BilerSUV'er

Den mest økonomiske SUV på brændstofforbruget i Rusland

Vurdere SUV spare udgifter til brændstof eller anden måde ulogisk. Hvis køretøjet er off-road, så det er, per definition, skal den være udstyret med en kraftig motor med væsentlig brændstofforbrug. Dette er den første. For det andet, dieselmotorer økonomisk benzin på lige magt, og læg dem i en enkelt række meningsløs. Alligevel SUV placeringer for at spare brændstof er udarbejdet af eksperter på forskellige niveauer og i forskellige lande.

Evaluering af tyske eksperter

Eksperter AutoUncle analytiske centrum, idet basen ved mere end en halv million biler, der sælges i Tyskland, lavet en liste over de mest brændstofeffektive SUV'er og delefiltre. I beregningen blev taget biler ikke er ældre end 2008, kun diesel- og benzinmotorer. Om hybrider blev ikke diskuteret.

Den mest økonomiske forbrug SUV brændstof og tyskerne har ikke bestemt, fordi de første ti steder blev besat kompakt crossover, der var forventet. Desuden både den første og sidste pladsen gik til Renault Captur. Først ved en hastighed på 3,6 L - diesel, den tiende en strømningshastighed på fem liter - benzin udførelsesform.

Desuden, motorer med lige stor motorkraft, total 90 l. . S, der kun afviger volumen - 0,9 og en halv liter benzin og dieselolie, hhv.

Output kan gøres er enkel: den mest omkostningseffektive vil være en reel SUV, hvis forbruget sats brændstof tæt på niveauet på 5 liter per 100 kilometer.

hybrid SUV

I 2015 en hybrid version af SUV Mitsubishi Outlander Pyha dukkede op i Rusland. Effekten af sin benzinmotor - så mange som 160 "heste". Producenten hævder, at det er den mest brændstoføkonomiske SUV på brændstofforbruget (brændstoføkonomi i et beløb ikke mindre end 1,6 liter pr hundred kilometer på grund af køretøjets opladning fra lysnettet). Eller en af de mest økonomiske.

Hvis den samme masse af to-liters benzinmotor SUV kapacitet 146 liter. a. mixed mode forbruger mere end 7,5 liter til 100 km, motor modpartens hybrid med samme forskydning og kapacitet 118 liter. a. - have mindst fem og en halv liter.

Men hvis elektriciteten anses som en separat type brændstof, så er det økonomisk for den generelle brændstofforbrug hybrid SUV, er ikke særlig klar.

Rating SUV'er med dieselolie

Da dieselmotorer bruger mindre brændstof end benzin, SUV'er med sådanne motorer og hoved rating.

Den mest økonomiske SUV på brændstof (diesel) - Renault Duster. Devyanostosilny polutoralitrovye (en ny model restyling - .. 109 ps) viser en dieselmotor brændstofforbrug på omkring fem liter på en glat vej. I bymiljøer, selvfølgelig mere, men også bedre end de fleste.

Den anden er i rækkefølgen af Nissan X-Trail NY. Mange fans kalder ham den bedste. Brændstofforbrug større gram pr 100 men motoren er næsten den samme volumen udvikler kapacitet 130 liter. a. og et drejningsmoment på over 300 Nm ved samme hastighed som Duster. Det har en fuld, temmelig kraftig SUV.

Næste på listen er Ford Kuga med en to liters motor kapacitet på 150 liter. a. og en seks-PCR med 5,5 liter, Ssang Young Actyon kapacitet på 149 liter. a. og 5,7 liter og Skoda Yeti, som er vanskelig at kalde SUV, men med firehjulstræk og en turbodiesel det ser godt ud og viser brændstofforbrug på 6,3 liter pr 100 km.

Budget French SUV

Generelt Duster - budget lille crossover vægt på mindre end 1,4 m med dårlig grundlæggende konfiguration, men med meget god off-road egenskaber. Fuldt uafhængig multi-link affjedring på 1750 rpm, drejningsmoment på 250 Nm, det højeste, mere end dvuhsotmillimetrovy frihøjde og korte udhæng tillader den franske bil trygt afholdt vej.

For at nævne den mest økonomiske SUV brændstofforbrug på det bedste vil være en overdrivelse. Fordi den maksimale hastighed, som kan dispergeres stosilny SUV med seks mekanik - er 167 km / t. Op til 100 km / t accelerationstid er mere end 13 sekunder. Flytning fra stedet, den første kilometer den passerer 35 sekunder.

Rating SUV'er med benzin

Den mest økonomiske forbrug SUV'er benzin - en Citroen C4 Aircross med et gennemsnit på mindre end 6 liter med kraftaggregat 1.6 MT 2WD 117 liter. s., efterfulgt Mitsubishi ASX, motor, der bruger lidt mere end 6 liter under de samme parametre, som halter Mazda CX-5, Opel Mokka og Nissan Qashqai.

