Nyheder og SamfundØkonomi

Korrelation og regression analyse og dens bred anvendelse i økonomien

Grundlæggende statistiske metoder har længe været brugt i alle områder af menneskelig aktivitet. Men den vigtigste rolle spilles af statistikker om økonomien. Efter alt, denne gren af videnskaben regulere socioøkonomiske relationer af forretningsenheder beskæftiger sig med analyse og behandling af enorme mængder af information.

Meget ofte i økonomiske undersøgelser finde en løsning på et problem med at identificere de faktorer, der bestemmer niveauet af procesdynamik i økonomien. Et sådant problem ofte løser korrelationen og regressionsanalyse. For at opnå pålideligheden af analysen er det nødvendigt ikke blot at identificere bestemte relationer, men også at sætte tal på disse indikatorer.

Korrelation og regressionsanalyse løser dette problem, som en test af statistiske hypoteser om tilstedeværelsen og styrken af korrelation. Tilstrækkeligt antal faktorer, der påvirker processen økonomi, er ikke tilfældige variable. Dette faktum fungerer som en forudsætning for analysen af de økonomiske fænomener i det aspekt af forbindelserne mellem tilfældige og ikke-tilfældige værdier. Disse kommunikationer kaldes regression og derfor den statistiske metode, der studerer dem - regressionsanalyse.

På grund af den fortsatte udvikling af computerteknologi, er brugen af computer-teknologi i stigende grad anvendes i statistiske beregninger. Anvendelsen af visse computer statistisk databehandling software giver dig mulighed for hurtigt at løse problemer om forholdet af forskellige parametre ved hjælp af regressionsanalyse.

Så korrelation og regressionsanalyse (eksempel er a) tilstrækkelig demonstrerer dens brug med Microsoft Excel program, når databehandling valutakurser.

Microsoft Excel Værktøjskassen giver dig mulighed for at løse komplekse statistiske og tekniske problemer ved hjælp af et særligt sæt af data analyseværktøjer. Korrelation og regressionsanalyse i Excel udføres med den obligatoriske angivelse af de indlæste data og valget af de oprindelige parametre. Egentlige analyse udføres under anvendelse af statistiske makro- (også tilgængelig teknik funktion), er resultatet placeres i ydelsesområde, der kan angives af brugeren. Hvis du bruger andre midler i programmet, kan vi få resultatet i grafisk form.

Med hjælp fra et grafisk billede analytiker kan se en visuel repræsentation af statistiske data. Denne tilstand i høj grad letter opfattelsen og forståelsen af resultaterne.

For eksempel, når blande statistik bordet er nogle gange svært at opdage fejl eller unøjagtigheder. Repræsentation som en data graf giver dig mulighed for hurtigt og nemt at opdage afvigelser og anomalier, en kraftig stigning eller slippe data, selvom tabellen ikke varsle sådanne negative aspekter.

Korrelation er et Microsoft Excel-værktøj pakke. Det kan bruges til at kvantificere forholdet af flere datasæt. Korrelation analyse kan fastslå forholdet i størrelsesorden af datasæt. Der er således begreber "positiv" korrelation (høje værdier af den datarække er knyttet til de samme store værdier af et andet array), den "negative" korrelation (lille værdi af en datafil i forbindelse med de samme værdier i de øvrige array) og korrelationen er lig med nul (data de to arrays er ikke tilsluttet). Regressionsanalyse i Microsoft Excel er afbildet ved anvendelse af en statistisk metode, såsom mindste kvadraters metode.

Således korrelation og regressionsanalyse er meget lettere at udføre med anvendelse af moderne computerteknologi, gør det muligt at opnå de ønskede resultater på kortest tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.