SkønhedHudpleje

Ansigtsmaske farveløst Henna

I dag fortæller vi om, hvordan man forbereder en maske for ansigtet af en farveløs henna. I denne artikel vil vi blive betragtet som en masse muligheder for en sådan facilitet. Derudover fortæller vi om effektiviteten af disse masker og de positive egenskaber af henna. Alle ved, at dataene i pulveret farve hår. Men meget få mennesker brugte farveløs henna til ansigt. Her vil vi diskutere dette yderligere. Face maske af farveløs henna har anti-aging og anti-inflammatorisk effekt. Dette værktøj er fremragende til aldring og problematisk hud.

Hemmeligheden bag den mirakuløse handling

Hvorfor er det nyttigt at maskere henna ansigt? Dette skyldes den kemiske sammensætning af pulveret. Det har følgende elementer:

• caroten. Det giver en sund teint, forbedrer hudens tilstand.
• Ruthin. Styrker blodkar. På grund af rutine henna maske for ansigtet vil sikre adgang af ilt til hudceller.
• Fisalen. Det har beroligende effekt.
• Rhein. Det har antimikrobielle og svampedræbende egenskaber. Det hjælper healing pustuløs betændelse i huden.
• emodin. Det besidder regenerativ og anti-inflammatoriske egenskaber.
• betain. Fugter huden. Derfor maske henna anbefales til tør hudtype.
• Tseaksantin. Det renser huden fra urenheder.

Sommetider farveløs henna er simpelthen uerstattelige. Det giver huden med høj kvalitet og sikker pleje, mens.

Indikationer og kontraindikationer

Hvad er de kontraindikationer og indikationer for brug? Overvej nu. Da der er en farveløs henna farvepigment, det er uskadeligt. det heller ikke forårsage en allergisk reaktion. Hvis vi taler om kontraindikationer for brugen af dem er ikke en farveløs henna. Men stadig værd at kontrollere værktøj på håndleddet for at undgå individuel respons.

Indikationer henna kan være følgende:

• Tør hud. Henna fugter det.
• Problem hud med acne, bumser. Ansigtsmaske henna lindre inflammation.
• Fading, rynket hud. Takket være de masker med henna det vil erhverve en anden ungdom.
• Fedtet hud. Henna vil bidrage til at genoprette funktionen af talgkirtler, samt at opnå en sund teint.
• Normal hud. Denne henna nærer huden med nyttige elementer.

vælge henna

Før du foretager en maske, skal du vælge et kvalitetsprodukt. Må ikke købe henna i uprøvede steder eller på markedet. Det er tilrådeligt at købe det i specialbutikker, som er ansvarlige for kvaliteten af solgte varer. Henna kan også købe i et apotek.

klassisk

Nu vil vi overveje en række forskellige midler. Først, vi fortæller, hvordan man forbereder klassiske henna maske for ansigtet. Kommentarer om dette køretøj positiv.
Pigerne bemærket, at teint er jævnet med jorden, udslæt bliver mindre udtalt. Til fremstilling af masker har brug spiseskefuld vand for at opløse pulveret. Som et resultat, bør få en cremet glat konsistens. Så har du brug for lidt køligt til den ønskede temperatur.

Efter massen, anvende et tykt lag på ansigtet. Hold omkring tyve minutter. Efter allerede udtørret ansigtsmaske Henna afvaskes. Har dette Brug fingerspidserne og varmt vand. Efter behandling, huden bliver blød, frisk og strålende. Denne ansigtsmaske fra henna egnede piger med enhver form for hud. Men hvis du har en hud er meget tør, tilsættes mere olivenolie (eller den anden plante) - 2 tsk ..

