LovStat og lov

Charter motorkøretøj

Statutten for vejtransport og bybiler jord-elektriske producerer at regulere forholdet, der opstår i forbindelse med levering af tjenesteydelser. Han er en lov vedtaget på føderalt niveau.

Charter Vejtransport godkender regler, der gælder for bagage, fragt og passagerer. Disse regler er lovmæssige bestemmelser.

Disse typer af tjenester er lavet i forskellige former for beskeder. De er:

- byen, der produceres i vilkårene i forliget;

- pendler, udført mellem punkterne er befolkningen, hvis afstanden er mindre end halvtreds kilometer mellem dem;

- lange afstande, der producerer en afstand på mere end halvtreds kilometer;

- internationale, finder sted uden for statsgrænsen.

Charter motorkøretøj skildrer de typer af ydelser til passagerer og bagage. Ifølge den normative dokument, kan de være:

- regelmæssig;

- custom-made;

- ved hjælp af en taxa passager.

En forudsætning, uden hvilken det er umuligt enhver transport, er tilstedeværelsen af førerens afsluttet rute ark. Hvis køretøjet leverer varen, så det bør være indrammet med konnossement knyttet til det et sæt dokumenter, der er udarbejdet i overensstemmelse med kravene i lovgivningen. Disse kan være klassificerede pas, certifikater, licenser mv

Charter motorkøretøj forklarer handlinger føreren og sælger i udførelsen af leveringskontrakter. Til registrering af fakturaen skulle producere et dokument af identitet af føreren, samt ruten ark. Afsenderen skal ske til fremstilling lasten til sikker transport og opbevaring. Dette kan erklæres sin værdi. Efter tilførsel af transport til belastning transporterede værdier og bestemmes ved deres vægt i transport overhead. Overdækket faciliteter til transport og containere skal være forseglet med forseglingen.

Regulerer statutten for vejtransport og de perioder, i hvilke der bør fastsættes tjenester til levering. Det bør ikke overstige den periode, der er angivet i kontrakten, eller i overensstemmelse med reglerne om fragt. Forsendelse og levering af materielle aktiver sker på adressen på modtageren, som er fastgjort i regningen. Hvis stien af lasten tog ukurante arter, så køberen er berettiget til erstatning for skader på ham.

Charter om motordrevne transport i Den Russiske Føderation præciserer levering af tjenesteydelser i regelmæssig passagertransport, som bør gøres af offentlige midler. De er opdelt i to typer. Den første af dem drejer sig om tjenesten, hvor proceduren for udskibning og ombordstigning af passagerer er forpligtet til at blive udført på specifikke punkter placeret langs ruten. Der er også en transportform, hvor føreren gør et stop på efterspørgslen.

Chartret forudsætter indgåelse af kontrakten om levering af transportydelser. Han fast billetten eller bagage kvittering. I tilfælde af en opdeling af personbiler kan drage fordel af andre ved at fremlægge disse dokumenter.

Hvis bilen har en vifte af tjenester i byen eller forstæderne, de børn under syv år, har ret til at rejse uden at betale. Hvis meddelelsen er lange afstande, kan passageren rejse med et barn yngre end fem år, uden at købe hans rejsedokument. Proceduren i billetsalget, er omfattet af reglerne for transport.

I forventning om passager landing køretøj har ret til at bruge uden gebyr venteværelset og toilet beliggende inden for busstationen. Rækkefølgen af tjeneste data er også omfattet af reglerne om transport.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.