HjemlighedGør det selv

Nye moderne møbler - sofa af paller. Sådan laver du en sofa med hænderne?

Du ønsker at gøre dig selv fashionable, kreative, usædvanlig og billige møbler? Easy! Prøv at lave en sofa ud af paller i hånden. Tror du denne møbler ville se præsentabel og hjemlig? Dette er ikke tilfældet.

dimensioner

Det er værd at bemærke, at størrelsen af paller (palle), der er almindeligt anvendt i Rusland er 1000 * 1200 * 120 mm, og de såkaldte "Euro-paller" har en størrelse på 800 * 1200 * 144 mm. Derfor, for at beregne på forhånd, om ikke at afskære en del af panden eller bruge det fuldt ud. Sådanne møbler er oftest bruges i hytter eller private boliger samt større lejligheder.

Endvidere bakker er kontinuerlig (når de horisontale plader tæt presset til hinanden) og de sædvanlige, når der er spillerum mellem stolperne i samme bredde som et bord eller lidt mindre. Med det første arbejde meget lettere, kræver ikke yderligere krydsfiner til dem, men det er nødvendigt at overveje, at i vores land, er sådanne paller sælges og bruges sjældent.

Hvis du har et stort rum, er det muligt at lave en hjørnesofa fra pallen. Det skal bemærkes, at det tager en masse plads, så at hans produktion er nødt til at nærme sig meget alvorligt.

At gøre fundamentet

Grundlaget for denne sofa er meget enkel - sætte et par på hinanden paller. Du kan justere højden på sig selv, men er normalt bruges mellem 1 og 4 bakker. Tilbage til sætte en anden gryde lodret.

For stabiliteten af elementerne skal fastgøres til hinanden ved hjælp af skruer, bolte eller søm. Hvis du har brug for en meget robust design, ved hjælp af metal hjørner.

Hvis du ønsker at flytte din sofa fra pallen, kan du på forhånd vedhæfte en rund hjul.

Hvis du har en konventionel palle, den øverste del af arket, er det ønskeligt at lukke spånplade eller krydsfiner.

Hvis du ønsker at lave en folde sofa fra pallen, du har brug for en særlig mekanisme, som kan købes i byggemarkeder, og støtteben. Enheden monteres let på en palle, og din sofa vil tage ikke meget plads i lejligheden, og, hvis det er nødvendigt, kan du udvide det som en seng.

registrering

Deal bord sander (eller bruger groft sandpapir) og maling bygning maling eller dække møblerne lak. Dette er nødvendigt for at tynde skiver og splinter ikke blev ikke vises i operationen.

Indholdet af paller sofa med hænderne skal være blød madras eller skum højde på mindst 20 cm. På madrassen kan gøre eller bestille en tekstil kappe eller dæksel. Det er bedst at lave en pose med en lynlås, for at være i stand til at tage det ud og vaske.

Sofa kan være dekoreret med broderede puder i tekstil farve, gardiner, eller bare til din smag.

interessante tricks

For at sikre din sofa fra pallen var ikke kun smukke, men også funktionelt, kan du bruge yderligere teknikker.

  1. De mest simple hylder. Hulrummene mellem brædderne pallens indsætte passende størrelse ark af krydsfiner, fastgør med skruer eller lim møbler.

  2. Skuffer. De kan gøres uafhængigt eller bog i et snedkerværksted. Glem ikke om håndtagene og sørg for at bruge de mekanismer til skuffer.

Disse bokse er meget praktisk at opbevare sengetøj eller små ting.

Derudover kan i samme stil gøres og andre møbler i rummet.

Hvad andet kan gøres fra pallen?

I princippet af pallen kan være enhver møbler. Vi tilbyder et par enkle indstillinger.

Sofabord. To eller tre paller er sat på hinanden, slebet og malet. Du kan tilføje en bordplade - et ark af krydsfiner eller glas. Desuden, hvis du fastgør til pallen ben, bordet er også mobil.

Tabel. Vedhæft et træ eller jern ben i gryden, dekorere bordpladen.

Bed eller solarium. Er det samme som sofaen og ud af paller, men uden den lodrette ryglæn.

Hylder eller reoler hylde til småting. Det skal skæres i flere paller (afhængigt af den ønskede højde af stablen) til en dybde på 40-60 cm, sætte brikkerne på hinanden, til at fastsætte og farve.

Kommode til opbevaring af mindre ting. Udføres på grundlag af stablen, indsættes yderligere ind i hulrummene skuffer.

Levering til blomster. At skabe støtter til klatring blomster bare nødt til at fastsætte pallen lodret og sat inde i kasser eller potter.

Af paller også gøre hylder, bøjler, stole, lænestole og endda pavilloner og haveskure.

I princippet alle de ideer - det er kun et lille tip. Hvis du er - en kreativ person med en veludviklet fantasi, kan du gøre alle paller, som kun vil. Der er ingen grund til at have færdigheder tømrer - fine savet træ er meget enkel, og så bliver du nødt til blot at købe sandpapir, maling (eller lak) og tekstiler.

Hvis du stadig har spørgsmål om, hvordan man laver en seng ud af paller, kan du klage til tømrerværksted til råds. Men i virkeligheden, produktion af sådanne møbler kræver et minimum af indsats og ressourcer, det vigtigste - ønsket, kreativitet og enkle færdigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.