æterisk

Denne maske er parat til at tilgive. Tag en spiseskefuld af henna og dens låg med varmt vand. Efter tilsætning af nogle få dråber tea tree olie (eller rosmarin) og gran. Mass ansøge om ansigtet. Lad virke i tyve minutter. Denne maske vil hjælpe på kort sigt for at fjerne betændelse.

oliven

For at forberede mix maske spiseskefuld varmt vand og en farveløs henna. Efter hæld i to teskefulde olivenolie. Stir. Så ansøge om ansigtet i 20 minutter.

cremet

Igen har brug for en skefuld henna. Dens hælde vand (samme mængde). Efter tilføje tunge fløde. De skal også tage en spiseskefuld. Bland massen, og derefter anvende til ansigt. Varigheden af brugen af masken er 20 minutter.

creme fraiche

Igen har brug for ét element. skeen henna pulver. Fyld den med vand. Det vil have en vægt gennemsnit af tætheden. Derefter tilsættes fløden (det samme antal som henna pulver). Hvis ikke, kan du hælde tre spiseskefulde yoghurt eller yoghurt samme.

Så bland sammensætningen. Så gælder i ansigtet. Varigheden af proceduren tager omkring 19 minutter. Efter et pass denne gang, skyl med massage og varmt vand. Dette renser ansigtsmaske fra henna farveløs. Anmeldelser om hendes gode. Kvinder opdager, at masken har en rensende, forfriskende og energigivende egenskaber. Desuden har sådanne midler har en matterende virkning.

Banana maske af hvid henna ansigt

For aldrende hud er den bedste måde egnede midler. Fortyndet vand i lige dele med henna. Så bland massen med to spiseskefulde papirmasse af en banan. Så for at tilføje den slagne æg. Stir. Den resulterende masse er sat på ansigtet i tyve minutter. Derefter skylles pænt.

Frugt

Forberedelse maske er meget enkel. Bland frugt puré melon, banan og persimmon med farveløs henna (spiseskefuld). Efter anvende midler på huden i 20 minutter.

Herbal maske

Til madlavning brug en spiseskefuld af henna og kamille bouillon (1 tbsp. L.). Masken anvendes til ansigt. Hold værktøjet koster tyve minutter. Efter vask med varmt vand.

rejuvenator

henna skeen først fortyndet spiseskefuld i en lille mængde varmt vand. Som et resultat, bør få en dejagtig masse. I sin artikel, tilsæt to. spiseskefulde aloe saft, presset fra modnet blade af planten. Så blandes grundigt masse. Så gælder det i ansigtet.

Efter tyve minutter, skyl med anvendte midler. dette værktøj er velegnet til alle hudtyper. Hvis du bruger det to gange om ugen, kan du markant bremse aldringsprocessen, forbedrer hudens elasticitet. betyder også, det vil blødgøre og lindre. Hertil kommer, at hjælpe med at slippe af med acne.

Maske med ler (udseende)

Først tage den lille beholder. I det, blande to teskefulde tørt ler og henna spiseskefuld ske. Som du måske husker, er der flere typer af ler. Vælg farven på hende, er baseret på de særlige kendetegn ved din hud. For eksempel rød er egnet til følsom og tør hud.

Hvide og grønne kosmetologer rådes til at bruge til fed skrift. Blå er velegnet til fedtet, kombineret og fedtet hud. Så når du blandet det valgte ler og henna pulver, tilsættes varmt vand. Endnu engang blande for at få den gennemsnitlige tæthed af pastaen. Så gælder det resulterende sammensætning på ansigtet i omkring femten minutter. Efter skylning med vand, forsigtigt masserer med fingerspidserne.

Midler med salvie

Til fremstilling af behov:

• To Art. spiseskefulde bouillon salvie;
• To Art. spiseskefulde farveløs henna.

Disse to komponenter er forbundet. Så den resulterende sammensætning påføres på ansigtet i ti - femten minutter. Efter grundigt vaske dit ansigt.

Så huden, anvende din foretrukne fugtighedscreme. For ejere af tør og kombineret hud anbefales at bruge en maske en gang hver tredje - fire dage. Hvis du er fed, er midler anvendes tre gange om ugen.

Endelig en lille

Nu hvor du ved, hvordan man laver en maske. Vi har overvejet forskellige opskrifter til oprettelse af sådanne fonde. Vi håber, at du vil vælge en passende løsning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.