ComputereSikkerhed

Personlig privatliv, eller hvordan du vælger en adgangskode til wifi?

Nu mange hjem routere er installeret, udlevering trådløs internetadgang til alle enheder i huset: bærbare computere, tablet pc'er, smartphones. Som populariteten og antallet af disse enheder er konstant stigende, behovet for at skabe et hjem adgangspunkt WiFi bliver mere akut. Det er ikke altid praktisk at trække ledninger til en bærbar computer og andre enheder og gør forblive uden high-speed internet. Hvis før Wi-Fi var en nyhed, men nu er det et udbredt fænomen, og mange udbydere tilbyder tjenester på én gang ved at konfigurere routere og internetadgang.

I ethvert højhus om aftenen kan du finde flere adgangspunkter. Alle af dem, som regel beskyttet af adgangskoder, så du kan ikke oprette forbindelse til dem. Enhver bruger vil lukke adgangen til routeren fra den anden. Men spørgsmålet opstår, hvordan man vælger den adgangskode til wifi, og hvor let er det at gøre dette? Kender svaret på dette spørgsmål bør være, om ikke andet fordi, at for at afgøre graden af beskyttelse af sin egen adgangspunkt.

Mange tror, at der er noget galt, men som ønsker at lære at finde adgangskoden til WiFi nok. Problemet er, at folk, der ulovligt er tilsluttet internettet bare kan tage en gratis kanal, på grund af denne sats vil falde. Hertil kommer, kan de bruge adgang til at begå ulovlige aktiviteter, eller blot kan du pludselig opleve, at din ip-adresse blok pludselig populære ressourcer. Desuden kan de få adgang til dit hjemmenetværk, og under visse omstændigheder endog begrænse adgangen til ejeren.

Så hvordan du vælger den adgangskode til wifi, og hvor nemt det er at gøre det?

Mange brugere mener, at en sådan operation er nødvendigt at have særlige færdigheder og viden, at en sådan hacking kun af professionelle hackere. Dette er ikke helt rigtigt, selv om det er værd at bemærke, at man ikke bare kan skrive i en søgemaskine forespørgsel, hvordan man afhente adgangskode til wifi, hente den første sætning i programmet, og i nogle få øjeblikke få adgang til enhver router i adgangen område. Processen er meget mere kompliceret, men under visse færdigheder, du kan gøre det.

hacking teknologi er bygget således, at det er lettere at bare hente adgangskoden, når brugeren anvender Wi-Fi, hvis du bare forsøger at oprette forbindelse, det punkt højst sandsynligt vil blokere ubudne gæster. I virkeligheden er der en "lytter" trafik, og det kræver særlige programmer. Dog kan angribere handle mere forsigtigt, og under visse betingelser, vil udvælgelsen kodeord ikke tage mere end 15 minutter.

Wi-Fi-sikkerhed

Giv et konkret svar på, gætte adgangskoden til wifi, er det umuligt, fordi der i hvert enkelt tilfælde angriberne vælge en bestemt metode. Det afhænger af kompleksiteten af adgangskoden fra de krypteringsmetoder og andre ting. Fordi det er ofte skødesløse brugere kan sætte en simpel adgangskode såsom QWERTY eller 12345.

De, der er interesseret i, hvordan du opsætter wifi sikkerhed, kan vi sige, at du først nødt til at vælge en tilstrækkelig vanskeligt at knække kodeord. Også værd at bemærke er, at det er bedre ikke at bruge WEP-kryptering protokol, da det er lettest udsat for hacking. Cracker kan i 5 minutter for at omgå en sådan beskyttelse.

WPA-protokollen er mere pålidelige, fordi her skal du finde angriberen vil nøje definerede pakker. Når de er fundet, kan det direkte engagere indbrud, med ham ikke engang behøver at holde forbindelsen. Særlige programmer vil begynde udvælgelsen af passwords, som vil være i stand til at finde den ønskede kombination.

Brugere kan hjælpe programmet til at beskytte den wifi, som kan findes på internettet. Men det er bedre at holde sin egen alarm: Brug ikke simple adgangskoder og ændre dem regelmæssigt, gå til WPA-protokol, og overvåge forbindelsen til din router og slå den fra når du ikke bruger internettet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.