SundhedSygdomme og betingelser

Hvilket betyder salt i urinen af børn

Saltet i urinen hos børn og voksne - er tab af salte i det krystallinske bundfald under visse betingelser. Deres krystallisering direkte relateret til pH af urin. Normal - svagt sur reaktion - fra 5 til pH 7. Hvis indekset bevæger sig i den ene eller anden retning, kan danne forskellige typer af krystaller. Afhængigt af deres type og mængde kan påvises patologi i en ung patient. en lille mængde salt refererer oftest til specificiteten af barnets kost, hans livsstil eller nogle andre omstændigheder, der let kan rettes.

Sådan diagnosticere saltet i urinen af børn

Urinanalyse viser antallet af krystaller, men at definere deres karakter ganske vanskeligt. For bedre at definere de nødvendige indikatorer, foretaget en urintest for stendannelse.

Sur urin - pH <5

Salte af urat i urinen kan forekomme, hvis barnets kost er rig på følgende produkter: chokolade, kakao, bælgfrugter, indmad, sardiner, brisling, sild, stærk te, kød, svampe, røget.

Saltet i urinen hos børn (urat) sker også, når øget fysisk aktivitet, såsom sport. Der er også tallet til dehydrering, kød kost og en feberagtig tilstand af barnet. Hvis analysen har afsløret en stor mængde af urat i urinen, den første anbefaling - overdrevent drikkeri (op til 2,5 liter vand om dagen). Velegnet kost: mejeriprodukter produkter, æg, frugt og grøntsager, korn og mel kager.

Fosfat salte i urinen af børn

Saltet i urinen hos børn i form af phosphat påvist med opvarmning og tilsætning af eddikesyre. Hvis urinen er uklar uden forekomsten af bobler, er det muligt at tale om tilstedeværelsen i det af fosfater - calciumphosphat og phosphorsyre magnesia. Urin fra en rask person per dag er påvist ud fra 42 til 65 mmol af fosfor. Men tallet er over 70 og op til 80 mmol sagde, at der giperfosfaturiya. Ligesom kan forårsage sådanne sygdomme som blodmangel, nyresten hos voksne - gigt.

oxalater

Saltet i urinen hos børn i form schavelovoy syre kan være fremkaldt af den hyppige anvendelse af sådanne produkter: spinat, tomater, skovsyre, æbler, tranebær og andre sure produkter, der indeholder. den oxalat i urinen, kan dog være et barn, der ikke misbruger ovennævnte produkter. I dette tilfælde kan deres tilstedeværelse indikere en overtrædelse af de metaboliske processer i kroppen.

Salte kan indikere tilstedeværelsen af kræft, en mulig dehydrering eller nyresvigt.

Et højt indhold af salte i urinen kan fremprovokere dannelsen af calculus og forekomsten af urolithiasis.

Sådan behandler

Diagnose kun af mængden af salt i urinen kan ikke, vil han helt sikkert bekræftet eller afvist af en ekstra undersøgelse. Drage konklusioner baseret på analyse og ordinere den rette behandling kan kun være en specialist, fordi ofte tilstedeværelsen af salte i barnets analyse tyder på en vis form for patologi.

Efter at have tilbragt en test, kan en læge ordinere justeringer af patientens kost eller anbefale livsstilsændringer. For eksempel kan tilstedeværelsen af urat i urinen tyder på, at barnet misbruger protein mad, men ikke hastigheden af flydende finish, eller det er for stærk fysisk anstrengelse.

Men ved forhøjet pH er nødvendigt at indgå kost af mere kød. Afsløret af tests sygdom kan kræve behandling med medicin eller en speciel diæt, skal kosten behandle meget alvorligt. Manglende overholdelse af reglerne kan fremprovokere urolithiasis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.