BilerBiler

Hvordan man kan reducere brændstofforbruget?

Måske en af de vigtigste elementer af vedligeholdelse af køretøjet er brændstofforbruget. Derfor hver bil ejer søger at reducere denne værdi og gemme deres penge. For det er nok til at følge nogle enkle retningslinjer.

Derudover skal du huske, at brændstofforbruget har en enorm indflydelse teknisk servicevenlighed af bilen. For eksempel kilet bremseklodser og det reducerede tryk i dækkene. Derfor, for at begynde med, kan du tjekke det mindste disse to parametre. Du kan gøre dette, hvis du jævnligt, såsom en gang om ugen eller to for at kontrollere lufttrykket i dækkene. Overvågning af bremseklodserne for at arrangere endnu nemmere. Du behøver kun at regelmæssigt kontrollere deres temperatur. Dette kan gøres selv med deres bare hænder, røre direkte til mekanismen efter en lang bevægelse uden hæmninger. Det bør ikke være varm, og endnu mere varmt. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte den nærmeste tankstation for at få råd og eventuel reparation.

reduktion i brændstofforbruget kan også være resultatet af foranstaltninger til at tilpasse fortænding, brændstof og rengøring af luftfilteret, termostat reparation og meget mere. Efter alle de negative forhold vil uundgåeligt føre til, at motoren får brug for mere magt, dannet for at dække tabene og dermed vil øge brændstofforbruget.

En betydelig indflydelse køretøj aerodynamik, især modstanden mod luftstrømning. Derfor, når du vælger og købe en bil, er det nødvendigt at give præference for optionen med et slankt krop. Selv den type transmission påvirker brændstofforbruget! Manuel gearkasse (manuel gearkasse) reducerer den aktive bestanddel, og automatisk transmission (automatgear), tværtimod, øger (ca. 1 liter pr 100 km). Arbejde klimaanlægget tager væk næsten 15% af det brændstof, da det kræver en betydelig magt. Åbne vinduer for at øge brændstofforbruget med 4%. Monteret på taget af bilen stammen reducerer yderligere komponent aerodynamik af bilen, og dermed øger sin modstand, hvilket indebærer brændstofforbruget. Derudover er aktiv komponent påvirkninger inklusion dyppet og langtrækkende drift kassetten og eventuelle andre elektriske apparater.

Kørsel stil - er en anden vigtig kriterium. Den optimale hastighed tilstand for landets ture er at opretholde hastigheden på et niveau på 80-90 km / t. Overskuddet af 10-40 km / t resulterer i en stigning i brændstofforbruget og en halv gange!

Kontrol af brændstofforbruget (GPS-overvågning) gør det muligt at spore ikke kun forbruget af brændstof ressourcer, men også fylde det sted tank, køretøj, til enhver tid, rute og hastighed, nedetid. Virksomheder, indstille systemet på deres officielle biler data kontrol, vil disse oplysninger hjælpe med at holde styr på flytning af medarbejdere, hvilket øger produktiviteten. normativ kontrol tid på landevejen, vil hjælpe med at forhindre overskydende tilladte tid chauffør ved rattet, der vil redde liv og helbred for passagerer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.