Mazda CX-5-benzin, der bruger mere, men to-liters motor, dens magt-allerede 150L. s., et moment på 210 Nm ved 4 th. / min. Dimensioner "Mazda" er omtrent det samme som leder af rating, men det er off-road frihøjde allerede - 215 mm. Og chaufføren til at beslutte, om at spare 300 gram brændstof pr 100 km vej en konkret tab af magt og andre fordele ved maskinen.

Opel Mokka, der bruger lidt mere end seks liter benzin pr 100 km, er tilgængelig i firehjulstræk versionen, i modsætning til de første tre. Motor hvis volumen - 1,4 liter har en ydelse på 140 liter. a. i øjeblikket ved 6000 rpm. Maksimalt drejningsmoment - 200 Nm. Når lidt mindre størrelse han frihøjde - næsten 20 cm.

Nissan Qashqai to-liters motor med 140 liter. a. og det laveste brændstofforbrug for linjen "Qashqai" 6,4 liter kommer i forhjulstræk version.

SUV "Citroen"

Den mest økonomiske SUV brændstofforbrug (benzin) C4 Aircross trækker brændstof mindre end de andre modeller, men også de bemærkelsesværdige egenskaber kan ikke prale. Dens egenvægt - mindre end 1,3 m, længde - 4,3, bredde - 1,8 Højde - 1,6 m clearance - 0,17 m Dispergeret "Citroen" til 183 km / t, 100 km / t. Han rækker ud efter 11,3 sekunder. Denne forhjulstrukket crossover med god off-road egenskaber og ikke afhentning motoren. maksimalt drejningsmoment - 154 Nm - kan opnås med 4 tusinde omdr / min.

Den hjulstrukne udgave, mere ligesom SUV liters motor monteret på en 150 l. a. Drejningsmoment på 200 Nm opnås ved lidt højere hastigheder. Citroen accelererer til en hastighed på 190 km / t for at nå 100 km / t er det muligt for næsten 11 sekunder. Men forbruget af benzin i den kombinerede cyklus - allerede 8 l.

Det er, for SUV'er med benzinmotorer brændstofforbrug mere markant afhængigt af motoreffekt end deres diesel kolleger, og derfor også off-road egenskaber.

Disse SUV'er

Analyse af de mest effektive med hensyn til forbrugt brændstof, især benzin, viser nogle spændinger resultater. Lide det eller ej, og mest økonomiske - det er strengt taget ikke SUV'er, biler og god permeabilitet. Hvis du går på bagsiden, linjen for top fem af disse, væk fra vejen, du kan vælge den mest brændstoføkonomiske SUV på brændstofforbruget i Rusland, det vil sige, kan man, hvis pris ikke nå svimlende højder.

De fem stærkeste billige jeeps ind i koreanske Ssangyong Kyron, kinesisk Great Wall Hover H3, japansk Suzuki Jimny og to russiske jeep, som ikke forekommer praktisk i privat brug, måske forgæves - UAZ Patriot og Hunter.

producenten ikke giver mulighed for indenlandske SUV'er officielle data for brændstofforbrug, men i udtalelsen, det er meget høj.

Hvis du tager fra hinanden det svageste magt diesel og benzin motor modifikation med det laveste brændstofforbrug, viser det sig, at det bedste er en lille "japansk" Suzuki Jimny med en benzinmotor og manuel gearkasse. Han brændstofforbrug på 7,3 liter per 100 kilometer. Bag ham, selv en diesel Ssangyong Kyron med brændstofforbruget på lidt mindre end otte liter.

Tekniske karakteristika for SUV'er

Lille, kantet, fire, med tre døre, men det mest økonomiske brændstofforbrug SUV "Suzuki" med en længde på lidt mere end 3,5 m, 1,6 m brede og vejer omkring et ton har en frihøjde på 19 cm. I konfiguration med motoren ved benzin, hvis volumen - 1,3 liter, og strøm - 85 l. a. seks tusinde omdrejninger og et drejningsmoment på 110 nm "japansk" forbruger 6,2 liter på motorvejen og i byen - mere end 9 liter brændstof pr 100 km. Større i alle henseender, og geometriske og tekniske undtagen clearance, mere komfortabel og lager koreansk Kyron med to-liters dieselmotor til 140 liter. a. (4000 omdr / min) og en fem PCR forbruger i gennemsnit 7,8 liter dieselolie. Men det maksimale drejningsmoment - er 310 omdr / min, den maksimale hastighed - 167 km / t.

Adspurgt om, hvad den mest brændstoføkonomiske SUV på brændstofforbruget, enkle svar, hvis du ikke tager hensyn til eventuelle andre parametre og karakteristika af bilen. Når du har brug for det, ingen tvivl om, et vigtigt kriterium sammenligne data med den ønskede maskine svar bliver det meget vanskeligere. Derfor hver chauffør, der ønsker at købe en SUV, bør gøre for dig selv en liste over fordele og ulemper ved den bil, som han er villig til at acceptere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.