvert elektronisk betalingssystem, eller endda en mobiltelefon er nemt. Her er hvordan til at sende voice "Vkontakte" venner, kendt ikke for alle.

Udnævnelse sociale netværk Valuta

Stemmer giver brugeren mulighed for at bringe siden til den første linje i søgningen blandt venner eller andre mennesker. Desuden bliver de brugt til at øge placeringer og betaling af gaver til familie og venner. Forskellige applikationer tilbyde ekstra muligheder, der er tilgængelige for stemmen. Den samme valuta brugeren betaler for annoncering.

Hvordan til at sende stemme "VKontakte" til en ven

Først skal du gå til social networking site, og indtast derefter i et særligt felt af login og password. Dernæst åbne afsnittet "Mine indstillinger" og skifte til den sidste fane "Balance". I stedet, så kan du blot kopiere og indsætte et link, en tidligere gemt som et bogmærke i din browser, og så gå efter det. En side med navnet "State of the personlige konti", som viser brugerens balance.

Hvordan til at give stemme "VKontakte" Friend, hvis kontoen ikke stemmer? Til en start, de har brug for at købe, ved hjælp af de foreslåede tjenester. Sidst, især populære er de ressourcer til, ligesom sitet "Robolayker" tjene e-valuta ved at udføre brugerdefinerede handlinger (indtræden i gruppen, udgivelse indlæg, Laykov I T. D.).

Hvordan kan man ellers få stemmer for oversættelse af andre

Hvis den indenlandske valuta på kontoen der, og bruge rigtige penge ikke ønsker at blive involveret i aktionerne af webstedet partnere. Liste over lønnede job Firmaer beliggende i et privat kontor. For at finde det, du har brug for at gå til afsnittet "Mine indstillinger" fanen for at åbne "Balance", skal du klikke på knappen "Hent stemmen" og vælge "Særtilbud" på dialogboksen. Det største antal enheder til at udføre opgaver, der tilbydes af bankerne. Andenpladsen på listen over ledere tilhører sites med tutorials og shopping. Det mindste antal stemmer kan fås ved at spille spil. Derudover er der er applikationer, der udsteder valuta for indbudte venner.

Dialogboksen "stemme"

Hvis kontoen har en valuta, kan det sociale netværk deltageren dele den med dine venner. Som "smide" stemme "VKontakte" med din ven? Først skal du rulle ned på siden. "Indsendelse til stemmerne fra andre" skal klikke på linket i bunden område. Dette vil åbne en separat dialogboks. Brugeren kan angive på særlige områder vens navn, som han ønsker at give valuta og mængden af overførte stemmer. Kolonnen "Message" kan udfyldes eller tomt. Derefter skal du bekræfte at sende den valuta til en ven ved at trykke på knappen. På telefonnummeret bør komme med en bekræftelseskode til at udføre transaktioner. Denne kode skal indtastes i et særligt oversættelse felt. Tryk derefter på knappen "Udfør". Glem ikke, at ikke mere end 100 stemmer kan blive opført per dag. Valuta vil blive konverteret til en ven i et par sekunder.

Hvordan til at sende voice "Vkontakte" venner ikke er i kontaktlisten

Indtil 2010, kan den valuta, det sociale netværk skal sendes til enhver person. I øjeblikket har systemet visse begrænsninger. Dette gøres for at sikre beskyttelsen af mennesker mod hackere og spammere brugerdefinerede sider. Kun navnene på dem, der har føjet til listen over kontaktpersoner kan ses i listen over modtagere. Og hvis ja, hvordan man kan give stemme "VKontakte" andet, alt er klar, at med valuta overførsel til andre brugere problemer. Hvad skal man gøre i denne sag?

Først skal du gå til et socialt netværk, ved hjælp af brugernavn og password. Åbn derefter din konto: i afsnittet "Mine indstillinger", der er en fane "Balance". Du er nødt til at gå der. Hvis midlerne er til rådighed, vil brugeren knappen være tilgængelig "Send stemme." Ved at klikke på det, vil han se en dialogboks.

yderligere tiltag

Hvordan til at overføre stemme "VKontakte" en ven, hvis navn ikke er på listen over modtagere? For at gøre dette, skal brugeren kopiere linket til siden på den person "VKontakte", og indsætte den i feltet "Modtager". Når du udfylder resten af feltet, erstatter systemet automatisk den indtastede URL-adressen på kaldenavn, og næste sted fotografiet.

Følgende er udfylde kolonnen "Antal stemmer", der angiver antallet af enheder, som brugeren ønsker at sende som en gave til en anden person. Du behøver ikke at udfylde det sidste felt. Men hvis brugeren ønsker at gøre noget rart for en anden, eller forklare årsagen til overførsel af stemmer, kan han bruge kolonnen "Message".

beskyttelse kode

Så skal du klikke på bekræftelse af forsendelsen. For at fuldføre proceduren, i et særligt felt, indtast beskyttelse kode, der vil blive sendt til det mobilnummer forudsat under registrering i det sociale netværk "VKontakte". Bekræftelse af operationen er designet til at beskytte brugerens konto fra ulovlig indtrængen af andre mennesker. Hertil kommer, at personen har mulighed for at tænke igen og ændre, for eksempel oversatte det antal stemmer.

Efter et par sekunder det interne websted valuta vil blive fremsendt til modtageren, men i bunden af siden vil rapportere det nøjagtige antal stemmer og bestået URL-adressen på modtageren.

Så fra instruktioner om, hvordan du sender voice "Vkontakte" venner til at lave en flot gave til deres kære, behøver ikke særligt ansøgningsskema. Indbygget stedet program giver dig mulighed for at videresende valuta direkte fra brugerens side.

overførsel sikkerhed

Tidligere i det sociale netværk "VKontakte", der er mange programmer, der tillader stemme til at sende til nogen. Problemet lå i det faktum, at folk ofte bliver hacket sider for at stjæle indenlandsk valuta websted, så administrationen har besluttet at permanent deaktivere disse applikationer. En række online-tjenester kan du bruge til andre formål. Glem ikke, at systemet ikke tager en provision eller gebyr for overførsel af stemmer til en anden bruger.

Du bør ikke bruge nogen tredjeparts software og tjenester til transmission af lokal valuta websted, selv om de er helt gratis. For at undgå tab af midler bør kun anvendes "VKontakte" system.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.