SundhedSund kost

Nyresten. Kost under sygdom behandling

Nyresten, en kost , hvor nødvendigvis skal overholdes, er en alvorlig sygdom. Den består i dannelsen i nyrer og andre organer i de urogenitale system sten. Udsat for sygdommen af folk i forskellige aldersgrupper. klippetype samtidig varierer afhængigt af patientens alder. Ældre mennesker har ofte urinsyre dannelse, men stadig en stor andel af patienter med overvejende blandet deres sammensætning. Dannet sådanne sten er i nyrerne og blæren. De er i stand til at nå store størrelser, hvis de ikke er opdaget. Med hensyn til de små sten, de kaldes "sand". Dernæst fortælle lidt om ernæring under sygdom og dens behandling.

Nyresten - kost

Hvis der er en prædisposition for sygdommen, i hvilket tilfælde det er vigtigt at holde sig til kosten, der udelukker produkter med høje niveauer af oxalsyre. Disse omfatter grønne grøntsager såsom grønkål, spinat, skovsyre, persille, selleri. Det er heller ikke anbefales at indtage nødder, korender, figner, bønner, chokolade, rødbeder, samt ost, yoghurt, sur mælk og mejeriprodukter. Især er det ikke anbefales at indtage mejeriprodukter i kombination med oxalsyre, da det provokerer nyresten. Kost indeholder en komplet mangel på krydret fødevarer, der kan øge surhedsgraden i urinen, hvilket resulterer i den hurtige udvikling af sygdommen. Derfor bør kontrolleres og korrekt ernæring for nyresten.

Som for fødevarer, der skal spises, så sådan er følgende: søde kartofler, gulerødder, broccoli, græskar, fisk, skaldyr, bananer, avocado. De har nok vitamin A og B6, som bidrager til det gode arbejde i urinvejene. Det anbefales at bevæge sig mere eller til at beskæftige sig med forskellige fysiske aktiviteter. Det bør også drikke mere vand, hvilket vil bidrage til at gøre urinen er ikke så koncentreret. Det anbefales, at fastende en gang om ugen, spise på samme tid en stor mængde væske. Kost med oxalat sten, såvel som i de andre, kræver anvendelse af salt og reducerende carbohydrater. Det bør erindres, at strømforsyningen med sygdommen bør udpeges en læge. Men hvis der er sten i nyrerne kost mislykkes, det kræver en anderledes, mere radikal behandling.

sten behandling

Hvis der er tilstedeværelsen af sten i lille størrelse (ca. 4-6 mm), her er det bedst at bruge konservativ behandling, da der i de fleste tilfælde er det muligt deres udledning af deres egne. Naturligvis kan en sådan konklusion kun ske læge, der vil afgøre deres placering.

Når sten størrelser af 7 mm eller derover kræves ekstrakorporal trykbølge lithotripsi, som også afhænger af placeringen af sten og dens massefylde. Derudover ureteroscopy anvendes, hvilket udføres under generel anæstesi eller sinalnoy. Således lægen bryder stenene i små stykker, og derefter fjerne dem ved hjælp af en særlig klemme. De fleste små stykker falmer med tiden på egen hånd. Denne operation er ganske effektiv, men det afhænger af størrelsen af de dannede sten.

Hvis ovenstående metoder til behandling ikke hjælper i dette tilfælde er patienten tilbydes laparoskopisk kirurgi, hvilket betragtes som alternativ i sammenligning med andre metoder til at fjerne sten. Sådan operation udføres under generel anæstesi ved hjælp af lille punktur.

Det skal bemærkes, at sådanne behandlinger udpeges kun efter at have passeret alle krævede test. Og hvis tilstedeværelsen af sten i nyrerne og urinvejene er bekræftet, så er udpeget af den passende behandling for hver enkelt patient. Og husk, at de nyresten, en kost i hvilket anses obligatorisk - dette er en meget alvorlig sygdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.